قرص ترامادول100 برای چیست
قرص ترامادول 100 و 200 برای چیست | عوارض مصرف یا ترک قرص ترامادول 100 و 200
قرص ترامادول 100 و 200 دوزهای رایجی از داروی ترامادول هستند که امروزه توسط برخی افراد به خصوص جوانان مورد سوءمصرف قرار میگیرند. در واقع ترامادول تنها در برخی شرایط پزشکی برای کاهش دردهای متوسط تا شدید تجویز میشود. اما به دلیل اعتیادآور بودن این دارو هرگونه استفاده سرخود از آن غیرمجاز است. اگر از این دارو به هر دلیلی مصرف میکنید و یا قصد مصرف آن را دارید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید. شما در هر جایی که هستید می توانید از خدمات ترک اعتیاد مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو استفاده نمایید.
برای دریافت مشاوره تلفنی در زمینه اعتیاد و داروها میتوانید از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
آشنایی با قرص ترامادول 100 و 200
در واقع ترامادول نوعی داروی افیونی است که همانند سایر افیونها خاصیت تسکین دهندگی دارد. در نتیجه از این دارو در مقادیر بسیار کنترل شده برای کاهش دردهای متوسط تا شدید استفاده میشود. پزشکان معمولا برای دردهای متوسط دوز دارو 50 تا 100 میلی گرم را تجویز میکنند. اما در مواردی نظیر جراحیهای سنگین ممکن است دوز 200 میلی گرم یا بالاتر این دارو نیز تجویز شود.
ترامادول با چسبیدن به گیرندههای اپیوئیدی در مغز انتقال پیام درد را با اختلال مواجه میکند و به همین طریق باعث کاهش درد میشود. با این حال از آنجایی که این دارو میتواند سطوح انتقال دهنده عصبی سروتونین را افزایش دهد، اثرات ضد افسردگی و بروز سرخوشی مفرط نیز در پی مصرف این دارو دیده میشود. همین ویژگی باعث شده که بسیاری از جوانان برای کسب لذت های آنی یا فرار کردن از احساس افسردگی به سوءمصرف این دارو گرایش پیدا کنند. این همان موضوعی است که در جلسات درمان و ترک اعتیاد به آن پرداخته میشود.
اعتیاد به قرص ترامادول 100 و 200
سوء مصرف قرص ترامادول 100 در هر دوزی بدون نسخه غیرمجاز است، چرا که این دارو قابلیت اعتیادآوری دارد. به این معنا که به مرور زمان بدن نسبت به دوز پایینترامادول تحمل پیدا می کند و در نتیجه شما مجبور میشوید برای کسب اثرات گذشته به مصرف دوزهای بیشتر روی بیاورید. در نهایت این دارو پس ازوابستگی جسمانی و روانی زیاد، در پی قطع کردن قرص ترامادول 100 یا 200 علائم ناخوشایندی را تجربه خواهید کرد که متخصصان به آن ها سندروم محرومیت از مواد میگویند. علائم این سندروم به قدری آزاردهنده میشود که فرد با وجود آگاهی از عوارض به مصرف از دارو مصرف میکند. برخی از این علائم عبارتند از؛ درد مفاصل و استخوان ها، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، اضطراب و افسردگی. برای رهایی از این شرایط لازم است حتما به یک متخصص مراجعه کرده و مشاوره ترک اعتیاد دریافت نمایید.
عوارض جانبی قرص ترامادول 100 و 200
ترامادول علاوه بر قابلیت اعتیادآوری همانند هر داروی دیگری به طور بالقوه میتواند به بروز عوارض جانبی خاصی بیانجامد. البته همه افراد دچار این عوارض نمیشوند. اما اگر پزشک به شما ترامادول تجویز کرده لازم است در پی مشاهده هر یک از علائم زیر با او تماس گرفته و در مورد نحوه قطع یا ادامه دادن دارو با او مشورت کنید. از جمله مهمترین و رایجترین عوارض جانبی قرص ترامادول می توان به سردرد و سرگیجه، خواب آلودگی، حالت تهوع و استفراغ، یبوست و مشکلات گوارشی، احساس خستگی مفرط و خواب آلودگی، زیاد شدن تعریق و خشکی دهان اشاره کرد. البته این عوارض معمولا با گذشت چند روز از بین می روند. اما اگر این علائم به مرور محو نشد یا تشدید گشت لازم است که در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید.
