قرص دس لوراتادین 5

آنچه در این مقاله می‌خوانید

داروی نئوتادین یا دس لوراتادین به صورت قرص یا شربت برای درمان علائم آلرژی تجویز می‌شود. معمولا روزی یک بار باید دارو را مصرف کرد. این دارو در دوز بالا می‌تواند باعث خواب‌آلودگی…

فهرست مطالب

اگر دچار علائم آلرژی هستید و پزشک برای شما داروی نئوتادین یا دس لوراتادین را تجویز کرده است، باید پیش از مصرف دارو در مورد عوارض جانبی و نحوه مصرف آن اطلاعات کامل داشته باشید. در این مطلب سعی می‌کنیم به طور کامل توضیح دهیم، نحوه مصرف این دارو به چه صورت است؟ تداخلات دارویی آن چیست؟ ممکن است چه عوارض جانبی ایجاد کند؟ برای آبریزش بینی یا کهیر می‌توان از آن استفاده کرد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داروی نئوتادین می‌توانید از طریق سایت دکترتو مشاوره دارویی داشته باشید. همچنین در سایت دکترتو امکان مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی با دکتر داخلی، متخصص آسم و آلرژی یا دکتر عفونی وجود دارد.

نئوتادین چیست؟

نئوتادین یا دس لوراتادین یکی از انواع قرص ضد حساسیت است و در دسته داروهای آنتی هیستامین قرار دارد. این دارو علائم آلرژی را بهبود می‌دهد. پزشک برای رفع علائمی مانند آبریزش بینی، خارش چشم، عطسه یا کهیر این دارو را تجویز می‌کند. نئوتادین یک ماده طبیعی خاص به نام هیستامین را در بدن مسدود کرده و از این طریق واکنش آلرژیک را متوقف می‌کند.

نام انگلیسی:

اسامی رایج در ایران:

نحوه مصرف نئوتادین

این دارو به دو شکل قرص و شربت عرضه می‌شود. در هر دو شکل معمولا پزشک تجویز می‌کند که دارو یک‌بار در روز مصرف شود. شما می‌توانید دارو را همراه یا بدون غذا مصرف کنید. به‌دقت دستورالعمل روی بسته دارو را بخوانید و هرگونه سوال را از پزشک خود بپرسید.

اگر برای شما شربت دس لوراتادین تجویز شده است، آن را با قاشق معمولی استفاده نکنید. از قاشق مخصوص یا قطره‌چکان استفاده کنید تا دوز دارو دقیق باشد. اگر از قرصی استفاده می‌کنید که سریع حل می‌شود، آن را روی زبان قرار داده تا حل شود.

برای اطلاع از نحوه مصرف دقیق این دارو بهتر است با متخصص داخلی، متخصص آسم و آلرژی یا دکتر عفونی مشاوره داشته باشید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با این متخصصان مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی داشته و همچنین از مشاوره دارویی با داروساز استفاده کنید.

نحوه مصرف داروی دس لوراتادین چجوریه؟

برای جلوگیری از عوارض حتما مشاوره دارویی بگیر.

دوز مصرفی نئوتادین

این دارو به دو شکل قرص و شربت وجود دارد. دوز آنها به شرح زیر است:

دوز مصرفی برای درمان علائم آلرژی و کهیر مزمن

بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال می‌توانند در روز یک عدد قرص نئوتادین ۵ را استفاده کنند. کودکان ۶ تا ۱۱ سال می‌توانند در روز نصف قرص نئوتادین ۵ را مصرف کنند. برای کودکان کمتر از ۶ سال دوز دارو باید توسط پزشک تعیین شود.

همچنین بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال می‌توانند روزانه ۲ قاشق چایخوری از شربت نئوتادین استفاده کنند تا علائم آلرژی یا کهیر از بین برود. برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال روزانه یک قاشق چایخوری شربت نئوتادین و برای کودکان ۴ تا ۶ سال نصف قاشق چایخوری شربت مناسب است.

دوز مصرفی برای درمان تب یونجه

بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال می‌توانند روزانه یک عدد قرص نئوتادین ۵ را استفاده کنند. کودکان ۶ تا ۱۱ سال بهتر است نصف قرص نئوتادین ۵ را در روز مصرف کنند. برای کودکان کمتر از ۶ سال دوز دارو توسط پزشک و بر اساس وزن تعیین می‌شود.

موارد مصرف نئوتادین

این دارو هم برای بزرگسالان و هم کودکان تجویز می‌شود. برای بهبود علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، قرمزی چشم‌ها، خارش بینی، خارش چشم، خارش پوست و تحریک گلو می‌توان از دس لوراتادین استفاده کرد.

این دارو همچنین برای تسکین تب یونجه نیز تجویز می‌شود. همچنین علائم کهیر مانند خارش و تورم پوست را می‌توان با داروی نئوتادین رفع کرد.

