مالک ایران مال کیست

بیوگرافی علی انصاری صاحب ایران مال

مالک ایران مال کیست ؟! با علی انصاری بیشتر آشنا شوید

به راستی مالک ایران مال کیست در ادامه این گزارش با ما همراه باشید تا با سوپر میلیاردر ایران علی انصاری و مالک بانک آینده ، بانک تات ، بازار مبل ایران ، بازار فرش ایران و… آشنا شوید.

علی انصاری ، متولد دی ماه سال ۴۱ در مهرآباد جنوبی تهران است و امروزه، در فهرست سوپر میلیاردر های ایران قرار دارد. سرمایه گذاری در تاسیس بازار فرش ایران ، بازار موبایل ایران ، ایران مال ، بانک آینده و بانک تات، بخش کوچکی از فعالیت های این مرد ثروتمند است که در کسب و کار، به تنوع فیلدها و ملاکی و کسب اجاره، اعتقاد وافر دارد. رسمی سنتی در اقتصاد هزاره دوم که در عصر اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای دانش بنیان سهامی عام، خیلی جایگاه ندارد.

حتما بخوانید : علی انصاری و اسناد فعالیت‌های تجاری : مالک ایران مال و ده‌ها شرکت

نگاهی به کسب و کار علی انصاری ، موضوع گفتاری است که در ادامه می خوانید. اگر شما هم نقد و پیشنهادی درباره فعالیت های ملاکی علی انصاری در اقتصاد امروز ایران عصر دانش بنیان دارید، نظرات و دیدگاه های خود را به اشتراک بگذارید.

برخی سرمایه داران همان خان و خان زاده های گذشته های نزدیکی هستند که، زمین های زیادی داشته و آن ها را به رعیت، برای کشت  و زرع اجاره می دادند تا پول اجاره زمین را، در زمان درو و خرمن بگیرند و این گونه، هم زمین آن ها آباد بماند و هم از دسترنج کشاورزان و کارگران، سود سرشاری نصیب آن ها شود. خان ها، هیمشه خان بودند و رعیت، همیشه رعیت، از زمان های خیلی دور تا زمان سلطان صاحبقران و حتی پهلوی اول . . .

عصر کشاورزی که آلوین تافلر در موج سوم به آن اشاره داشت، به عصر صنعتی رسید و این بار، شاهد ملاکانی بودیم که خانه های بزرگ و کوچک  خود را در شهر و روستا، اجاره می دادند و سر ماه، افرادی را اجیر می کردند تا حق الاجاره را از مستاجر، بستاند. مستاجرانی هم که از عهده اجاره بر نمی آمدند، به زور درفش و قانون، جایگزین مستاجرهای جدید می شدند و این داستان در عصر هزاره دوم ادامه یافت.

حتما بخوانید : ورشکستگی بانک آینده واقعیت یا شایعه ؟! | تحلیل و بررسی وضعیت بانک آینده

عصر موج اول و عصر موج دوم، امروز که عصر موج سوم  است و شاهد انقلاب فناوری اطلاعات و اقتصاد دانش بنیان هستیم، هم چنان ادامه دارد. فرم، دستخوش تغییر شده، اما محتوا، همان است. در عصری که شاهد استارت آپ و اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی دیجیتالی  و شرکت های دانش بنیان دانشگاهی و کسب و کارهای پر بازده با سهامداران میلیونی در اقصی نقاط جهان هستیم، بعضی ها، عاشق همان روش خان و خان زاده و ملاکی عصر موج دوم هستند.

رفتار سازمانی این کارآفرینان در عصر هزاره سوم، تداوم همان روش خوانین و ملاکین و ارباب ها است که همه  را رعیت خود پنداشته و خلق ثروت را، در کسب و کار اجاره می دانند. ثروتی که، ارزش افزوده خاصی ایجاد نمی کند و محصولش، نقشی در توسعه رشد ناخالص داخلی و اقتصاد دانش بنیان شکوفا ندارد. . .

حتما بخوانید : ایران مال ؛ پروژه ای عظیم با تخلفات آشکار در منطقه ۲۲ تهران

به  نظر می رسد، روش رفتار سازمانی علی انصاری در  اقتصاد دانش بنیان امروز جهان، تداوم همان روش ارباب رعیتی هزاره دوم است. شرکت های اقماری او، یادگیرنده نیست و ماهیت سنتی دارد. بازاری  ساخته شود و غرفه هایی اجاره داده شود . .  . خواه، بازار فرش باشد، خواه بازار موبایل ایران، خواه ایران مال باشد، خواه بازار آهن آلات. در اصل قضیه که ملاکی است، توفیری ایجاد نمی شود. . .

اما علی انصاری کیست؟

( علی انصاری در کنار حسین هدایتی)

علی انصاری کیست؟

علی انصاری ، متولد دی ماه و دانش آموخته رشته مهندسی عمران است. مردی که در انتهای دهه شصت عمر خود به سر می برد و اکنون، هزاران میلیارد تومان سرمایه ثبت شده دارد. دیپلم اقتصاد را از دبیرستان تهران در سال  شصت و شش گرفت و پس از انجام خدمت مقدس سربازی  در دوران جنگ تحمیلی، از اواسط آن سال، وارد عرصه کسب و کار فولاد شد. اولین فعالیت صنعتی جدی علی انصاری ، اواخر دهه شصت، مربوط به راه اندازی کارخانه پروفایل ماه دشت کرج است که در زمینی به مساحت شصت و چهار هزار متر مربع تاسیس و اوایل دهه هقتاد شمسی، مورد بهره برداری قرار گرفت.