پیامدها و خطرات ناشی از بیش مصرفی قرص ترامادول 100 و 200
همان طور که گفته شد به دلیل احساس آرامش، تسکین و سرخوشی که در پی مصرف قرص ترامادول ایجاد میشود، برخی از افراد به سوءمصرف این دارو دست میزنند. این در حالی است که بیش مصرفی این دارو بسیار خطرناک است و می تواند منجر به عوارض جبران ناپذیری شود. از جمله مهمترین خطراتی که در این شرایط فرد را تهدید میکند می توان به موارد زیر اشاره کرد. در صورت بروز هر گونه مشکل در ارتباط با ترامادول هر چه سریعتر مشاوره تلفنی دریافت نمایید.
بروز سندروم سروتونین
مصرف قرص 100 ترامادول سطح سروتونین را در مغز افزایش میدهد. بالا رفتن بیش از حد این انتقال دهنده عصبی بسیار خطرناک است و میتواند به بروز علائم ناخوشایندی بیانجامد که به عنوان سندروم سروتونین شناخته میشوند. احتمال بروز این سندروم به خصوص زمانی که فرد ترامادول را همراه با داروهای ضدافسردگی مصرف میکند تا حد زیادی افزایش مییابد. بالا رفتن ضربان قلب، افزایش فشار خون، افزایش دمای بدن، کاهش هماهنگی حرکتی، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، بی قراری، توهم، کاهش هشیاری و خطر مرگ از جمله علائم رایج در سندروم سروتونین هستند. در این شرایط لازم است که در اسرع وقت به اورژانس مراجعه نمایید.
بروز مشکلات تنفسی جدی
در شرایطی که فرد دچار اوردوز با قرص ترامادول میشود، برخی علائم تنفسی را نیز تجربه میکند. از جمله این علائم باید به کاهش ریتم تنفس و سطحی شدن تنفس اشاره کرد. این مسئله با کاهش سطح اکسیژن خون به بروز علائمی نظیر گیجی، از حال رفتن و کاهش سطح هوشیاری میانجامد. دریافت حمایت تهویهای از طریق فوریتهای پزشکی در این شرایط اهمیت بسیار حیاتی دارد.
سخن آخر
با توجه به خطرات و عوارض ناشی از مصرف قرص ترامادول 100 ، هرگز از این دارو به طور سرخود استفاده نکنید. استفاده طولانی مدت یا بیشتر از دوزهای تجویز شده به بروز وابستگی جسمانی و روانی میانجامد. اگر دچار اعتیاد به ترامادول شدهاید به طور ناگهانی مصرف داروی خود را قطع نکنید. قبل از این کار از یک مشاور روانشناس در مورد روشهای ترک قرص ترامادول کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره روانشناسی کلیک کنید.
خوشبختانه امروزه درمانهای مختلفی برای ترک اعتیاد به انواع مواد افیونی ابداع شده است. درمانهایی نظیر متادون تراپی به فرد کمک میکنند که در طول دوره سم زدایی سندروم محرومیت از مواد را با شدت بسیار کمتری تجربه کند. البته نکته بسیار حائز اهمیت اینجاست که داروهایی نظیر متادون نیز قابلیت اعتیادآوری دارند، در نتیجه هرگز نباید برنامه ترک را به طور خودسرانه آغاز کنید. این کار نه تنها به درمان اعتیاد کمکی نمی کند بلکه منجر به شکل گیری اعتیاد تازهای برای شما میشود.
