چگونه ژله درست کنیم

اندازه فنجان چقدرع

طرز تهیه ژله با پودر ژله آماده

ژله یکی از دسرهای محبوب در بین ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه ژله با پودرهای آماده ای که در بازار عرضه می‌شوند، کار بسیار راحتی است و می‌توان در چند دقیقه آن را آماده کرد.

در ادامه می خواهیم به طرز تهیه این دسر با یکی از این نوع پودرهای با کیفیت موجود در بازار عرضه بپردازیم.

طرز تهیه ژله هلچین

یکی از برندهای تولید کننده پودر ژله آماده در بازار، هلچین است که طعم‌های مختلف آن را می‌توان به راحتی از مراکز مختلف تهیه کرد. در طرز تهیه ژله هلچین باید ابتدا طعم پودر ژله خود را انتخاب کرد.

روی بسته بندی هر کدام از طعم های این برند ژله، روش تهیه و آماده کردن آن نوشته شده است. ولی در ادامه و به صورت کامل تر به بررسی روش تهیه ژله با پودرهای آماده هلچین خواهیم پرداخت.

ابتدا پودر ژله داخل بسته بندی را در مقدار مشخص شده ای از آب جوش حل می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. سپس به همان مقدار نیز آب سرد را داخل مایع یکدست شده ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

در انتها نیز آن را در قالب مورد نظر ریخته و داخل یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم تا کامل ببندد.

در طرز تهیه ژله هلچین می توان به جای آب سرد از آب میوه، شیر و بستنی وانیلی نیز استفاده کرد که طعم دسر را خوشمزه تر می کنند. انتخاب هر کدام از این مواد در مرحله آخر و جایگزین کردن آن با آب سرد به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد.

برای داشتن یک دسر شفاف باید در مرحله اضافه کردن پودر ژله با آب جوش، آن را به خوبی ترکیب کرد تا کاملا یکدست شود. در مرحله اول و برای ترکیب کامل پودر ژله با آب جوش، می توان آن را روی حرارت غیر مستقیم یا داخل ماکروفر به مدت 3 تا 4 دقیقه قرار داد.

طرز تهیه ژله در خانه به کمک پودرهای آماده بسیار سریع صورت می گیرد که در بالا به راحت ترین روش آن اشاره کردیم.

طرز تهیه ژله با تیکه هایی از میوه

بعد از آشنایی با طرز تهیه ژله با پودرهای آماده به صورت کلاسیک و پایه ای، امکان برخی از تغییرات نیز در آن وجود دارد. یکی از راهکارهای پرطرفدار برای ایجاد تغییر در این نوع از دسر، اضافه کردن میوه های فصلی به ترکیب ژله است.

در مرحله ریختن ترکیب ژله داخل قالب، می توان تکه های میوه مورد نظر را نیز با این دسر مخلوط کرده و سپس برای بستن کامل، آن را داخل یخچال قرار داد.

در طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین یا پودرهای ژله آماده، امکان ایجاد تنوع های گوناگونی وجود دارد که اضافه کردن تیکه های میوه یکی از راهکارهای پرطرفدار به شمار می آید.

خرید پودر ژله باکیفیت برای داشتن ژله ای خوش بافت و خوش طعم از اهمیت فوق‌العاده ای برخوردار است. برای تهیه پودر ژله هلچین می توانید به تمامی فروشگاه های فعال در سراسر کشور مراجعه نمایید. هم چنین خرید این محصول از فروشگاه های آنلاین دیجی کالا و اسنپ مارکت امکان‌پذیر می باشد.

10 مدل روش تهیه ژله در خانه

کاربرد پودرهای ژله آماده باعث شده تا طرز تهیه ژله در خانه با روش ها مختلف و متناسب با ذائقه های گوناگون صورت گیرد. در تزیین این دسر محبوب نیز می توان از روشهای بسیار زیادی استفاده کرد.

ژله یکی از پرکاربردترین دسرهایی است که در مناسبت های مختلف استفاده می شود.