آبریزش بینی داری؟ آلرژی بینی گرفتی؟ همین حالا مشاوره بگیر!

مکانیسم اثر نئوتادین

در بدن گیرنده‌ای به نام H1 وجود دارد که هیستامین به آن متصل می‌شود. داروی دس لوراتادین در دستگاه گوارش، رگ‌ها خونی، رحم و سایر نواحی بدن برای اتصال به این گیرنده با هیستامین رقابت می‌کند. در نتیجه فعالیت هیستامین مسدود شده و علائم منفی آن تسکین پیدا می‌کند.

اشکال دارویی نئوتادین

این دارو به دو شکل زیر عرضه می‌شود. هر دو شکل دارویی برای بهبود علائم آلرژی تجویز شده و در روند بهبودی تاثیر خوبی دارند. این دو شکل عبارت‌اند از:

عوارض جانبی نئوتادین

برخی از اثرات جانبی این دارو رایج هستند و در بسیاری از افراد دیده می‌شود. از جمله:

برخی از عوارض جانبی دس لوراتادین جدی هستند و باید در صورت مشاهده این علائم مصرف دارو را متوقف کنید. از جمله:

به نقل از medici e e در رابطه با عوارض داروی نئوتادین:

اطلاعات در مورد برخی عوارض جانبی داروی دس لوراتادین پس از بازاریابی از طریق جمعیت داوطلب به دست آمده است و نمی‌توان فراوانی آنها را مشخص کرد. مشکلاتی مانند اختلالات قلبی، اختلالات تنفسی، بثورات پوستی، ازدست‌دادن اشتها و اختلالات سیستم عصبی ازاین‌دست عوارض هستند.

برای کسب اطلاعات دقیق‌تر در مورد عوارض جانبی قرص یا شربت نئوتادین می‌توانید از مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با متخصص داخلی، متخصص آسم و آلرژی، دکتر عفونی یا داروساز مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی داشته باشید.

منع مصرف نئوتادین

درصورتی‌که هر یک از موارد زیر در مورد شما صدق می‌کند، حتما به پزشک خود اطلاع دهید. ممکن است متخصص داروی دیگری را جایگزین داروی دس لوراتادین کند.

تداخلات دارویی نئوتادین

نئوتادین ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد. این تداخلات باعث کاهش تاثیر هر یک از داروها شده یا عوارض شدیدی ایجاد می‌کند. قبل از مصرف این دارو حتما با پزشک مشورت کرده و سوابق پزشکی و داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید. برای مشاوره دارویی و اطلاع از تداخلات دارویی دس لوراتادین می‌توانید از مشاوره دارویی در دکترتو استفاده کنید.

برخی از تداخلات دارویی این دارو عبارت‌اند از:

به نقل از heal hli e در رابطه با تداخلات دارویی نئوتادین:

هنگامی که دس لوراتادین همراه با داروهای آنتی‌بیوتیک، داروهای کلسترول، داروی HIV و داروهای مربوط به مشکلات ریتم قلب مصرف می‌شود، میزان نئوتادین در بدن افزایش پیدا کرده و عوارض آن تشدید می‌شود.

موارد احتیاط مصرف نئوتادین

اگر به این دارو یا لوراتادین حساسیت دارید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید. این دارو ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند.

حتما سوابق پزشکی خود را به پزشک اطلاع دهید. اگر بیماری کلیوی یا بیماری کبدی دارید، ممکن است متخصص داروی دیگری را جایگزین کند.

معمولا این دارو در دوزهایی که پزشک تعیین می‌کند، باعث خواب‌آلودگی نمی‌شود. اما بهتر است پس از استفاده از این دارو فعالیت‌هایی مانند رانندگی را انجام ندهید.

داروی نئوتادین در بارداری

دررابطه‌با تاثیر این دارو بر جنین در دوران بارداری هنوز تحقیقات کاملی صورت نگرفته است. اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، حتما با پزشک خود مشورت کرده و سپس از داروی نئوتادین استفاده کنید.

داروی دس لوراتادین در شیردهی

نئوتادین می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شود. اگر می‌خواهید در دوران شیردهی از داروی آنتی‌هیستامین استفاده کنید، حتما با پزشک مشورت کرده تا کم عارضه‌ترین دارو را به شما معرفی کند.

نئوتادین برای کودکان

دس لوراتادین روی کودکان بالای ۶ ماه آزمایش شده و هیچ‌گونه عارضه جانبی جدی دراین‌رابطه گزارش نشده است. هیچ یک از داروها را بدون تجویز پزشک به کودکان زیر ۴ سال ندهید. حتما پیش از استفاده کودک از قرص یا شربت نئوتادین با پزشک مشورت کنید.

