نفت مکزیک، نجات دهنده آمریکا

آمارهای گمرک آمریکا نشان می‌دهد که آمریکا نفت مکزیک را جایگزین واردات نفت از روسیه کرده است.

به گزارش خبرگزاری برنا، آمارهای رسمی گمرک آمریکا حاکی از آن است که این کشور واردات نفت از مکزیک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در نیمه سال 2022 افزایش داده و تقریبا جایگزین واردات نفت از روسیه کرده است.

آمریکا در 6 ماه نخست سال 2022، 31.

68 میلیون بشکه از مکزیک واردات نفت داشته که معادل 5.28 میلیون بشکه در ماه بوده است.

یک معامله‌گر نفتی در آمریکای لاتین می‌گوید: آمریکا می‌خواهد واردات نفت خود از مکزیک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا پایان سال جاری به رقمی بسیار بیشتر از 5 میلیون بشکه در ماه کنونی برساند.

بخش قابل توجهی از نفت وارداتی به آمریکا راهی پالایشگاه‌ها در خلیج مکزیک می‌شود؛ چراکه این منطقه نیمی از ظرفیت پالایش نفت آمریکا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در خود جای داده است.

یکی از دلایل افزایش واردات نفت آمریکا از مکزیک بالا رفتن تقاضای سوخت در سایه فروکش شیوع کرونا و افزایش خرید از سوی پالایشگاه‌ها بوده است.

آمارهای سازمان اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد؛ پالایشگاه‌های آمریکا در خلیج مکزیک در هفته منتهی به 15 جولای با 98 درصد ظرفیت خود در حال فعالیت بوده‌اند.

از آنجا که آمریکا در ماه مارس به خاطر درگیری نظامی با اوکراین نفت روسیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تحریم کرد، پالایشگاه‌های این کشور مجبور شدند تا به دنبال منابع نفتی جایگزین بگردند.

در سال 2021 آمریکا مجموعا 54.2 میلیون بشکه از روسیه نفت وارد کرده بود و بیشترین نرخ واردات سالانه نفت آمریکا از روسیه مربوط به سال 2021 و با رقم 79.3 میلیون بشکه بوده است.

از آنجا که مکزیک نزدیک پالایشگاه‌های آمریکا در تگزاس و لوئیزیانا است نفت این کشور به یکی از اولویت‌های وارداتی آمریکا بدل شده است.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

 

صرافی ارز دیجیتال

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکای لاتین
انرژی
گمرک
مکزیک
واردات
نفت مکزیک
میلیون بشکه
واردات نفت

درخواست حذف خبر:

«آخرین اخبار ایران و جهان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق انسان در مرگبارترین نقطه مرزی جهان افزایش یافت

براساس گزارش وزارت امنیت میهن ایالات‌متحده درآمد قاچاق انسان در مرز آمریکا و مکزیک به عنوان مرگبارترین نقطه مرزی جهان، در حال حاضر از ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۳ میلیارد دلار رسیده‌است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، با افزایش تقاضا برای ورود غیرقانونی به آمریکا، راه برای قاچاقچیان انسان باز شده و آمار جرایم سازمان‌یافته و پیامد‌های مرگبار آن رو به افزایش است.

در آخرین نمونه مرگبار از قاچاق انسان در مرز میان آمریکا و مکزیک، ماه گذشته جسد ۵۳ مهاجر در “سن آنتونیو” ایالت تگزاس پشت یک تریلر، کشف شد.

به گفته مقامات فدرال، در حالی که مهاجران مدت‌هاست از خطرات آدم ربایی و اخاذی در شهر‌های مرزی مکزیک آگاه هستند، این دست حوادث مرگبار در مرز میان مکزیک و آمریکا رو به افزایش است.

براساس گزارش ها، در سال گذشته بیش از پنج هزار و ۴۶ نفر به اتهام قاچاق انسان دستگیر و متهم شدند، درحالیکه این رقم در سال ۲۰۱۴ دو هزار و ۷۶۲ نفر بوده است.

به گفته «گوادولوپ کریا کابریرا» کارشناس قاچاق در دانشگاه جورج میسون ویرجینیای آمریکا، قاچاقچیان انسان معمولا چهار هزار دلار برای هر مهاجر آمریکای لاتین و ۲۰ هزار دلار برای ساکنان آفریقا، اروپای شرقی یا آسیا دریافت می‌کنند.

«پاتریک لچلایتنر» معاون موقت اداره مهاجرت و گمرک آمریکا سال گذشته به کنگره گفت که درآمد قاچاقچیان انسان از سال ۲۰۱۹ به طرز شگفت انگیزی چندبرابر شده و آن را به یک محل درآمد بسیار پولساز تبدیل کرده است.

براساس تحقیقات وزارت امنیت میهن ایالات متحده شرکت‌های فعال در زمینه قاچاق انسان تیم‌های متخصص در زمینه لجستیک، حمل‌ونقل، نظارت، خانه‌های مخفی و حسابداری دارند که درآمد آن‌ها در حال حاضر از ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۳ میلیارد دلار رسیده است.

بر اساس مطالعه اخیر سازمان ملل مرز زمینی میان آمریکا و مکزیک “مرگبارترین” نقطه مرزی جهان لقب گرفته است.

مطالعه آژانس بین المللی مهاجرت نشان می‌دهد که در سال گذشته میلادی تعداد ۷۲۸ مهاجر در گذرگاه مرزی آمریکا و مکزیک جان خود را از دست داده یا مفقود شده اند و به همین دلیل این گذرگاه عنوان مرگبارترین نقطه مرزی جهان را از آن خود کرده است.

این سازمان همچنین اعلام کرد به دلیل مشکل جمع آوری اطلاعات، این تعداد می‌تواند بیشتر از آمار رسمی باشد.

نفت مکزیک، نجات دهنده آمریکا

دکمه بازگشت به بالا