حتما بخوانید : سلاطین ایران ؛ دیدار با سلطان سکه و قیر تا سلطان شکر و کاغذ

او چند برادر دارد و اطلاعات دقیقی  از آن ها در دسترس نیست. علی انصاری هم  بر  خلاف بانک زنجانی (مفسد اعدامی) و حسین هدایتی (متهم اختلاس از بانک سرمایه) و بسیاری از ملاکان و ثروتمندان ایران، زیاد از خود در رسانه ها صحبت نمی کند. علی انصاری پس از  اوج گیری فعالیتش در حوزه پروفیل، به سمت کشورهای حوزه قفقاز رفت و صادرات پسته و میوه را در دستور کار قرار داد.

البته آن زمانی که علی انصاری در کار واردات میوه بود، ارز دولتی خبری نبود تا مثل پدر داماد حسن روحانی، ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو، ارز دولتی بگیرد! اگر امروزه به منطقه شاد آباد تهران سری بزنید، یکی از بزرگ ترین مراکز  توزیع آهن آلات ایران در منطقه شاد آباد جنوب پایتخت، از ساخته های علی انصاری به شمار می رود. جایی که قطب توزیع انواع آهن آلات به شمار می رود. پس  از آن، به سمت اتوبان سعیدی رفت و بازار آهن بهاران دو را افتتاح کرد که نخستین تجربه او در تاسیس مراکز بزرگ توزیع محصولات صنعتی در کشور بود.

صاحب ایران مال کیست ؟

تجربه ای که سبب شد تا در اوایل دهه نود شمسی، ایران مال ، بزرگ ترین مجتمع تجاری، فرهنگی، هنری و ورزشی ایران را در غرب  اتوبان شهید همت، بنا کند. ایران مال که پیش از این، تهران مال  یا تات مال یا بازار بزرگ ایران خوانده می شد، بعدها به ایران مال  تغییر نام داد.

علی انصاری ، خود را محدود به یک فیلد کاری نکرد. از پروفیل، وارد میوه و خشکبار شد و از آنجا، به سراغ بازار موبایل و مبلمان رفت. بازار موبایل ایران که یکی از قطب  های خرید و فروش موبایل در ایران است، از جمله مراکزی است  که او با کمک  شرکایش احداث کرد.

(تصویر ایندکس سایت بازار مبل  ایران)

بازار مبلمان یافت آباد که علی انصاری راه اندازی کرد، رونق را به یافت آباد برگرداند و بیش از همه، بچه محل های علی انصاری  از این خوان گسترده، بهره مند شدند. اکنون، اقتصاد یافت آباد، مدیون بازار مبل ایران است که هم  مترو به آن جا می رود و مقصد لاکچری گردها برای طراحی دکوراسیون های شگفت انگیز خانه های چند ده میلیاردی شمال شهر تهران و سایر مراکز استان ها محسوب می شود.

(تصویر ایندکس سایت انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون که مهدی علی انصاری ، ریاست انجمن را بر عهده دارد. نایب رییس وی، مهندی ابوالفضل انصاری است که در شرکت گروه سرمایه گذاری تات انصار نیز، یکی از ۷ عضو هیات مدیره بر  اساس روزنامه رسمی است. دکتر جمشید اثنی عشری، سخنگوی ایران مال نیز، خزانه دار انجمن محسوب می شود)

ملاکی گری در ایران مال

اقدام علی انصاری در ساخت بازار مبل در یافت آباد، رونقی به این منطقه محروم جنوب  پایتخت بخشید که تا به امروز هم  ادامه داشته است. رستوران های لوکس و باربری های حرفه ای اطراف بازار مبل، همه و همه، بستری  است که مدیون بازار مبل علی انصاری است. بازاری که گویا اکثر فروشگاه هایش، اجاره ای است و همه، مستاجر موقتی علی انصاری هستند. عین ایران مال ، که گفته شده، غرفه هایش، فروشی نیست و اجاره داده می شود. ادامه رفتار سازمانی ملاکی گری علی انصاری در کسب و کار ان هم در عصر جدید!

علی انصاری را باید در فهرست ثروتمند ترین مردان ایران در سال  های پایانی قرن سیزدهم هجری خورشیدی دانست. فردی که دو دهه قبل، به عنوان یک مبل فروش در جنوب تهران، وارد بازار کسب و کار شد و اکنون، در حوزه های مختلفی از جمله فولاد، مبل سازی، بازار موبایل و تاسیس مراکز مدرن تجاری، فرهنگی، ورزشی و هنری فعالیت دارد.

حتما بخوانید : باستی هیلز لواسان و محرمانه هایش : « بورلی هیلز » لوکس ایران !

