استیک تی بن

استیک تی بن

تی بن استیک چیست؟

تی بن استیک T-bo e s eak‎ شامل برشی از گوشت گاوگوساله هستند که یک استخوان T شکل را شامل می‌شود و در یک طرف این استخوان، گوشت «راسته» و در سمت دیگرش، گوشت «فیله» قرار دارد.

در تی بن استیک ، این برش، از قسمت جلویی گوشت کمر گوساله تهیه می‌شود و به همین دلیل بیشتر شامل «راسته» است تا «فیله».

اگر بخش فیلهٔ اطراف این استخوان T شکل را جدا کرده و بطور مجزا بفروشند، به آن فیلهٔ مینیون نیز می‌گویند.

این استیک‌ها، یکی از مرغوب‌ترین انواع استیک هستند و قیمت گران‌تری نسبت به سایر انواع استیک دارند.

مواد لازم تی بن استیک

استیک ریب آی چیست؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این استیک به لینک درج شده مراجعه کنید.

طرز پخت تی بن استیک

جهت طبخ این غذا ابتدا باید گوشت را کمی بکوبیم. برای کوبیدن گوشت راسته گوساله، چکش های مخصوصی وجود دارند، که از یک طرف به صورت دانه دانه و از طرف دیگر به صورت رشته ای، برامدگی دارند. می توانید با استفاده از این چکش ها استیک راسته را نرم و نازک کنیم.

باید گوشت راسته گوساله تقریبا قطری معادل ۲ سانتی متر داشته باشد. سیر را خرد کرده و به همراه سس سویا ، رزماری وفلفل سیاه داخل کاسه کوچکی مخلوط کرده و روی گوشت استیک می ریزیم. اجازه می دهیم چند دقیقه ای گوشت راسته به همین حالت باقی بماند.

در این فاصله به سراغ منقل می رویم ، تا آن را آماده نموده و با قرار دادن زغال درون منقل، آن را روشن می کنیم.

تابه ای را برداشته و درون آن را با روغن زیتون چرب می کنیم. اصولا برای پخت استیک راسته از روغن کمی استفاده می کنیم، زیرا گوشت قرمز به محض این که بر روی اجاق قرار بگیرد ، اب دهی نموده و درون اب گوشت خود، پخته می شود.

تابه را روی منقل قرار می دهیم، و گوشت را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون تابه گذاشته . اگر دوست دارید تی بن استیک شما آبکی باشد، آن را زودتر از روی منقل بردارید. اما اگر از استیک های کبابی شده و ترد خوشتان می اید، می توانید زمان بیشتری آن را بر روی منقل قرار دهیم.

پس از این که استیک راسته به میزان دلخواه تان کبابی شد، آن را درون ظرف دیگری قرار داده و برش بزنید. با سبزیجات مختلف آن را تزیین نموده و سرو نمایید.

زمان تقریبی برای آماده سازی تی بن استیک ، تقریبا ۳۰ دقیقه است. می توانید این غذا را برای وعده ناهار یا شام خود تهیه نموده و استفاده کنید.

دورچین تی بن استیک T-bo e s eak

سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کرده ، مقداری روغن زیتون و فلفل ریخته و داخل فر کباب می کنیم.

گوشت را از یخچال خارج کرده و آن ها را خوب گریل می کنیم تا پخته و برشته شوند.

استیک ها را داخل ظرف سرو می چینیم و پیازچه ها و گوجه فرنگی را هم خرد کرده و گریل کنید.

سپس سیب زمینی کباب شده را اطرف استیک بچینید و پیازچه و گوجه های گریل شده را هم قرار داده و سرو نمایید.

استیک تی بن

نظر شما در مورد این پست “استیک تی بن” چیست؟

دکمه بازگشت به بالا