مصرف بیش از حد و اوردوز

در صورت مصرف بیش از حد این دارو و بروز علائمی مانند تنگی نفس یا غش کردن حتما با اورژانس تماس بگیرید. در این شرایط باید اقدامات اورژانسی در سریع‌ترین زمان انجام شود.

در صورت فراموشی مصرف داروی دس لوراتادین چه کار کنیم؟

اگر یک نوبت مصرف دارو را فراموش کردید، دراسرع‌وقت آن را مصرف کنید. درصورتی‌که نزدیک به زمان مصرف نوبت بعدی دارو بودید، نوبت فراموش‌شده را نادیده بگیرید. در نوبت بعدی دوز دارو را دوبرابر نکنید.

قرص نئوتادین برای کرونا

از علائم اولیه کرونا می‌توان به آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و تحریک چشم اشاره کرد. در این شرایط  پزشک برای رفع علائم داروهای آنتی‌هیستامین تجویز می‌کند. معمولا پزشکان از داروهایی مانند نئوتادین، لوراتادین، سیتریزین یا دکس کلرفنیرامین استفاده می‌کنند.

نئوتادین و سیستم ایمنی

طبق تحقیقات انجام شده به‌طورکلی آنتی‌هیستامین‌ها سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمی‌کنند. مصرف این دارو نمی‌تواند احتمال ابتلا به هر نوع بیماری ویروسی یا باکتریایی را بالا ببرد.

شربت نئوتادین برای سرماخوردگی کودکان

هنگام سرماخوردگی در کودکان پزشک اطفال برای کاهش علائمی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش چشم و بینی ممکن است قرص یا شربت دس لوراتادین را تجویز کند. این دارو علائم آلرژی را به‌خوبی برطرف می‌کند.

شربت نئوتادین برای آبریزش بینی

برای درمان آبریزش بینی ناشی از آلرژی، سرماخوردگی، آنفولانزا یا بیماری کرونا می‌توان از داروی دس لوراتادین استفاده کرد. این دارو هیستامین را در بدن مسدود کرده و آبریزش بینی را قطع می‌کند.

قیمت قرص نئوتادین

بسته قرص دس لوراتادین با برند ایرانی در داروخانه‌ها با قیمت حدود ۳۰۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد. برندهای خارجی قیمت بیشتری دارند.

نتیجه‌گیری و راهنمای مراجعه به پزشک

اگر پزشک به علت بروز آلرژی یا بیماری دیگری مانند تب یونجه داروی دس لوراتادین را برای شما تجویز کرده است، باید در مورد نحوه مصرف آن از پزشک سوال کنید. معمولا شربت یا قرص نئوتادین یک‌بار در روز تجویز می‌شود. به دلیل بروز عارضه خواب‌آلودگی بهتر است، این دارو را شب مصرف کنید. از مصرف هم‌زمان داروی دس لوراتادین با داروهایی مانند لوراتادین، آزیترومایسین یا فلوکستین خودداری کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داروی نیوتادین می‌توانید از طریق سایت دکترتو مشاوره دارویی داشته باشید. همچنین می‌توانید با دکتر داخلی، دکتر آسم و آلرژی یا دکتر عفونی مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی داشته باشید.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست.

پرسش‌های متداول

قرص نئوتادین برای چیست؟

این قرص برای تسکین علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، آبریزش چشم، خارش چشم، عطسه یا کهیر تجویز می‌شود. این قرص هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان کارساز است.

داروی نئوتادین برای چه بیماری مصرف می شود؟

برای درمان بیماری‌هایی مانند کهیر، واکنش آلرژیک یا تب یونجه می‌توان از قرص یا شربت نیوتادین استفاده کرد. این دارو جز داروهای آنتی‌هیستامین بوده و علائم آلرژی را برطرف می‌کند.

قرص نئوتادین برای گلودرد خوب است؟

معمولا این دارو علائم مربوط به آلرژی مانند خارش گلو را برطرف می‌کند. اما دررابطه‌با گلودرد کارساز نیست. یکی از عوارض جانبی آن نیز در برخی افراد گلودرد است.

قرص نئوتادین برای آبریزش بینی تجویز می شود؟

آبریزش بینی از علائم اصلی آلرژی است. این دارو می‌تواند با مسدودکردن ماده‌ای در بدن به نام هیستامین آبریزش بینی را متوقف کند.

قرص نئوتادین برای کهیر استفاده می شود؟

کهیر نوعی واکنش پوستی است که باعث بروز خارش و تورم در بخشی از پوست می‌شود. برای درمان کهیر می‌توان روزی یک عدد قرص نئوتادین 5 را مصرف کرد.