بعضی ها، فعالیت های گسترده و دنباله دار ایشان را مصداق ژن خوب دانسته و بعضی نیز وی را یک کارآفرین خود ساخته و محصول پشتکار و هوش تجاری می دانند. او اکنون، صاحب امتیاز بزرگ ترین بازار مبل خاورمیانه است. یکی از چهره های تاثیر گذار در تاسیس بانک آینده است که هم اکنون، فاز اول بزرگ ترین بازار تجاری، فرهنگی و ورزشی لوکس خاورمیانه را در غرب اتوبان همت افتتاح کرده است و بزودی، با تکمیل فازهای بعدی، یکی از ۵ مگا مال بزرگ جهان، در اختیار ایرانیان است. جایی که جشنواره باشکوه و حیرت انگیزی از مقرنس ها و منبت کاری ها و آینه کاری های فوق العاده به شمار می رود و قصد فروش آن را نیز هیات امنا، ندارد.

(وضعیت سهام  بانک آینده از شرکت های  اقماری  علی انصاری در بهمن ماه ۹۷ در بازار بورس ایران)

علی انصاری ، از مالکان بانک آینده است که با ۱۶ میلیارد قطعه  سهم، در بازار پایه ب فرا بورس ایران در نماد وآیند در دسترس است. گر چه روی کاغذ و اسناد منتشر شده در کدال، بانک آینده متعلق به علی انصاری ، بدهی بسیاری دارد، اما در صورت پذیرش ورود ایران مال به بورس به عنوان مایملک بانک آینده، شاهد شکوفایی احتمالی صورت های مالی این مجموعه در سال ۹۸ به بعد هستیم.

علی انصاری ، هم چون حسین هدایتی که از اسپانسرها و حامیان مادی و معنوی پرسپولیس بود و این روزها، در پرونده اختلاس از بانک سرمایه، متهم بوده و پرونده آن به دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شده است، حامی  سرخابی  های پایتخت است. او قبلا، عضو هیات مدیره  باشگاه استقلال و از حامیان مالی آبی پوشان تهرانی بود. ریاست فدراسیون دوچرخه سواری و عضویت در هیات رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، از دیگر مسئولیت های مرد سوپر میلیاردر ایران به شمار می رود.

او، ریاست شورای ملی مبلمان و کنفدراسیون بین المللی مبلمان و دکوراسیون را نیز بر عهده داشت و یکی از موسسان بانک آینده و بانک تات محسوب می شود. او مدتی، مدیرعامل گروه سرمایه گذاری تات بود که کارفرما اصلی ایران مال معرفی شد.

آشنایی  او با دکتر جلال رسول اف در دهه هشتاد سبب شد تا مقدمات تاسیس بانک آینده و بانک تات فراهم شود.

حتما بخوانید : هیچ ، سهم کارگران و تولید کننده ایرانی از ایران مال !

بانک آینده و علی انصاری

بانک آینده گفته می شود یکی از دارایی های بزرگ علی انصاری است و بخشی از سهام آن، متعلق به اوست. در راه اندازی بانک تات و کسب مجوز از بانک مرکزی، همچنان شبهاتی وجود دارد. بانکی که علی انصاری به همراه جلال رسول‌اف، مدیر سابق بانک کشاورزی و بهاء الدین هاشمی، مدیر عامل سابق بانک صادرات در سال هشتاد و هشت و با کمک های دولت محمود احمدی نژاد راه‌ اندازی کرد. علی انصاری که پیش از این، عهده دار مدیر عاملی گروه سرمایه‌ گذاری تات بود، به عنوان رییس هیات مدیره گروه انتخاب شد و امروزه، شخص دیگری، ریاست هیات مدیره را بر عهده دارد.

تاسیس بانک تات، جنجال  های رسانه ای داشت. مثل این که ۲ هزار میلیارد ریالی که باید به بانک مرکزی جهت کسب مجوز داده می شد، یک دهم مبلغ مورد نیاز بود و این مبلغ نیز با وثایق ملکی، تامین شد. . . .

بانک آینده در سال ۹۱ با ادغام بانک تات، موسسه مالی و اعتباری صالحین و موسسه مالی و اعتباری آتی تاسیس شد. اکنون صدها شعبه  در سراسر کشور دارد و ده هزار نفر نیز، سهامدارش در بازار بورس ایران هستند. صحبت هایی که مربوط به اختلاس  ۱۴۰ هزار  میلیارد تومانی! علی انصاری از بانک  آینده در رسانه ها منتشر شده است، صحت ندارد و علی انصاری از کشور متواری نشده  است. علی انصاری ، یکی از ۱۷ هزار سهامدار بانک آینده است که در فهرست سهامدار  عمده قرار دارد.

طبق اطلاعات بانک آینده در هفته اول بهمن ماه ۹۷، ۲۰ شخص حقیقی، بیش از ۱ درصد کل سهام بانک آینده را در اختیار  دارند که بالا ترین حجم، در اختیار فردی با ۵ درصد از کل سهام بانک آینده است که ۸۰۰ میلیون سهم را بالغ می شود. بعضی از علی انصاری به عنوان شخص حقیقی دارنده بالاترین میزان سهام بانک آینده یاد می کنند.

اکثریت سهام بانک آینده در اختیار شرکت مدیریت سرمایه ارزش آفرین دانا (سهامی خاص)، شرکت مدیریت سرمایه آسای دانا (سهامی خاص)، شرکت بیمه رازی، شرکت توسعه سرمایه پارمیس است که مجموعا، ۲۰ درصد کل سهام بانک آینده را در اختیار دارند.