برای دریافت مشاوره تلفنی در زمینه اعتیاد و داروها میتوانید از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
سوالات متداول
برای ترک اعتیاد به قرص ترامادول باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
در مراکز ترک اعتیاد و مراکز مشاوره روانشناسی متخصصینی هم چون روانشناسان و پزشکان به شما کمک می کنند تا با دریافت خدماتی نظیر روان درمانی و دارو درمانی بتوانید وابستگی به قرص ترامادول را کنار بگذارید.
آیا استفاده از داروی ترمادول در دوران بارداری ممنوع است؟
بله قرص ترامادول در دوران بارداری و شیردهی منع مصرف دارد. در نتیجه اگر متخصص این دارو را به شما تجویز کرده است لازم است در مورد بارداری به او اطلاع بدهید تا داروی دیگری را جایگزین نماید.
آنچه در این مقاله میخوانید
فهرست مطالبداروی ترامادول چیست و چه کاربردی دارد؟نحوهی مصرف و دوز مصرفیعوارض جانبی مصرف داروی ترامادولموارد احتیاط مصرف داروی ترامادولتداخلات دارویی ترامادولعلائم اوردوز مصرف داروی ترامادولخلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید: داروی ترامادول چیست و چه کاربردی دارد؟ نام تجاری دارو: اولترام نام رایج دارو: ترامادول – T amadol از داروی ترامادول برای تسکین دردهای متوسط تا شدید استفاده میشود. داروی ترامادول شبیه به داروهای حاوی مخدر ضد درد است. نحوهی عملکرد داروی ترامادول داروی ترامادول با تحت تاثیر قرار دادن مغز باعث میشود که نحوهی احساس کردن و پاسخگویی مغز به درد تغییر کند. در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای…
فهرست مطالب
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:
داروی ترامادول چیست و چه کاربردی دارد؟
نام تجاری دارو: اولترام
نام رایج دارو: ترامادول – T amadol
از داروی ترامادول برای تسکین دردهای متوسط تا شدید استفاده میشود. داروی ترامادول شبیه به داروهای حاوی مخدر ضد درد است.
نحوهی عملکرد داروی ترامادول
داروی ترامادول با تحت تاثیر قرار دادن مغز باعث میشود که نحوهی احساس کردن و پاسخگویی مغز به درد تغییر کند.
در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
آیا مصرف ترامادول باعث دیر انزالی می شود؟
مکانیسمی که ترامادول با تاخیر در انزال به دست می آورد مشخص نشده است. نتایج مطالعات نشان می دهد که این قرص یک درمان موثر برای زود انزالی است در نتیجه استفاده طولانی مدت مقدار قابل توجهی پیشرفت های بالینی در رضایت از روابط جنسی و کنترل انزال وجود دارد ، در پریشانی شخصی مربوط به انزال و مشکل بین فردی کاهش می یابد. استفاده مزمن از عوامل مهار کننده باز جذب سروتونین و انتخابی سروتونین موثر در تاخیر در انزال است. در نتیجه برای همین ترامادول باعث دیر انزالی می شود.
آیا مصرف ترامادول برای درمان زودانزالی توصیه می شود؟
رابطه بین ترامادول و عملکرد جنسی کاملا بحث برانگیز است. مصرف ترامادول برای دیر انزالی یکی از مشکلاتی است که شیوع زیادی داشته است و بیشتر خاورمیانه را درگیر کرده است.زود انزالی یکی از رایج ترین اختلالات جنسی مردان است. بسیاری از افراد به اشتباه از ترامادول برای درمان زود انزالی استفاده می کنند در حالیکه از اثار مخرب آن نا آگاه هستند. درمان های زیادی برای زود انزالی وجود دارد مانند درمان های موضعی کرم ها ، اسپری ها و روش های درمانی دارویی معتبر. لذا برای درمان زودانزالی، به خصوص بدون تجویز پزشک، به دلیل اعتیاد آور بودن ترامادول؛ مصرف آن توصیه نمی شود.