مقدار مصرف شربت نئوتادین برای کودکان چقدر است؟

اگر پزشک برای کودک شما این شربت را تجویز کرده است، باید روزی یک‌بار در ساعت معین آن را به کودک بدهید. معمولا دوز دارو برای کودکان 6 تا 11 سال یک قاشق چایخوری و برای کودکان 4 تا 6 سال نصف قاشق چایخوری شربت نئوتادین است.

بهترین زمان مصرف نئوتادین چه زمانی است؟

شربت یا قرص دس لوراتادین را در هر زمانی می‌توان استفاده کرد. اما ممکن است گاهی این دارو باعث خواب‌آلودگی شود. به همین دلیل بهتر است شب‌ها از آن استفاده کنید.

فرق قرص نئوتادین (دس لوراتادین) با لوراتادین چیست؟

دس لوراتادین از نسل دوم آنتی‌هیستامین لوراتادین است و شباهت زیادی به این دارو دارد. نئوتادین به طور قابل توجهی نسبت به لوراتادین قوی‌تر است.

بهترین قرص آنتی هیستامین چیست و آیا نئوتادین بهترین گزینه برای قرص‌های آنتی هیستامین است؟

قرص نئوتادین جز آنتی‌هیستامین‌هایی است که تاثیر سریعی داشته و عوارضی مانند خواب‌آلودگی در این دارو کم است. اگر برای رفع علائم آلرژی به دنبال داروی ضد حساسیت قوی هستید، می‌توانید داروهای ستیریزین یا دیفن هیدرامین را مصرف کنید.

نئوتادین باعث خواب آلودگی می شود؟

یکی از عوارض جانبی رایج نئوتادین خواب‌آلودگی است. اگر پزشک دوز کمی از دارو را تجویز کرده باشد، معمولا این عارضه ایجاد نمی‌شود. اما در دوزهای بالا می‌تواند خواب‌آلودگی ایجاد کند.

نئوتادین بهتر است یا ستیریزین؟

در واکنش بدن به هیستامین ستیریزین به نسبت نئوتادین سرکوب بهتری داشته و هیستامین را به طور قوی‌تری مهار می‌کند. به همین دلیل در واکنش‌های شدید آلرژیک سیتریزین تجویز می‌شود.

نئوتادین برای کودکان بالای ۶ ماه قابل استفاده است؟

این دارو روی کودکان بالای 6 ماه آزمایش شده و عارضه شدیدی در این تحقیقات گزارش نشده است. اما باید بدانید مصرف دارو در کودکان زیر 4 سال تنها باید با تجویز پزشک باشد.

داروی نئوتادین را می توان بدون نسخه مصرف کرد؟

این دارو جز دسته داروهای آنتی‌هیستامین است که می‌توان بدون نسخه آن را تهیه کرد. به دلیل برخی عوارض دارویی و موارد احتیاط در مصرف داروی دس لوراتادین بهتر است قبل از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید. شما می‌توانید از مشاوره دارویی در سایت دکترتو استفاده کرده و مشاوره حضوری یا آنلاین با داروساز، دکتر داخلی، دکتر عفونی یا متخصص آسم و آلرژی داشته باشید.

خرید بدون نسخه و تجویز نئوتادین ممکن است؟

شما می‌توانید نئوتادین و سایر داروهای آنتی‌هیستامین را بدون نسخه از داروخانه تهیه کنید. حتما پیش از مصرف دارو برای جلوگیری از تداخلات دارویی یا مشکلات دیگر با پزشک مشورت کنید.

می توان نئوتادین را با لوراتادین مصرف کرد؟

خیر این دو دارو را نباید با هم مصرف کنید. دس لوراتادین شباهت زیادی به داروی لوراتادین داشته و مصرف هم‌زمان آنها باعث تشدید عوارض دارو و بالارفتن دوز آن در بدن می‌شود.

نئوتادین با آزیترومایسین تداخل دارد؟

بله داروی دس لوراتادین با آزیترومایسین تداخل داشته و نباید با هم استفاده شوند. مصرف همزمان آنها ممکن است عوارض شدیدی ایجاد کند.

مدت زمان اثر قرص نئوتادین چقدر است؟

در عرض یک ساعت می‌توانید تاثیر این دارو را در بدن خود مشاهده کنید. معمولا اثر آن تا حدود 24 ساعت باقی می‌ماند.

نئوتادین باعث تپش قلب می شود؟

در تعداد کمی از بیمارانی که این دارو را استفاده کرده‌اند، اختلالات قلبی مانند تپش قلب و تاکی‌کاردی گزارش شده است. این عارضه نادر بوده و در صورت ایجاد چنین مشکلی باید به پزشک اطلاع داد.

نئوتادین برای تنگی نفس هم مفید است؟

برای درمان تنگی نفس نمی‌توان از داروی این دارو استفاده کرد. حتی در برخی افراد این دارو باعث ایجاد حساسیت شده و علائمی مانند تنگی نفس، بثورات پوستی و خارش ایجاد می‌کند.