طبق آگهی تصمیمات شرکت گروه سرمایه گذاری تات انصار (سهامی خاص) ثبت شده به شماره ۲۶۱۹۹۹ که در روزنامه رسمی به شماره ۱۸۴۷۷ تهران در ۱۶ مرداد ماه ۱۳۸۷ منتشر شد، علی اکبر انصاری، محمد انصاری، علی انصاری ، ابوالفضل انصاری، حسین انصاری، مصطفی انصاری، مهدی انصاری، عضو هیات مدیره این شرکت هستند. حضور ۷ تن از خاندان انصاری در این شرکت، طبق این روزنامه رسمی، اعلام شده است.

طبق روزنامه رسمی به شماره ۲۰۵۷۲  مورخ ۱۸ مهر  ماه سال ۹۴، شرکت توسعه پیشگامان تات (سهامی خاص) به شماره ثبت : ۳۸۹۸۴۰، دارای دو عضو هیات مدیره به نام شرکت آناهیتا مبل انصار و شرکت گروه سرمایه گذاری  تات انصار است که از  شرکت های اقماری  علی انصاری به شمار می روند.

حتما بخوانید : ایران مال و انتقاد هایی که به جایی نمی رسد نمایش یک غرور دکوری

غرفه های ایران مال فروشی نیست ، اجاره داده می شود !

این که رسما گفته شده است که غرفه های ایران مال ، به فروش نمی رسد و اجاره داده می شود، ادامه همان روش رفتار سازمانی علی انصاری در مدیریت کسب و کار های سنتی ارباب-رعیتی هزاره دوم است. البته وعده عرضه سهام در بورس، هنوز محقق نشده است و موضوعی است که برای صحت و سقم آن باید منتظر بود.

اما سابقه ای که از علی انصاری می دانیم و در این گفتار نیز به آن از جنبه هایی اشاره شد، حاکی از آن است که احتمالا، عزم ایران مال در عدم فروش بیش از دو هزار غرفه به متقاضیان خرده فروشی، به سمت سود بیش تر در ایران عصر ۱۴۰۰ متمایل باشد. امری که اگر عملی شود، قیمت تمام شده خرده فروشی کالا و خدمات را در این مغازه های لوکس ، افزایش داده و مردم، باید مثل بسیاری از پاساژهای فوق لوکس شمال پایتخت، قیمت مکان را بدهند نه قیمت واقعی کالا  و خدمات را!

این که آیا، تداوم همان روش خرده فروشی در بازارهای لوکس شمال تهران را در ایران مال علی انصاری شاهد خواهیم بود یا تات و بانک آینده و شرکت های اقماری علی انصاری ، برنامه دیگری برای آن دارند، موضوعی است که به نظر می رسد در سال نود و هشت، جزییات بیش تری از آن رسانه ای شود.

نظر شما درباره روش کسب و کار  علی انصاری و ایران مال چیست؟

منبع : عصرشهروند

علی انصاری کیست؟ بیوگرافی مالک سوپرمیلیاردر ایران‌مال

ایران مال یا بازار بزرگ تهران یکی از بزرگترین بازارها و مراکز خرید جهان است که در غرب تهران و حوالی دریاچه‌ی چیتگر ساخته‌ شده‌ است. اگر تاکنون به این منطقه رفته‌ باشید یا تصاویر آن را در وب‌سایت‌های اینترنتی دیده‌ باشید، مسلما از تنوع این بازار و وسعت بالای آن تعجب کرده‌اید.

جالب است بدانید زیربنای این مجموعه در آغاز ساخت آن در سال 1389 چیزی حدود هزار و هفتصد و ده متر مربع بود. علی انصاری سوپر میلیاردر تهرانی مالک و سرمایه‌گذار این مجموعه‌ی بزرگ است. ما در این مقاله از دانشگاه کسب و کار به بیوگرافی خواندنی این سرمایه‌گذار ایرانی پرداخته‌ایم و بخشی از ثروت او را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

زندگی‌نامه علی انصاری

علی انصاری که این سال‌ها شهرت زیادی در سرمایه‌داری و بازارهای مالی ایران کسب کرده‌ است، در دی ماه 1341 در تهران متولد شد. پدر او یکی از فعالان صنعت ساختمان بود که در آن زمان درآمد نسبتا خوبی داشت و به ساخت و ساز می‌پرداخت. انصاری در سال 1359 دیپلم خود را در رشته‌ی اقتصاد اخذ نمود و آماده‌ی رفتن‌ به خدمت سربازی شد. او پس از پایان دوران سربازی تصمیم گرفت تحصیلات خود را ادامه دهد. به این ترتیب وارد دانشگاه شد و چهار سال بعد لیسانس‌اش را در رشته راه و ساختمان به پایان رساند.

نخستین حوزه‌های کاری علی انصاری

علی انصاری به گفته‌ی خودش مخالف ادامه‌ی شغل خانوادگی پدرش بود و دوست داشت فعالیت در حوزه‌های کاری مختلف را امتحان کند. او در سال 1366 و در سن 25 سالگی با حمایت پدرش توانست مجوز ساخت تولید لوله و پروفیل را از اداره کل صنایع سنگین زنجان دریافت کند. مدتی پس از آن مقدمات ساخت کارخانه‌ای را فراهم کرد و در سال 1371 آن را با مساحت 64 هزار متر مربع در ماهدشت کرج افتتاح نمود.