مصرف داروی ترامادول برای درمان زودانزالی توصیه نمی شود!
نحوهی مصرف و دوز مصرفی
پیش از شروع مصرف داروی ترامادول و قبل از هر بار مصرف مجدد نحوهی مصرف دارو را مطالعه کرده یا چگونگی استفاده از آن را از دکتر روانپزشک خود یا دکتر داروخانه سوال کنید.
تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو بر عهده روانپزشک است. این دارو به شدت اعتیادآور است از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.
بدن درد داری و نمیدونی چه دارویی مصرف کنی؟
همین الان مشاوره بگیر!
دوز مصرفی
ترامادول و درد :
توقف دارو و علائم ترک:
نکته ی بسیار مهم:
در صورتی که داروی ترامادول در مدت زمانی طولانی مورد استفاده قرار گیرد ممکن است تاثیرگذاری سابق را نداشته باشد. در صورت بروز چنین مشکلی با پزشک خود مشورت کنید.
اعتیادآور بودن ترامادول:
نکته بسیار مهم:
در صورتی که بعد از مصرف داروی ترامادول؛ درد شما ادامه پیدا کرد یا شدیدتر شد موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید.
میخوای بدونی درد عصبی بدن چطور درمان میشه؟
بهترین زمان آگاه شدن همین الانه!
عوارض جانبی مصرف داروی ترامادول
بعضی از این عوارض جانبی ممکن است مدتی پس از مصرف داروی ترامادول کاهش یافته یا از بین بروند. در صورتی که هر کدام از این عوارض جانبی برای مدت طولانی ادامه داشت یا شدیدتر شد موضوع را به پزشک خود یا دکتر داروخانه اطلاع دهید.
عوارض جانبی شایع:
برای جلوگیری از یبوست در حین مصرف داروی ترامادول گنجاندن فیبر در رژیم غذایی، نوشیدن آب کافی و انجام تمرینات ورزشی توصیه میشود. همچنین ممکن است احتیاج به مصرف ملین داشته باشید. از دکتر داروخانه سوال کنید که مصرف کدام ملین برای شما مناسبتر است.برای کاهش خطر سرگیجه و سبک سری به آرامی از جای خود بلند شوید.
درصورتی که پزشک داروی ترامادول را برای شما تجویز کرده است مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بوده است. همچنین لازم است بدانید اکثر افرادی که داروی ترامادول را مصرف کردهاند عوارض جدی این دارو را تجربه نکردهاند.
عوراض جانبی جدی:
در صورتی که با عوارض جانبی جدی از قبیل موارد زیر مواجه شدید به سرعت موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید:
برای اطلاعات بیشتر در مورد این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
عوارض جانبی بسیار خطرناک:
در صورت ابتلا به عوارض جانبی بسیار خطرناکی از قبیل موارد زیر، به سرعت از مرکز فوریتهای پزشکی کمک بگیرید.
سندورم سروتونین :
عوارض جانبی بسیار جدی:
داروی ترامادول در بدن شما به یک مادهی مخدر قوی تبدیل میشود. در بعضی از افراد این تغییر شدیدتر و سریعتر از حد معمول اتفاق میافتد که این موضوع خطر ابتلا به عوارض جانبی بسیار جدی را افزایش میدهد. در صورتی که حتی یک مورد از علائم زیر را تجربه کردید به سرعت از مرکز فوریتهای پزشکی کمک بگیرید:
واکنش آلرژیک:
لازم است بدانید که واکنش آلرژیک جدی در مورد داروی ترامادول نادر است. با این وجود اگر واکنش آلرژیک جدیای مثل موارد زیر را تجربه کردید به سرعت از مرکز فوریتهای پزشکی کمک بگیرید:
با توجه به این که لیست عوارض کامل نیست ممکن است با عارضهای برخورد کنید که ذکر نشده باشد. در این موارد با پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید.گ
eadmo e li k=”h ps:doc o e o.comblogبدن-درد-یا-کوفتگی-بدن” i le=”بدن درد یا کوفتگی بدن نشان دهنده چه اختلالاتی است؟” eadmo e_ ex =”بیشتر بخوانید:”
موارد احتیاط مصرف داروی ترامادول
پیش از مصرف داروی ترامادول در صورتی که به این دارو آلرژی دارید موضوع را با پزشک خود یا دکتر داروخانه در میان بگذارید. داروی ترامادول ممکن است شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با پزشک خود یا دکتر داروخانه صحبت کنید.