نئوتادین برای سینوزیت هم استفاده می شود؟

برای درمان سینوزیت باید از اسپری بینی یا داروهای ضداحتقان استفاده شود. این دارو و سایر آنتی‌هیستامین‌ها مخاط را غلیظ‌تر کرده و تخلیه آن را با مشکل مواجه می‌کنند.

نئوتادین را می توان برای اگزما استفاده کرد؟

دس لوراتادین و سایر داروهای آنتی‌هیستامین نمی‌توانند اگزما را درمان کنند. اما ممکن است برای تسکین خارش ناشی از اگزما پزشک این دارو را تجویز کند.

پاسخ دادن لغو پاسخ

نام شما

دیدگاه شما *

67 دیدگاه ثبت شده

سلام من بدلیل کرونا دو روز هست که به فاصله دوازده ساعت یک مصرف میکنم وحالا دچار سرگیجه شدم لطفا من را راهنمایی کنید باتشکر

سلام وقت بخیر . برای پسرم آزیترومایسین با نئوتادین تجویز شده شما در توضیحات بالا گفتین تداخل دارویی داره . دو روز هم استفاده کرده چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز مصرف دو روز دارو با هم مشکلی ایجاد نمی کند.

سلام.. دکتر برای دخترم وقت ظهر آزیترومایسین و برای صبح وشب نئوتادین تجویز کرده این تجویز تداخل دارویی هستش؟ الان یه روزه که مصرف کرده دخترم..سرفه زیاد داره به نظرتون به خاطراین تداخله داروییه؟؟

دوست عزیز سرفه ها بخاطر تداخل دارویی نیست. سرفه های فرزند شما میتونه به علت تحریک سیستم تنفسی به علت آلرژی و یا درگیری ویروسی باشد.

نئوتادین رو همزمان با سیتریزین میشه استفاده کرد!؟

دوست عزیز هر دو از رده داروهای آنتی هیستامین هستند. نیوتادین در حساسیت ها تنفسی بیشتر مصرف می شود. مصرف آنها با هم نیز مشکلی ایجاد نمی کند.

سلام آیا دارک با شربت کتکنیفم تداخل دارد

سلام دخترم سه سالش هست قرص فنوباربیتال مصرف میکنه زیاد سرفه میزنه میتونه از شربت نئوتادین استفاده کنه؟ با تشکر

سلام من متولد ۸۸هسم و ۱۴ سالمه از پارسال پاییز تا عید بدنم شروع میکنه برای خارش زخم اینا مثل این میمونه وقتی پشتت میخاره و پارسال گرفتم سرما خارش از بین میبرد بعد دوباره شروع شده بعد انقد دستم جوش زده و پام زخم شده دیگ رفتم دارو خونه و این قرص داد و گفت شبی دوتا بخور خارشت قطع میکنه ولی برو دکتر ایا لوزمی است برم دکتر من نه مشکلم از کبد چربه نه قند چون پارسال همه اینارو ازامیش دادم هم کبد چرب سرجاش هم قند چیکار کنم رد دادم از بس میخاره قرص یکم اصر کرد

سلام ایا این دارو باعث بهم خوردن تعادل میشودتشکر

دوست عزیز این دارو از رده داروهای ضد حساسیت و آنتی هیستامین است و ممکنه باعث خواب آلودگی در شما گردد.

سلام، ایا این دارو برای سرفه خوبه؟

سلام من بجای اینکه یک قاشق چای خوری شربت بدم به بچم یک قاشق برنجی دادم اسم شربت نعوتادین

سلام ببخشید این دارو را میشه با شیر خورد؟ یا اگر بعد از نوشیدن شیر این دارو مصرف شود اشکال دارد؟

سلام دوست عزیز منعی در مصرف این دارو با نوشیدنی مانند شیر ندارد.

سلام دکتر برای همسر من باتوجه به آلرژی که داره دو تا قرص نئوتادین و ایروکست تجویز کردن،یکی عصر و دیگری شب.منتهی همسر من هردو را بعد از شام ساعت ۱۱ شب میخورن. میخواستم ببینم این مورد مشکلی نداره؟ و اینکه خیلی خواب اور شده برای ایشون.هم زود میخوابن و هم صبح سخت از خواب بیدار میشن. دلیلش نمیتونه این باشه که هردو رو باهم مصرف میکنن؟ و دکتر سه ماه گفته باید مصرف بشه.

دوست عزیز این دو دارو خواب آور است و برای کم شدن خواب آلودگی بهتره در ابتدای شب مصرف شود که خواب وی در طول شب کامل شود. مصرف همزمان این دو دراو مشکلی ایجاد نمی کند. طبق دستور پزشک درمان را ادامه دهید.