ورود به بازار میوه

انصاری همزمان با فعالیت در کارخانه‌ی لوله و پروفیل کار در بازار میوه و خشکبار را نیز آغاز نمود. او در این کار تا جایی پیشرفت کرد که میوه و خشکبار تولیدی خود را به کشورهایی چون قفقاز و جمهوری آذربایجان صادر می‌کرد.

علی انصاری و فعالیت در بازار آهن

درآمد و پیشرفت‌های مالی علی انصاری به اندازه‌ای زیاد بود که تصمیم گرفت وارد بازار آهن‌آلات شود! او در سال 1372 بازاری برای توزیع آهن‌آلات در شادآباد تهران افتتاح کرد. این بازار‌ که اکنون با عنوان مجتمع تجاری بهادران شناخته‌ می‌شود، یکی از بزرگترین قطب‌های توزیع آ‌هن در کشور است.

بازار موبایل

علی انصاری پس از آن‌که بازار خرید و فروش گوشی‌های هوشمند داغ شد، به فکر فعالیت در این حوزه افتاد. به این ترتیب در سال 1385 بازار موبایل ایران را تاسیس کرد. توجه مردم به خرید موبایل‌های هوشمند‌ در آن زمان، سبب شد درآمد و سرمایه‌ی انصاری به طرز شگفت‌انگیزی افزایش یابد و او را در لیست بزرگترین ثروتمندان قرار دهد. این باز‌ار از آن زمان تاکنون به کار خود ادامه داده‌ است.

بازار یافت‌آباد تهران

انصاری پس از آن با سرمایه‌ای که به دست آورده‌ بود به فکر افتتاح مرکز خرید مبل افتاد. او تصمیم گرفت ساختمان آن را در مناطق کم درآمد جنوب تهران قرار دهد؛ چرا که به نظرش بیشتر مراکز خرید در شمال تهران قرار داشت و مردم کم‌ در‌آمد از عهده‌ی هزینه‌ی حمل و نقل مبلمان از شمال‌ به جنوب بر‌نمی‌آمدند. در نتیجه یکی از بزرگترین بازار‌های‌ مبل‌ تهر‌ان را در منطقه‌ی یافت آباد تاسیس نمود.

این کار او به نوعی کارآفرینی محسوب می‌شد؛ چرا که اکوسیستم منطقه‌ را تغییر داد و موجب شکل‌گیری صدها مغازه و شغل مستقل در اطراف آن شد. او علاوه بر این، موجبات استخدام چندین نفر را در بازار‌ مبل‌ خود فراهم کرد. انصاری مدتی بعد رئیس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون شد و برادر خود را جزو اعضای هیئت مدیره آن کرد. بازار یافت‌آباد هم‌اکنون از لاکچری‌ترین مراکز خرید در تهر‌ان محسوب می‌شود.

تاسیس بانک آینده

علی انصاری در سال 88 به همراه مدیر سابق بانک کشاورزی و مدیر با‌نک صادرات مجوز تاسیس بانکی به نام تات را دریافت کرد. سپس به عنوان مدیرعامل سرمایه‌گذاری این بانک‌ منصوب شد. تاسیس این موسسه با جنجال‌های زیادی همراه بود. ظاهرا برای کسب مجوز تاسیس این بانک‌ فقط یک دهم مبلغ لازم پرداخته‌ شده‌ بود. آن هم از طریق وثیقه‌های ملکی نه پول و سرمایه!

بانک تات در سال 1391 دچار ورشکستگی مالی شد. پس از آن با موسسه اعتباری صالحین و موسسه‌ی اعتباری آتی ادغام شد و بانک آینده را تشکیل داد. بیست درصد از سهام این بانک‌ توسط چند شرکت بیمه خریداری‌ شد تا سرمایه‌ی مورد نیاز را برای تاسیس آن تامین کند. ظاهرا مدتی قبل شایعه‌ی ورشکستگی با‌نک آینده و فرار علی انصاری از کشور منتشر شد که او بعدا دروغی بودن‌ آن را تایید نمود.

ورود به فوتبال

مدتی بعد علی انصاری با حمایت واعظی آشتیانی عضو هیئت مدیره‌ تیم استقلال شد. او بخش زیادی از سرمایه و دارایی خود را به تیم تزریق کرد و از این طریق توانست تیم‌ را به قهرمانی برساند. پس از آن مدتی به فدراسیون دوچرخه سواری وارد شد و ریاست آن را برعهده گرفت.

بزرگترین فعالیت تجاری علی انصاری

علی انصاری با سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های تجاری متعدد خود توانست به ثروتی بیش از هزار میلیارد دست یابد. او مقدمات ساخت یکی از بزرگترین مراکز خرید جهان را با نام ایران تات فراهم کرد و خودش حامی و سرمایه‌گذار اصلی ساخت آن شد. نخستین فاز این مجموعه با مساحت 1950000 متر مربع در اردیبهشت 1397 رونمایی شد. فاز دوم آن نیز در سال 1399 بهره‌برداری شد.

بودجه‌ی ساخت این مجموعه چیزی حدود 22 هزار میلیارد تومان بود که بیشتر آن توسط علی انصاری تامین شد. بازار ایران تات بعدها تغییر نام داد و با عنوان ایران‌ مال یا بازار بزرگ ا‌یران به کار خود ادامه داد.