سابقه پزشکی:
قبل از مصرف داروی ترامادول تمامی سوابق پزشکی خود و خانوادهتان را به اطلاع پزشک برسانید؛ مخصوصا سابقهی ابتلا به :
نکات احتیاط:
در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
ترامادول و ضربان قلب:
کودکان:
افراد مسن:
بادراری و شیردهی:
eadmo e li k=h ps:doc o e o.comblogاختلال-عملکرد-نعوظ” i le=”آشنایی با اختلال عملکرد نعوظ!” eadmo e_ ex =”بیشتر بخوانید:”
تداخلات دارویی ترامادول
برخی داروها ممکن است بر کار ترامادول اثر بگذارند و ترامادول ممکن است بر داروهای دیگری که مصرف می کنید تاثیر بگذارد. بگذارید پزشک از همه داروهایی که مصرف می کنید، از جمله هر گونه مواد غیر قانونی، تفریحی، یا خیابانی و هر گونه گیاه یا مکمل ها خبر داشته باشد.
علائم اوردوز مصرف داروی ترامادول
اگر فردی بیش از اندازه از داروی ترامادول استفاده کرده بود و دچار علائمی مانند بیهوش شدن یا مشکل در تنفس شد به سرعت با مرکز فوریتهای پزشکی تماس بگیرید.
نکات مهم مصرف و نگهداری:
در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست.
پاسخ دادن لغو پاسخ
نام شما
دیدگاه شما *
27 دیدگاه ثبت شده
سلام من تقریبا۱سال بودکه ترامادول مصرف میکردم الان۴روزکه قطع کردم یایک چهارم قرص کردم اونم بعضی وقتابجاش انداختم به موادسنتی یاجایگزین ولی بازم حس میکنم کم خواب بیقرارهستم ممنون میشم راهنمایی کنیدچی مصرف کنم تا سم زدای بدن زودترانجام بشه دسترسی به کلینیک این حرفاهم ندارم مسیردورهست
سلام و درود همراه عزیز بهتر است داروهای جایگزین طبق نظر پزشک استفاده بشود. توصیه میشود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.روانپزشک
دوستان من در حال حاضر چند سال هستش مصرف میکنم،حالا کارم به جایی رسیده که تا ۸تا ترامادول ۲۲۵بدنم جواب میده اما یک چهارم قرص بهش اضافه بشه دچار تشنج میشم.تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم دارم نابود میشم
دوست عزیز برای ترک متادون و عدم ابتلا به عارضه های بعد از ترک این قرص بهتره با متخصص روانپزشکی مشورت کنید و تحت نظر باشید. روانپزشک
اصلا مصرف نکنید حتی با تجویز پزشک????
با سلام خدمت دوستان عزیزی که برای زود انزالی قرص مصرف میکنن و بدن رو به فنا میدن. به جای مصرف قرص ترامادول ومتادون که ترکش طاقت فرسا هست برید دکتر تا با داروهایی که برای این مشکل هست درمان بشید. ریشه بیشتر اعتیادها همین زودانزالی هست.بهترین درمان کمک گرفتن از دکتر هست نه ساقی..
با سلام خدمت دوستان عزیزی که برای زود انزالی قرص مصرف میکنن و بدن رو به فنا میدن. به جای مصرف قرص ترامادول ومتادون که ترکش طاقت فرسا هست برید دکتر تا با داروهایی که برای این مشکل هست درمان بشید. ریشه بیشتر اعتیادها همین زودانزالی هست.بهترین درمان کمک گرفتن از دکتر هست نه ساقی..
