آماده باش ۷۲ ساعته مدیریت بحران در استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به احتمال بالا آمدن آب رودخانه و جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها گفت: مدیریت بحران استان تهران تا ۷۲ ساعت آینده در آماده‌باش کامل خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، حامد یزدی مهر، ظهر امروز، جمعه گفت: باتوجه به بررسی‌ها و پیش‌بینی‌های هواشناسی وضعیت جوی استان تهران تا سه روز آینده با تداوم فعالیت سامانه بارشی همراه خواهد بود که بر همین اساس دستگاه‌های امدادی در پی پیش‌بینی بارش شدید باران و احتمال جاری شدن سیل در استان تهران در آماده‌باش کامل خواهند بود.

 

یزدی مهر با بیان اینکه بر اساس اعلام هواشناسی طی سه روز آینده آسمان در اکثر نواحی استان تهران و به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات ابری تا نیمه ابری همراه با رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ و گاهی وزش باد شدید همراه خواهد بود، گفت: بر این اساس آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها پیش‌بینی شده است که در این خصوص آمادگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی، امدادی، خدماتی و … ضروری است.

پاکسازی ۹۰ درصد از مسیرهای سیل زده در شرق استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به اینکه تاکنون عوامل راهداری ۹۰ درصد از مسیرهای شرق استان تهران را که در معرض سیل بودند پاکسازی کرده‌اند، اظهارکرد: بر اساس اخطاریه‌ها و هشدارهای هواشناسی در مورد احتمالی جاری شدن سیلاب،  رستوران‌ها و صنوف حاشیه رودها و مناطق دارای احتمال وقوع سیل در شمیرانات موقتاً تعطیل شده است.

 

وی با تاکید بر لزوم توجه به هشدارهای صادر شده گفت:مردم باید از حضور در کنار رودخانه ها و مسیرهای خطر و حادثه‌ساز خودداری کرده و هشدارها و توصیه‌ها را جدی بگیرند. بهترین هشدار درحال حاضر پرهیز از حضور در مناطق ییلاقی و ارتفاعات و حاشیه رودها و مسیل‌هاست. 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سیل ، سیل تابستانی ، استان تهران ، سامانه بارشی صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیل
سیل تابستانی
استان تهران
سامانه بارشی
مدیریت بحران
استان تهران
جاری شدن

درخواست حذف خبر:

«آخرین اخبار ایران و جهان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۴۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی احتمال وقوع سیلاب در ۱۰ شهرستان خوزستان آماده باش اعلام شد

شهاب صدیقی  با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی در خوزستان، می‌گوید: طبق گزارش هواشناسی، احتمال آبگرفتگی معابر، فعال شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها و وقوع سیلاب در شهرستان‌های اندیکا، باغملک، ایذه، رامهرمز، هفتکل، رامشیر، امیدیه، آغاجاری، بهبهان و هندیجان پیش بینی شده است.

او هشدار هواشناسی خوزستان مبنی بر بارش باران، وزش باد، صاعقه و گرد و غبار در شرق خوزستان را یادآور شد و گفت: پیرو هشدار هواشناسی، امروز با دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران نشست اضطراری برگزار کردیم و دستور آماده باش ستاد‌های بحران شهرستان‌ها صادر شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان همچنین به شهروندان به ویژه گردشگران و عشایر و روستاییان، توصیه کرد تا از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه‌های فصلی، مسیل‌ها، سیلاب‌بر‌ها خودداری کنند و به دلیل احتمال وقوع صاعقه و بارش باران، در ارتفاعات و کوهستان حضور پیدا نکنند.

آقای صدیقی ادامه داد: با توجه به پیش بینی‌هایی که از سطح حادثه و نوع اتفاقاتی که احتمال وقوع آن می‌رود، شرح وظایف دستگاه‌های مختلف و الزامات و نیاز‌ها اعلام و به اعضای ستاد مدیریت بحران تاکید شده که با حساسیت بالایی به این موضوع‌ها رسیدگی کنند که از جمله آن‌ها بررسی نقاط حادثه‌خیز و حضور گردشگران و عشایر و افراد در حاشیه مسیل‌ها است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: هلال احمر و امور عشایر مکلف شده‌اند، از امروز نسبت به دادن چادر و آذوقه مازاد به عشایری که در ارتفاعات حضور دارند، اقدام کنند.

به گفته او،   شبکه استانی صدا و سیما نیز ملزم شده است که هشدار‌های لازم را به شهروندان داده و به صورت زیرنویس اعلام کند تا از بروز حوادث احتمالی در روز‌های آینده پیشگیری شود.

شهاب صدیقی یکی از دلایل تلفات جانی در سیلاب اخیر در استان فارس را نبود اطلاع رسانی کامل و بی‌اعتمادی مردم نسبت به هشدار‌ها بیان کرد و گفت: برای پیشگیری از حوادث مشابه تلاش شده است که از طریق فرمانداری‌ها و رسانه‌ها هشدار‌های لازم داده شود.

بر اساس این گزارش، اداره کل هواشناسی خوزستان، نسبت به نفوذ توده موسمی مونسون هند، افزایش رطوبت و شرجی، وقوع رگبار همرفتی، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای از فردا چهارشنبه تا سه‌شنبه آینده هشدار داده است.

بر اساس هشدار اداره کل مدیریت بحران خوزستان نفوذ توده هوای موسمی مونسون هند، افزایش رطوبت و شرجی، بالا بودن ضریب ناپایداری، وقوع رگبار همرفتی، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای از پیش از ظهر چهارشنبه تا اواخر وقت سه شنبه هفته آینده (۵ تا ۱۱ مرداد ۱۴۰۱) به ویژه در مناطق مستعد و کوهستانی شمال شرق، شرق و جنوب شرق خوزستان هشدار سطح نارنجی صادر کرده است. در پی این هشدار، اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز با صدور اخطاریه، آماده باش کامل اعضای ستاد مدیریت بحران را اعلام کرده است.

بارندگی شدید ۳۱ تیر در شهرستان‌های نی‌ریز، سلطان شهباز استهبان و داراب در استان فارس، وقوع سیلاب و جان باختن ۲۳ نفر را به دنبال داشت.

همچنین سازمان هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه موسوم به مونسون در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان تا فردا چهارشنبه هشدار داده است.

مونسون‌ها نسیم‌های دریایی شدید هستند که به ویژه در آسیای جنوبی و بخش‌هایی از آفریقا دیده می‌شوند و تقریبا ۶ ماه از سال را از جانب شمال شرقی و ۶ ماه دیگر را از جنوب غربی می‌وزند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

آماده باش ۷۲ ساعته مدیریت بحران در استان تهران

دکمه بازگشت به بالا