معرفی مجموعه‌ی تجاری ایران مال

ایران‌مال بزرگترین مرکز خرید جهان است که در غرب تهران و در نزدیکی دریاچه چیتگر قرار دارد. این مجتمع دارای مجموعه‌ای غنی از بخش‌ها و بازارهای مختلف است. یک باغ بزرگ به نام باغ ایرانی در آن است که تنوع فراوانی از گیاهان دارد و با الهام از باغ ماهان کرمان ساخته شده‌ است. علاوه بر این شامل نمایشگاه خودرو، سینما، هتل، رستوران، آبشار، پیست یخ، زمین تنیس و… می‌باشد.

علی انصاری مالک این مجموعه‌ی بزرگ است. او ظاهرا مغازه‌های این مجموعه را به کسی نمی‌فروشد و فقط آن‌ها را اجاره می‌دهد تا قابل استفاده‌ی همگانی باشد. اگرچه شکی در این واقعیت نیست که هزینه‌های اجاره و رهن مغازه هم در آن نجومی است!

تخلفات مالی ایران‌مال

در خرداد 1397 مجموعه‌ی ایران‌مال به دلیل برخی تخلفات مجبور به پرداخت 500 میلیارد تومان جریمه شد. تخلفات این مجموعه به دلیل تغییر کاربری، اضافه بنا، تصرف بزرگراه شهید خرازی و حذف پارکینگ آن بود. ظاهرا مجموعه‌ی ایران‌مال به خاطر حذف پارکینگ‌ 300 میلیارد تومان نیز به صورت جداگانه جریمه داده‌ است.

سخن پایانی

علی انصاری یکی از ثروتمندترین سرمایه‌داران ایرانی است. او در حوزه‌های مختلفی فعالیت کرد؛ از آهن‌آلات و ساختمان گرفته تا میوه و مبل و موبایل! بزرگترین فعالیت تجاری او مشارکت در ساخت مجموعه‌ی ایران مال بود که از بزرگترین بازارهای جهان است. اگرچه بخش زیادی از موفقیت و ثروت انصاری به دلیل تلاش‌های خودش بود، نقش سرمایه‌ی پدری و حمایت‌های دولتی از او را نمی‌توان نادیده گرفت! علی‌الخصوص در این اوضاع که گرفتن مجوز کسب و کار و فعالیت‌ در پروژه‌های عظیم مالی دشواری زیادی دارد. نظر شما درباره‌ی علی انصاری و کسب و کارهای متعدد او چیست؟ چه عواملی موجب موفقیت و افزایش ثروت او در ایران شد؟

مهدیس شهرام فرد

چیزی که نمی‌تواند گفته شود، می‌تواند نوشته شود؛ چرا که نویسندگی عملی خاموش است، اقدامی از سر تا دست…مهدیس شهرام فرد هستم، کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی. هدف ما در دانشگاه کسب و کار، کمک به بهبود مسائل مالی و مشکلات شخصیتی و ایجاد انگیزه در راه موفقیت است:)

مقالات مرتبط در دسته بندی مورد علاقه شما

پیتر برنت کسی که آینده بازارهای مالی را پیش‌گویی می‌کند  

انسان در جستجوی معنا – روایتی از بازیابی امید در اردوگاه مرگ!

معرفی کامل کتاب نیروی حال بیوگرافی نویسنده کتاب

بیوگرفی اورهان پاموک – نخستین نویسنده ترک‌زبان که برنده نوبل شد

زندگینامه خواندنی دبی فورد خالق کتاب نیمه تاریک وجود

چند روایت جالب از شخصیت تاریخی و مذهبی لقمان حکیم

حقایقی عجیب درباره جدول مندلیف زندگینامه خالق آن

چرا امیرکبیر به قتل رسید؟ در زندگینامه‌ی مفصل او بخوانید

زندگینامه خواندنی ارشمیدس؛ مردی که می‌خواست زمین را تکان دهد!

فلورانس اسکاول شین چه کسی بود و چرا کتاب چهار اثر را نوشت؟

واردات ماشین آلات خط تولید از چین

دیدگاه ها 15

درغیاب قوانین مالیاتی سخت وجدی چنین اوضاع اقتصادی ناهنجارکه سرمایه هنگفتی دردست یک خانواده، وزندگی طاقت فرسادراکثرخانواده های این مملکت جریان دارد، وجودخواهدداشت وبه برکت فساد درسیستم وکانالهای مختلف کشور انصاری های زیادی هستندو بوجود خواهندآمد. سیستم مالیاتی کشورهای اروپایی این نابسامانی هارادرداخل کشورشان حل کرده اند. کشورایران بامشکلات فراوانی که درزمینه های مختلف دارد ومعیشت مردم دائما وضعیت خطرناکی را طی می‌کند، مراکز خریدهایی اینچنینی فقط جهت خدمات رسانی به اقشاربا ثروت‌های بادآورده میباشد، که انگل واربافرارراحت ازمالیات توسط رشوه وتوصیه،باخریدهای خودازاین مراکزبه ریش مردم زحمتکش وندارمیخندند.