س لام من شربت نیوتادین ب پسرم دادمه این چن روزه واسه الرژی . یه جوش های قرمز ریزی تمام بدنش دراورده میشه بگین از عوارض داروهه یا چیزی دیگ میتونه باشه

سلام دوست عزیز راش پوستی یکی از عوارض جانبی این دارو است که بهتره در صورت بروز این عارضه، دارو قطع شده و با پزشک معالج مشورت شود.

سلام شربت نئوتادین این چند روز به پسرم میدم تمام شکمش جوشهای ریز قرمز با کل صورتش حالا چکار کنم دیکه بهش ندم

سلام ،خسته نباشید خیلی مفید بود من کامل مطالعه کردم ممنونم از وقتی که برای نوشتن می گذارید.

ممنون از همراهی شما.

داروی دس لوراتادین

کاربرد، مقدار و روش مصرف، عوارض جانبی و شرایط نگهداری دس لوراتادین (Deslo a adi e)

فهرست مطالب

نام تجاری

Mide o i , Neocla i y , Cla i ex

کاربرد

تسکین علائم رینیت آلرژیک و کهیر

اشکال دارویی

شربت، قرص

اطلاعات دارویی دس لوراتادین

داروی دس لوراتادین یک آنتی هیستامین نسل دوم می‌باشد که در مشکلات حساسیتی مانند رینیت آلرژیک (التهاب مخاط بینی) و کهیر مزمن استفاده می‌شود.

این دارو با مسدود کردن ماده طبیعی به نام هیستامین که بدن ما در طول واکنش آلرژی‌زا تولید کرده عمل می‌کند و علائم آلرژی مانند اشک، آب ریزش بینی، خارش چشم یا بینی، عطسه، کهیر و خارش را تسکین می‌دهد.

شما می‌توانید با مراجعه به اپلیکیشن و وب سایت پذیرش ۲۴، سؤالات خود را درباره داروی دس لوراتادین از متخصصان آنلاین آلرژی بپرسید.

 مقدار و روش مصرف داروی دس لوراتادین

موارد منع مصرف داروی دس لوراتادین

قبل از تجویز دارو، پزشک را در صورت وجود موارد زیر مطلع کنید:

موارد هشدار و احتیاطات ویژه حین مصرف داروی دس لوراتادین

تداخلات دارویی  

تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تأثیر داروها را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آنها شود. بنابراین برای مصرف این دارو، لیست تمام داروهایی که مصرف می‌کنید اعم از داروهای تجویزی و غیرتجویزی (گیاهی، مکمل و …) را با پزشکتان در میان بگذارید.

برخی از داروهایی که با داروی دس لوراتادین تداخل دارند، عبارتند از:

عوارض جانبی داروی دس لوراتادین

همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف‌کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض نیز بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، از بین می‌روند. در صورت بروز هریک از عوارض زیر با مصرف دس‌لوراتادین حتماً با پزشک معالج مشورت نمایید:

عوارض شایع:

عوارض جدی:

در صورت بروز حساسیت نسبت به دارو سریع به اورژانس مراجعه کنید.

شرایط نگهداری داروی دس لوراتادین

باتوجه به وضعیت کنونی پاندمی ویروس کرونا، در صورت عدم تمایل از مراجعه حضوری به متخصص ریه می‌توانید با مراجعه به وب سایت و یا اپلیکیشن پذیرش ۲۴، به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین، از طریق مشاوره تلفنی و متنی با مجرب‌ترین متخصصان آنلاین آلرژی، تلفنی و متنی مشاوره بگیرید.

منبع: h ps:www.pazi esh24.comblog

تفسیر آزمایش با هوش مصنوعی

قرص نئوتادین 5 میلی گرم

فهرست مطالب

نئوتادین با نام تجاری دس اوراتادین جدیدترین داروی درمان آلرژی و نوعی آنتی هیستامین نسل دوم است. این دارو جهت درمان و تسکین تب و علائم آلرژی ( عطسه ، آبریزش بینی، قرمزی چشم، خارش، اشک، تسکین علائم کهیر، خارش و بثورات پوستی) است که به شکل‌های قرص برای بزرگسالان و شربت برای کودکان بالای 6 ماه عرضه می‌باشد.

نام انگلیسی نئوتادین Neo adi و Deslo a adi e می‌باشد و اسامی رایج آن در ایران عبارت است از :

نئوتادین یک داروی بدون نسخه است و به راحتی از داروخانه ها قابل تهیه است.

اولین آنتی هیستامینی است که عوارض کمتری نسبت به سایر آنتی هیستامین‌های موجود به ویژه اثر خواب آلودگی را دارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اثر کرده و اثر آن بیش از یک شبانه روز باقی می‌ماند.

درمورد انواع آلرژی ، علت ، کنترل و درمان خانگی و دارویی ….. بیشتر مطالعه کنید.