سلام خسته نباشید من حدودا یک ماه قرص ترامادول مصرف کردم.برای ترک چندروزبیخوالی باید بکشم.وآیاکلیه وکبد من چقدر درگیرشده است.ودرضمن روزی نصف قرص ۲۲۵مصرف میکردم.ممنون میشم جواب بوهید
سلام یه سوال دارم کسی راجب قرص amapai _xx چیزی میدونه هرچی تو گوگل میزنم چیزی دربارش نمیاره توروخدا اگه کسی اطلاعاتی دربارش داره بهم بگه
ترامادول هست
همون ترامادول هست
سلام،من ابتدا ترامادول رو برای درمان زود انزالیم استفاده میکردم،ولی بعدا شدیدا وابسته شدم،به هییییچ عنوان حتی امتحانشم نکنید،حتی یک بار،الان بعد از ۴ سال،معده و قلبم رو ریخته به هم،با اینکه ۱ ماهه ترک کردم،ولی تپش قلب دارم،معدمم خیلی ضعیف شده،
من مصرف کننده هروین بودم همراه با داروهای اعصاب و آرام بخش و چند مورد قرص خواب دکترم برایم ترامادول پنجاه تجویز کرد نصف صبح و شب بسیار موثر واقع شد در بیقراری و همچنین خوابم ولی در کل اعتیاد به ترامادول خودش موعضل بزرگیه ممنون که نظرم را میخوانید امیدوارم موثر باشد
دوست عزیز ترامادول و ترک اعتیاد بهتره تحت نظر متخصص روانپزشکی صورت گیر تا عوارض جانبی دارو متوجه شما نشود.
ترمادول استفاده میکردم ترک قرص
سلام دوست عزیز برای ترک مواد مخدر مانند ترامادول بهتره با متخصص روانپزشکی مشورت کنید. از این لینک می تونید نوبت مشاوره تلفنی و حضوری بگیرید. متخصص روانپزشکی
من چند سال مصرف میکردم با دوزهای ۲۲۵ روزی ۷یا۸ عدد الان اولین روز ترکمه که خودم خسته شدم ولی عذاب عضلانیه شدیدی داره که هیچ مسکنی جواب نمیده. بیهوده مصرف نکنین
ممنون که تجربه خودتون با دوستانتون به اشتراک گذاشتید. این دارو نباید خودسرانه مصرف شود زیرا وابستگی در فرد ایجاد می کند.
سلام من تقریبا۱سال بودکه ترامادول مصرف میکردم الان۴روزکه قطع کردم یایک چهارم قرص کردم اونم بعضی وقتابجاش انداختم به موادسنتی یاجایگزین ولی بازم حس میکنم کم خواب بیقرارهستم ممنون میشم راهنمایی کنیدچی مصرف کنم تا سم زدای بشه دسترسی به کلینیک این حرفاهم ندارم مسیردورهست
دوست عزیز بی خوابی و بیقراری از عوارض ترک مواد است که میتونید از داروهای گیاهی آرامبخش برای از بین بردن اضطراب و بی قراری استفاده کنید.
سلام من تقریبأ سه هفته مصرف کردم دوزشو هردو روز یه بار بالاتر میبردم بعد متوجه شدم با این اوضاع نابود میشم سه روزه ترکش کردم بشدت بیقرارم بدنم درد میکنه شبا توخواب زیاد سرفه میکنم توروخدا مصرف نکنین به خطرش نمیارزه
قرص ترامادول100
ترامادول به صورت قرص و کپسول 50 میلیگرمی و قرص 100 میلیگرمی داخل بلیسترهای 10 عددی در جعبههای 100 عددی توسط کارخانه داروسازی روز دارو تهیه و عرضه میگردد.
