تاج: انتخاب ویلموتس اشتباه بود، باید کی‌روش یا برانکو می‌آمدند

مهدی تاج درباره اینکه آیا اگر به قبل برگردد، باز هم ویلموتس را انتخاب می‌کند، اعتراف گرد که انتخاب ویلموتس اشتباه بود.

به گزارش تابناک ورزشی؛ نامزد فعلی ریاست فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اگر به قبل برگردیم افرادی را سرمربی تیم ملی می‌کنم که دو بار ما را به جام جهانی بردند. افرادی مثل کی‌روش یا حتی برانکو.

تأیید می‌کنم که گزینه خوبی انتخاب نکردیم. اسکوچیچ برای تیم ملی زحمت کشیده است. من ایشان را تاکنون رخ به رخ ندیدم، ولی برخی گفتند اسکوچیچ را ما آورده‌ایم. او در شرایط سختی تیم ملی را برعهده گرفت. ویلموتس کار را به جایی رساند که کار‌مان خیلی سخت بود. من از آقای عزیزی خادم هم تشکر می‌کنم، آنها در دوره‌ای کار را تحویل گرفتند که در تیم ملی بحران وجود داشت صرافی ارز دیجیتال

منبع: تابناک

کلیدواژه: اسکوچیچ
مذاکرات آستانه
دریاچه ارومیه
استهبان
محرم
عملیات مرصاد
مهدی تاج
فدراسیون فوتبال
قرارداد ویلموتس
ویلموتس
اسکوچیچ
مذاکرات آستانه
دریاچه ارومیه
استهبان
محرم
عملیات مرصاد
تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«آخرین اخبار ایران و جهان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حبس ابدِ گذشته‌ات نباش!

یک روانشناس با بیان اینکه افراد نباید خود را در اشتباهات گذشته به اصطلاح “حبس ابد” کنند، گفت: سرزنش خود و عذاب وجدان نسبت به اشتباهات گذشته نه تنها از تکرار اشتباهات جلوگیری نمی‌کند بلکه امکان تکرار مجدد آنها را نیز بالا می‌برد، بنابراین افراد به جای اینکه دائما به گذشته خود فکر کنند و اسیر آن شوند، باید آنها را بپذیرند و هوشیارانه از بروز مجددشان جلوگیری کنند.

شبنم طلوعی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: افراد تصور می‌کنند هرچه بیشتر نسبت به اشتباهات گذشته خود عذاب وجدان داشته باشند، از بروز مجدد آن مساله پیشگیری کرده‌اند این در حالی است که عذاب وجدان نسبت به اشتباهات گذشته تنها نوعی تنبیه محسوب می‌شود که نمی‌تواند از تکرار اشتباهات جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه فراموشی گذشته امکان پذیر نیست و تنها می‌توان اتفاقات گذشته را کمرنگ کرد، ادامه داد: با عدم تکرار اشتباهات، می‌توان گذشته را برای خود کمرنگ کرد و لازمه این عدم تکرار، عدم عذاب وجدان و عدم سرزنش دائم خود به خاطر مسائل رخ داده است.

طلوعی توضیح داد: افراد تصور می‌کنند وقتی خود را سرزنش می‌کنند روان آنها درگیر اتفاق رخ داده در گذشته می‌شود و اینگونه امکان بروز مجدد اشتباه کم می‌شود در حالی که افراد وقتی برای اشتباهات گذشته احساس گناه و عذاب وجدان دارند خیالشان نسبت به آن اشتباه مرتکب شده راحت می‌شود چراکه تصور می‌کنند درست است که اشتباهی انجام داده‌اند اما در مقابل عذاب وجدان نیز گرفته‌اند. این عذاب وجدان به آسودگی خیال آنها نسبت به شدت خطرناک بودن اشتباه گذشته می‌انجامد و این آسودگی خیال باعث تکرار مجدد اشتباه می‌شود چراکه فرد هوشیارانه به اشتباه گذشته نگاه نمی‌کند، بنابراین برای جلوگیری از بروز اشتباهات گذشته باید روان افراد نسبت به آن “آسوده” نباشد.

به گفته طلوعی، وقتی روان افراد نسبت به اتفاقی که در گذشته رخ داده آسوده باشد، امکان تکرار مجدد آن خطا و بازخواست مجدد روان و عذاب وجدان مجدد وجود دارد، بنابراین نباید با سرزنش دائم و تنبیه خود برای اتفاقات گذشته، روان خود را نسبت به بروز مجدد آن آسوده کنیم.

وی تصریح کرد: درواقع احساس گناه و عذاب وجدان یعنی فرد برای کاری خود را تنبیه می‌کند و تنبیه خود در آن لحظه یعنی امکان انجام و تکرار آن اشتباه را مجددا به خود می‌دهد. در واقع احساس گناه و عذاب وجدان محوری برای تکرار عمل اشتباه است چراکه این احساس گناه در مقابل یک عمل اشتباه، فرد را به اصطلاح حساب بی‌حساب می‌کند و مجددا راهی برای تکرار عمل اشتباه باز می‌شود این در حالی است که روان افراد باید درگیر آن عمل اشتباه شود تا هوشیارانه از تکرار مجدد آن اشتباه جلوگیری شود.

این روانشناس با بیان اینکه رشد شخصیتی افراد در هر دوره‌ای لازم است و نباید افراد خود را برده گذشته‌ای کنند که باید سالها قبل آن را رها می‌کردند، ادامه داد: باور کنید که تمام تصمیماتی که گرفته‌اید و هرآنچه که بوده‌اید با توجه به شرایط و اتفاقات آن زمان شکل گرفته است و اکنون باید دست از سرزنش کردن خود بردارید. از اشتباهات خود درس بگیرید و با دانستن این مطلب که تمام ناملایمات گذشته شما را به فردی قوی تر بدل کرده است به رشد شخصیتی خود ادامه دهید.

طلوعی در پایان سخنان خود توصیه کرد: اگر در جهان می‌توانستیم راهی بیابیم که آب رفته را به جوی بازگردانیم، ارزش داشت که خود را درگیر خطاهای گذشته کنیم، اما اینگونه نیست. بنابراین در گذشته خود گیر نکنید و مانع رشد خود نشوید. سعی کنید تمام اشتباهات و انتخاب‌هایی که تا کنون داشته اید را بپذیرید، بدون سرزنش خود و هوشیارانه از بروز مجدد آن جلوگیری کنید.

انتهای پیام

تاج: انتخاب ویلموتس اشتباه بود، باید کی‌روش یا برانکو می‌آمدند

دکمه بازگشت به بالا