برای اطلاع از نحوه مصرف دقیق این دارو (و یا به صورت کلی تر درمان آلرژی) در صورت نیاز پیشنهاد می‌شود با دکتر الهه بهبودی (متخصص گوش ، حلق و بینی) مشورت کنید. ایشان در مورد حساسیت، آلرژی و مشکلات داخلی تجربه و تخصص کافی دارند.

نئوتادین چه کاری انجام می‌دهد؟

هیستامین چیست؟

موارد مصرف

– درمان انواع آلرژی- درمان رینیت آلرژیک- رفع علائم کهیر مانند خارش و تورم پوست- بهبود تب یونجه- درمان التهاب مخاط آلرژیک بینیقرص نئوتادین برای گوش:- گاهی اوقات آلرژی می‌تواند سبب گوش درد شود. در این موارد با درمان آلرژی می‌توان به بهبود علائم گوش درد کمک کرد و احتمال دارد که پزشک برای درمان این دسته از آلرژی‌ها از نئوتادین کمک بگیرد.قرص نئوتادین برای کرونا:- از علائم اولیه‌‌ی کرونا می‌توان به آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و تحریک چشم اشاره کرد. در این شرایط پزشک برای رفع علائم، داروهای آنتی هیستامین تجویز می‌کند. معمولا پزشکان از داروهایی مانند نئوتادین، لوراتادین، سیتریزین یا دکس کلرفنیرامین استفاده می‌کنند.شربت نئوتادین برای سرماخوردگی کودکان:- هنگام سرماخوردگی در کودکان، برای کاهش علائمی مانند عطسه، آبریزش بینی، خارش چشم و بینی ممکن است پزشک قرص یا شربت دس لوراتادین (نئوتادین) را تجویز کند.

موارد منع مصرف

در صورتی که هریک از موارد زیر در مورد شما صدق می کند، حتما به پزشک خود اطلاع دهید. ممکن است متخصص، داروی دیگری را جایگزین نئوتادین (دس لوراتادین) کند:- در صورت سابقه‌ی حساسیت به دس لوراتادین و هریک از اجزای تشکیل دهنده‌ی این دارو و یا لوراتادین- بیماری کبدی- مشکلات کلیوی (به علت دفع آهسته‌ی دارو، ممکن است اثرات دارو افزایش پیدا کند)- بیماری فتیل کتونوری- در دوران بارداری مگر با اجازه و تحت نظر پزشک- در دوران شیردهی- در کودکان زیر 6 سال مگر با اجازه و صلاحدید پزشک- افرادی که سابقه‌ی بیماری انسداد گردنه‌ی مثانه، هیپوتروفی، علامت پروستات و احتباس ادرار دارند.-افرادی که مشکلات چشمی دارند.

مقدار مصرف

– دوز مصرفی نئوتادین بر اساس وزن، سن، میزان شدت علائم، واکنش فرد به اولین دوز مصرفی و شرایط پزشکی خاص فرد، توسط پزشک تعیین می‌شود. – نئوتادین به شکل قرص خوراکی ۵ میلی‌گرم و قرص قابل انحلال (ODT) ۲.۵ و ۵ میلی‌گرم، و شربت خوراکی عرضه و قابل استفاده می‌باشد. – قرص نئوتادین برای افراد بالای 12 سال و شربت نئوتادین برای کودکان 6 تا 12 سال تجویز می‌شود. – مصرف این دارو برای کودکان زیر 6 سال توصیه نمی‌شود مگر در شرایط خاص و تحت نظر کامل پزشک متخصص. دوز مصرفی برای درمان علائم آلرژی و کهیر مزمن: -بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال می‌توانند در یک روز، یک عدد قرص نئوتادین 5 را استفاده کنند. -کودکان 6 تا 11 سال می‌توانند در روز نصف قرص نئوتادین را مصرف کنند. -برای کودکان کمتر از 6 سال، دوز دارو باید توسط پزشک تعیین شود که معمولا شربت نئوتادین تجویز می شود. -همچنین بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال، می‌توانند روزانه 2 قاشق چایخوری از شربت نئوتادین استفاده کنند تا علائم آلرژی از بین برود. -برای کودکان 6 تا 11 سال، روزانه 1 قاشق چایخوری شربت نئوتادین مناسب است. -برای کودکان 4 تا 6 سال نصف قاشق چایخوری شربت نئوتادین مناسب است. دوز مصرفی برای درمان تب یونجه: -بزرگسالان و کوکان بالای 12 سال روزی یک عدد قرص نئوتادین5 -کودکان 6 تا 11 سال نصف قرص نئوتادین5 در یک روز -برای کودکان کمتر از 6 سال، دوز دارو توسط پزشک و بر اساس وزن کودک تعیین می‌شود. نحوه‌ی مصرف نئوتادین: – قرص یا شربت نئوتادین را می‌توان همراه غذا یا بدون غذا مصرف کرد. اگر برای شما شربت نئوتادین (دس لوراتادین) تجویز شده است، آن را با قاشق‌های معمولی اندازه‌گیری نکنید؛ بلکه از قاشق مخصوص یا قطره چکان استفاده کنید تا دوز دارو دقیق اندازه گیری شود.