حتماً پشت همه این رشد در زمانی حدود 20 سال اتفاق افتاده، فرار مالیاتی هم بوده نقش بانک، به عنوان مرکز تامین مالی پروژه های بعدی بوده که از جیب مردم بی اطلاع با عنوان تورم برداشت شده است. اطلاعات پشت تحولات کشور با عنوان رانت هم بدون نقش نبوده است

به نظر من هر کس عادی نمیتونه تو دو دهه اینچنین سرمایه برسه قطعا زد بند هم کرده دوم اینکه هرچه مزاکز خرید بیشتر بشه سودش تو جیب عده ای خاص پولدار میره ولی با این کار هزار مغازه داخل شهر فروش کمتری میکنن به ورشکشتگی مالی میرسن اگر با همین فرمون پیش بره فروشگاه ای کوچک شکست میخورن

عالی بود

ارادت????????

به نظر من ایشون و چندی از همراهانشون باید بکشونن دادگاه که درس عبرتی برای بقیه بشه پولهای مردم و مملکت رو اینجوری به باد ندن پروژه‌های بدون توجیه اقتصادی ، تخریب باغات شمیران ، هزینه های بی خود و بی جهت شبیه پول شویی ، تشکیل شرکتهای صوری و وام دادن از محل بانک و پول مردم و…… گوشه ای از عملکرد این آقاست.

مشکل شمایید ک چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارین

هر کس ادعا می‌کند میتواند کار او را انجام دهد پیش قدم شود تا سرمایه کل کشور را در دستش نهند ببیند می‌تواند یک صدم این کارها را انجام دهد بعد در مورد این گونه افراد زحمتکش و اقتصاددان نظر دهند اگر خلافی هم صورت داده مشکل از سیستم نظارتی کشور است نه مشکل از علی انصاری وقتی وارد بازار ساخت و ساز و اقتصاد می‌شوید متوجه می‌گردید که باید رشوه و باند بازی صورت گیرد تا کارها سرعت بگیرد

چرت نگو

وقتی یک تنه تمام کسب و کارهارو تصاحب کرده بفرض ازراه کاملا درست کرده و شرعی پس بقیه ملت چیکار کنن بشینن ب اون صد افرین بگن بنظر من دولت به هر کسی نباید بیشتر از یه شغل اجازه کار بده مگه این چقد میخواد بخوره یا بگرده چه خبرشه مگه دیگران ادم نیستن بهمین دلیل جامعه نا امن و دزد و اراذل زیاد میشه و جنایت می افرینه نکنید اینکارو

تو خیلی بی مغزی اثلا فکر تو کلت نیس واسه پولدار شدن و ازادی مالی بیش ازحد هیمن کارارو باید کرد ???? اگه تو جاش بود و فرصت برات شد هم همین کارو می کرد حتما

هزار آفرین ،مرد الهام برانگیز ،ازین بالاترها ببینیمت

ساخت ایران مال حتی اگر از زد و بند هم بوده باشه دستش درد نکنه که برای ایران ساخته شده و پولش رو نبرده کانادا خرج کنه.

باید ایشون و هر کسی که به ایشون مرتبط هست رو بکشن دادگاه، این همه تخلف تو بانک آینده ثبت شده و هیچ نهادی نمیتونه مقابلش بایسته، خاک تو سر مسئول فاسد‌

چند درصد از تورم ایران را علی انصاری ایجاد می‌کند؟

????بانک آینده در سال ۱۴۰۱ با اضافه برداشت ۷۰ هزار میلیارد تومانی از بانک مرکزی، عملا ۲۵ درصد از رشد کل پایه پولی در این سال را به خود اختصاص داد.

????آقای علی انصاری، سهام‌دار عمده این بانک، عمده تسهیلات بانک آینده را به شرکت‌های خودش پرداخت کرده است.

????به عبارت دیگر، بانک آینده با چاپ پول، هزینه تامین مالی شرکت‌های آقای انصاری را از مسیر ایجاد تورم به دوش مردم می‌اندازد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Δdocume .ge Eleme ById(ak_js_1).se A ibu e(value,( ew Da e()).ge Time())

بیوگرافی علی انصاری از ایران مال تا بانک آینده و ثروت

علی انصاری متولد ۵ دی ۱۳۴۱ در تهران، مالک ایران مال، بانک آینده و بازار مبل است

دیپلمه اقتصاد و لیسانس رشته راه و ساختمان می باشد که با حمایت پدر متمولش کارخانه زد و حالا یکی از مولتی میلیاردرهای نامدار ایرانیست

خانواده و اصالت

علی انصاری در منطقه مهرآباد جنوبی تهران در محله شمیری (۲۰ متری زاهدی) به دنیا آمد و پدرش حاج علی اکبر انصاری از بنایی ساختمان به معماری مسجد و صنایع رسید

یکی از برادرانش به نام محمد انصاری در قم دارالقران امام علی را اداره می کند و برادر دیگرش مصطفی انصاری کنار برادرش علی کار می کند

از مدرسه تا سربازی

در سال ۱۳۶۶ وقتی ۲۵ ساله بود از دبیرستان ارشاد دیپلم اقتصاد گرفت و راهی خدمت سربازی شد تا مسیر برای ورودش به بازار کار حرفه ای باز شود

