تولید بیش از ۴۵ هزار تن مرغ و تخم مرغ در استان قزوین
حمیدرضا عزتی معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در چهار ماهه امسال ۴۵ هزار و ۵۴۳ تن مرغ و تخم مرغ در قزوین به تولید رسیده که بیش از نیاز و مصرف داخلی شهروندان استان بوده است.
عزتی افزود: در حال حاضر ۷۴ واحد مرغداری تخم گذار در استان قزوین با ظرفیت ۹ میلیون قطعه وجود دارد که سالانه ظرفیت تولید ۸۰ هزار تن تخم مرغ را دارند.
وی اظهار داشت: پیش بینی میشود تا پایان سال جاری بیش از ۶۰ هزار تن تخم مرغ در استان قزوین به تولید برسد.
عزتی همچنین گفت: در مدت یاد شده همچنین ۲۰ هزار و ۹۸۳ تن گوشت مرغ در استان قزوین به تولید رسیده است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: این میزان تولید گوشت سفید بیش از نیاز و مصرف داخلی مردم استان بوده به طوری که مازاد تولید برای کمک به تامین نیاز مرغ استانهای همجوار عرضه شده است.
وی با اشاره به تامین به موقع نهادههای مورد نیاز صنعت مرغداری استان قزوین در سال جاری، یادآور شد: حدود ۱۲ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای قزوین طی چهار ماهه امسال ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۴.۵ درصدی را نشان میدهد.
عزتی افزود: ۴۸۰ واحد مرغداری گوشتی در استان قزوین با ظرفیت جوجه ریزی ۱۰ میلیون قطعه وجود دارد.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: قزوین در تولید محصولات دامی از جمله مرغ و تخم مرغ از قطبهای کشور به شمار میرود به طوری که سالانه بیش از ۱۳۰ هزار تن از این محصولات را تولید کرده و علاوه بر تامین نیاز خود، بخشی از نیاز استانهای همسایه و تهران را نیز مرتفع میکند.
این مسئول با بیان اینکه ذخیره سازی اقلام اساسی نظیر مرغ به میزان کافی و مورد نیاز در سردخانههای استان انجام شده است، افزود: هیچ گونه کمبودی در زمینه عرضه و توزیع مرغ گرم در نقاط مختلف قزوین وجود ندارد.
وی افزود: تمهیدات و هماهنگی لازم با مرغداریها و کشتارگاهها به منظور تامین گوشت گرم در ایام ماه محرم انجام شده است و با برنامه ریزیهای مناسب دغدغهای برای تامین گوشت سفید و قرمز در مناسبتها و ایامی که تقاضای مصرف بالا میرود، نداریم.
باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: جهاد کشاورزی
تخم مرغ
تولید مرغ
استان قزوین
تخم مرغ
هزار تن
رعایت سرانه مصرف برای تامین آب مورد نیاز قم ضروری است
علی اصغری روز چهارشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: قم در انتهای حوزه آبریز واقع شده و به همین دلیل تامین آب برای آن در شرایط عادی نیز کاری سخت بهشمار میآید حال آنکه در شرایط فعلی به دلیل خشکسالیهای اخیر این روند با محدودیتهای دیگری نیز مواجه شدهاست.
وی افزود: همچنین حجم مخازن سدهای کوچری و ۱۵ خرداد که بخشی از منابع تامین کننده آب مورد نیاز قم به شمار میآیند نیز نسبت به سال گذشته کاهش یافته و به همین دلیل اهمیت رعایت سرانه مصرف برای پایداری تامین آب در این استان بیشتر شدهاست.
وی با اشاره به این که با همراهی مردم و صرفهجویی هرچه بیشتر در مصرف میتوانیم این دوره آبی را نیز بدون مشکل تا پایان تابستان سپری کنیم، ادامه داد: برای مدیریت مصرف آب دربخشهای کشاورزی، صنعت و شرب استان طرحهای متنوعی در حال اجراست که امیدواریم نتایج خوبی در موضوع کاهش مصرف آب در قم به دنبال داشته باشد.
اصغری در ادامه سخنان خود به حجم مخازن سدهای ۱۵ خرداد و کوچری نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس رصد صورت گرفته از وضعیت این سدها تا اول مردادماه جاری حجم مخزن سد کوچری ۱۱۴.۱۱۲ میلیونمتر مکعب برآورد شده در حالی که حجم مخزن این سد در مدت مشابه سالقبل ۱۳۰.۵۳۹ میلیونمتر مکعب بودهاست.
وی بیان داشت: همچنین حجم سد ۱۵ خرداد در مدت زمان مورد نظر ۶۲.۹۹۹ میلیون متر مکعب برآورده شد، این درحالی است که حجم مخزن این سد در مدت زمان مشابه سال قبل ۹۴.۷۱۱ میلیون متر مکعب بودهاست.
وی با اشاره به اینکه تامین پایدار آب مورد نیاز مردم درقم همواره مورد تاکید مسئولان استان است، ادامه داد: در همین ارتباط شرکت آب منطقهای قم نیز با استفاده از همه ظرفیتها به میدان آمدهاست و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم این مساله را در هر زمان و موقعیتی به خوبی مدیریت کنیم.
برچسبها صرفه جویی در مصرف آب قم سرانه مصرف آب
تولید بیش از ۴۵ هزار تن مرغ و تخم مرغ در استان قزوین