بزرگسالان: مقدار مصرف در دردهای متوسط 50 میلیگرم و در دردهای شدید 100 میلیگرم ترامادول میباشد. در بیماران با اختلال عملکرد کلیه: مقدار 50 تا 100 میلیگرم هر 12 ساعت توصیه میشود. حداکثر مقدار مصرف بزرگسالان: روزانه 400 میلی گرم (معادل 8 قرص یا کپسول 50 میلیگرمی و یا 4 قرص 100 میلیگرمی) میباشد. افراد کمتر از 16 سال: ایمنی و کارآیی این دارو در کودکان کمتر از 16 سال مشخص نشده است.
دارو را دور از نور و رطوبت ، در دمای پایین تر از 30 درجه سانتی گراد نگهداری کنید. دور از دسترس کودکان قرار داده شود. از مصرف داروهای تاریخ گذشته خودداری کنید.
قبل از مصرف این دارو در موارد زیر با پزشک خود مشورت نمایید: — وجود هرگونه حساسیت به این دارو یا مواد دیگر از قبیل غذاها، رنگها و مواد محافظ. — در صورت ابتلاء به اختلالات کبدی و کلیوی، ضعف تنفسی و صرع، سابقه ضربه شدید به سر. — در صورت مصرف الکل، داروهای مضعف سیستم اعصاب مرکزی (مانند ضد افسردگیهای سه حلقهای، ضد تشنجها، خواب آورها، آرام بخشها)، فورازولیدون، ایزوکربوکساید، پروکاربازین، ترانیل سیپرومین و کاربامازپین. — قبل از مصرف هر نوع داروی جدید یا به وجود آمدن هر نوع مسئله تازه، به هنگام استفاده از این دارو پزشک خود را مطلع سازید. —دارو را طبق دستور پزشک و در فواصل زمانی معین میل کنید.
مصرف در بارداری و شیردهی: در دروان بارداری منافع آن در برابر مضار آن باید سنجیده شود. مصرف این دارو در دوران شیردهی توصیه نمیگردد. هشدارها: مصرف این دارو ممکن است سبب خواب آلودگی شود، لذا ضمن درمان با این دارو از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری کامل دارد خودداری نمایید. ضمن مصرف این دارو برخاستن سریع ممکن است موجب گیجی، احساس سبکی در سر و احساس غش شود، جهت کاهش این علائم آهسته برخیزید. از مصرف همزمان فرآوردههای حاوی الکل و داروهای تضعیف کننده سیستم اعصاب مرکزی با این دارو خودداری کنید، مگر به تجویز پزشک متخصص.
هر دارو به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است باعث بروز برخی عوارض ناخواسته نیز بشود، گرچه همهی این عوارض در یک فرد دیده نمیشود ولی در صورت بروز هر یک از آنها با پزشک مشورت کنید: عوارضی که نیاز به توجه پزشکی دارند: تشنج، اشکال در تنفس، تاری دید، اشکال در دفع ادرار، تغییر تعادل، گیجی، احساس سبکی در سر، ضربان قلب سریع، کاهش حافظه، بی حسی یا سوزش در دستها و پاها، تورم، خارش و قرمزی پوست، لرزش دستها و پاها. عوارضی که به مرور و یا تطبیق بدن با دارو از بین میروند ولی در صورت تداوم و یا شدت یافتن نیاز به توجه پزشکی دارند: دردهای شکمی، هیجان، بی قراری، خواب آلودگی، گیجی، خشکی دهان، اسهال، یبوست، سردرد، سوزش معده، خارش، کاهش اشتها، ضعف، تهوع، استفراغ، بثورات جلدی، افسردگی، برافروختگی، گرگرفتگی و نفخ معده.
دیدگاهها
توجه: تجویز و تعیین دوز دارو به عهده پزشک می باشد. سوالات در این خصوص انتشار و پاسخ داده نخواهد شد. مصرف خودسرانه دارو عوارض و آسیبهایی جدی دارد لطفا از مصرف خودسرانه دارو بپرهیزید