ورود جدی به اقتصاد با کارخانه داری

بلافاصله بعد از خدمت سربازی با حمایت پدرش که از فعالان صنعت ساختمان بود از اداره کل صنایع سنگین زنجان موافقت ساخت کارخانه تولید لوله و پروفیل را گرفت

این کارخانه اما در ماهدشت کرج در مساحت ۶۴ هزار متر مربع ساخته شد و در سال ۱۳۷۱ افتتاح کرد

از میوه تا ورود به آهن

همزمان با کار تولید لوله و تجزیه شدن کشور اتحاد جماهیر شوروی شروع به صادرات میوه و خشکبار به جمهوری آذربایحان و قفقاز کرد

سال ۱۳۷۲ وقتی ۳۱ ساله بود بزرگترین مرکز توزیع آهن آلات بنام مجتمع تجاری بهادران در شاد آباد تهران را ساخت که این مجتمع هنوز هم از قطب های توزیع آهن در کشور است

در فدراسیون دوچرخه سواری

علی انصاری سال ۱۳۸۴ وقتی ۴۳ ساله بود با دعوت امیررضا واعظی آشتیانی به عنوان نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری وارد عرصه ورزش شد

او در ۱۵ آبان ۱۳۸۸ با کسب ۹۷ درصد آرا توانست ریاست این فدراسیون را نیز برعهده بگیرد

از ساخت و ساز تا موبایل

در اواخر دهه هشتاد وارد صنعت بساز و بفروشی ساختمان شد و از سال ۱۳۸۵ با ورود گوشی های هوشمند با تاسیس بازار موبایل ایران سرمایه هنگفتی بدست آورد

غول مبل ایران

در ادامه با سرمایه بدست آورده، به فکر یک مرکز خرید مبل افتاد و برای احداث خیلی حساب شده منطقه جنوب و کم درآمد تهران را انتخاب کرد

دیدگاه او و تیم اقتصادی اش بر این بود که مردم شمال تهران بخاطر وضعیت مالی خوب خود می توانند پس از خرید هزینه حمل و نقل از جنوب به شمال را پرداخت کنند اما هزینه انتقال خرید کالا از شمال به جنوب طیف بزرگی از مشتری ها را از بین می برد

پس بازار مبل یافت آباد را تاسیس کرد و اکو سیستم آن منطقه را کلا تعییر داد، صدها هزار شغل از مغازه ها و فروشگاه ها نزدیک این بازار بزرگ شکل گرفت

در هیات مدیره استقلال

بعد از مدیرعاملی امیررضا واعظی آشتیانی در استقلال، او رفیق شقیق خود در فدراسیون دوچرخه سواری را با حفظ سمت به هیات مدیره استقلال تهران آورد

به این ترتیب علی انصاری در ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ وارد باشگاه استقلال شد

او اما در اسنفد ۱۳۸۸ ابتدا از ریاست فدراسیون دوچرخه سواری و سال ۱۳۸۹ نیز از هیات مدیره استقلال به درخواست خود کناره گیری کرد تا از مرکز توجهات دور شود

از بانک تات تا آینده

علی انصاری در سال ۱۳۸۸ بانک تات با سرمایه اولیه ۲۰۰ میلیارد تومانی را تاسیس کرد اما این بنگاه اقتصادی در سال ۱۳۹۱ بعلت عدم شفافیت مالی منحل شد

در ادامه بانک تات با موسسه مالی صالحین و آتی ادغام شد و بانک آینده شکل گرفت

ایده ایران مال

انصاری که در این دوران جزو پنج ایرانی سرمایه دار بود به فکر ساخت بزرگترین فروشگاه متمرکز جهان با در تهران شد

به این ترتیب ایران مال در نزدیکی دریاچه چیتگر در منطقه ۲۲ تهران با زیر بنایی در حدود یک میلیون هفتصد هزار مترمربع (۱۷۱۰۰۰۰) در سال ۱۳۸۹ آغاز شد

ایران مال شامل ۲۰۰ رستوران، ۴۵ سینما، دو هتل پنج ستاره، کتابخانه، پیست یخ، ایوان بلور، زمین تنیس، آبشار گلستان و باغ های ایرانی الگو گرفته از باغ ماهان و … می باشد

این مجموعه دارای ۲۰٬۰۰۰ پارکینگ برای خودرو و موتور سیکلت است و ۵۲ دسترسی نیز به صورت زیرگذر، پل، رمپ و تونل وجود دارد

پیشنهاد خرید استقلال

در سال ۱۳۹۳ علی انصاری پیشنهاد خرید باشگاه استقلال را داد، او قصد داشت با سهام خود در بانک آینده، اقدام به خرید استقلال کند اما با عدم مجوز از بانک مرکزی روبرو شد

به این ترتیب ترجیح داد بدون جنجال آفرینی از خرید این تیم کناره گیری کند

ارزش ایران مال

بر اساس سندی منتشر شده به تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مجتمع ایران مال توسط کارشناسان دادگستری مجموعا ۲۵۵ هزار میلیارد تومان قیمت گذاری شده است

این در حالیست که در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ ارزش بازار بورس به کمتر از ۸ هزار همت رسیده است

کشتی می گرفتم

بنده در نوجوانی و جوانی در رشته کشتی فعالیت داشتم، در واقع از کودکی به ورزش علاقه مند بودم و هنوز هم این علاقه در من وجود دارد

دکمه بازگشت به بالا