عوارض جانبی

– اشکال در بلع- ورم پلک‌ها یا اطراف چشم‌ها، صورت، لب‌ها یا زبان- بثورات جلدی- تنگی در قفسه سینه- خس خس سینه- ضربان سریع و نامنظم قلب- سردرد، التهاب گلو- گیجی خواب آلودگی و مشکلات خواب- خشکی دهان، بینی و گلو- قاعدگی دردناک- ناراحتی معده- از دست دادن اشتها- اسهال- مشکل خواب- حالت تهوع- بیشتر این علائم طی چندساعت یا چندروز از بین می روند.- اما برخی از عوارض جانبی نئوتادین جدی هستند و باید در صورت مشاهده‌ی این علائم مصرف دارو را قطع و به پزشک مراجعه کنید؛ از جمله:- راش یا ضایعه‌ی پوستی- خارش شدید- مشکل در تنفس یا بلع- تورم صورت، گلو، زبان، لب‌ها، دست و پا- مصرف بیش از حد نئوتادین ممکن است باعث ضربان قلب سریع، خواب آلودگی شدید، توهم، حملات تشنجی یا کاهش فشار خون شود که باید در صورت مشاهده این علائم، سریعا به پزشک مراجعه کرد.

دقت کنید

– در صورت فراموشی مصرف یک نوبت دارو، دوز فراموش شده را به محض یادآوری مصرف کنید با این حال اگر تقریبا زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده است دوز فراموش شده را مصرف نکنید و برنامه منظم خود را ادامه دهید و هرگز برای جبران آن دو دوز همزمان استفاده نکنید.

تداخل دارویی

– نئوتادین ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد. این تداخلات دارویی باعث کاهش تاثیر هریک از داروها شده یا عوارض شدیدی ایجاد می کند. قبل از مصرف نئوتادین حتما با پزشک مشورت کنید و سوابق پزشکی و داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید.برخی از تداخلات دارویی نئوتادین عبارتند از:-داروهای حاوی لوراتادین (به دلیل شباهت نئوتادین به لوراتادین)، فلوکستین، اریترومایسین، آزیترومایسین، سایمتیدین، کتوکونازول، پیتولیسانت، داروهای قلب، برخی داروهای کلسترول، ایزوکربوکسازید، فنلزمین، پروکاربازین، سلجیلن، ترانیل سیپرومین، آتورواستاتین، لدیپاسویر، لوپیناویر، اومبیتالسویر، پاریتاپرویر، ریتوناویر، ساکویناویر، دروندارون، تاکرولیموس، تاموکسفین، سانیتینیب، واندتانیب، ومورافنیب، لاپاتینیب.(اگر هر کدام ازین داروها را استفاده می‌کنید و پزشک برای شما نئوتادین تجویز کرده است، حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا داروی جایگزین معرفی کند.)

نکات قابل توصیه

– نئوتادین ممکن است در نتایج آزمون‌های پوستی‌ای که برای تشخیص آلرژی انجام می‌شوند، تاثیر بگذارد.نئوتادین اثرات این مواد و داروها را افزایش می‌دهد: الکل، داروهای تضعیف کننده‌ی سیستم اعصاب مرکزی (شامل مسکن‌ها، آرام بخش‌ها یا داروهای خواب آور)، داروهای ضددرد، مخدرها، باربیتورات‌ها، داروهای ضدتشنج، شل کننده‌های عضلانی و داروهای بیهوشی شامل بی حس کننده‌های دندان.

اگر شما جزو ان دسته از افرادی هستید که علاقه ای به مصرف داروهای شیمایی ندارید و ترجیح میدهید از داروهایی با پایه گیاهی استفاده کنید مقطر پارسی طب یازده که یک مقطر گیاهی موثر و بدون عارضه جانبی است معرفی میگردد این محصول  نیز برای درمان سرماخوردگی ، آنفولانزا ، کرونا و عوارضی که این بیماریها ایجاد میکنند مانند التهابات ، ابریزش ، تب ، حساسیت و تنگی نفس کاربرد دارد. پارسی طب یازده از دسته داروهای o c است و برای مصرف لزوما نیازی به نسخه پزشک ندارد ، در تمام سنین متناسب با وزن بیمار مصرف میشود …. مطالعه ادامه مطلب پارسی طب یازده

مقالات مرتبط با این دارو

اشتراک گذاری

دکمه بازگشت به بالا