جدیدترین مقالات

طرز تهیه ژله رولی رستورانی در خانه
طرز تهیه ژله لیوانی
طرز تهیه ژله شب یلدا لیوانی
طرز تهیه انواع ژله

پربازدید ترین مقالات

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه آرد برنج

چگونه با آرد برنج حلوا درست کنیم؟

خواص جو پرک برای کودکان

جو پرک چیست؟

جو پرک برای بدنسازی

پر فروش ترین محصولات هلچین

دستور پخت‌های خوشمزه

خواص آب لپه پخته

خواص جو پرک

جدیدترین کیک دخترانه 1401

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه *

نام *

ایمیل *

Δdocume .ge Eleme ById( ak_js_1 ).se A ibu e( value, ( ew Da e() ).ge Time() );

بهترین رستوران برای پذیرایی از مهمان خارجی به خاطره انگیزترین شکل
یک رستوران خوب برای برگزاری جلسات کاری چه ویژگی‌هایی دارد؟

چگونه ژله را از قالب جدا کنیم

مهمان دعوت کرده‌اید و برای دسر ژله را در نظر گرفته‌اید؟ مطمئنا یکی از ترسهایتان مشکل چسبیدن ژله به قالب است و وقتی مهمان دعوت می‌کنید دوست ندارید این اتفاق برایتان بیفتد. همچنین جنس ظرف ژله هم از مستئل مهم است. با رعایت چند نکته به راحتی می‌توانید یک ژله بی نظیر درست کنید و با افزودن میوه و یا بستنی جذاب‌ترش کنید. پس با ما همراه باشید تا به شما روش تهیه ژله و نحوه آماده سازی قالب و هر آنچه برای درست کردن یک ژله خوب لازم است را آموزش دهیم.

روش تهیه ژله

بیشتر بخوانید: انواع دسر خوشمزه و باکلاس برای مهمانی طرز تهیه

سرتیتر‌های مطلب

آماده سازی قالب: چه نوع قالب را برای ژله انتخاب کنیم؟

بهترین قالب برای ژله، قالب‌های پلاستیکی و سخت‌ترین نوع قالب سیلیکونی است. قالبهای فلزی زودتر گرما را جذب خودشان میکنند و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا شده ولی قالب پلاستیکی و سیلیکونی اینطور نیست. به طور کلی، برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید. اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

به سایز قالب ژله نیز توجه کنید. برای اینکه بفهمیم برای یک قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافی است قبل از آماده سازی ژله قالبتان را با لیوان یا پیمانه ای که ژله را با آن درست میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب داخلش جا میگیرد. به طور میانگین برای هر بسته ژله ی 1.5 تا 2 لیوان آب مورد نیاز است، از روی این میتوانید تعیین کنید که در قالب مورد نظرتان چند بسته ژله ی آماده جا میگیرد.

نحوه خارج کردن ژله از قالب

نکات نحوه خارج کردن ژله از قالب:

نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر موقع درآوردن ژله در جای مورد نظرمان قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم. ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

نکته ۲: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: با طالبی چی درست کنیم؟ طرز تهیه چند مدل نوشیدنی و دسر با طالبی

از علل چسبیدن ژله به ظرف چه می دانید

یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد. برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید،  سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید .

از طرفی، زمان بستن ژله در چسبیدن به ظرف یا راحت جدا شدن آن تاثیر گذار است

هر چقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند با ریسک کمتری برای برگرداندن همراه است و احتمال اینکه ژله به ظرف بچسبد کمتر است اما هرچه ژله زمان کمتری درون یخچال باشد احتمال اینکه در هنگام برگرداندن خراب شود یا نیمی از آن به ظرف بچسبد بسیار زیاد است.

راه حل برای پیشگیری از چسبیدن ژله به ظرف

استفاده از آب داغ

وقتی دسر کاملا بست، یک ظرف محتوی آب داغ (جوش) آماده کنید و قالب دسر را پانزده تا بیست ثانیه داخلش قرار بدهید. بعد آن را در ظرف بگردانید. اگر کمتر ازاین زمان در آب داغ قرا قرار دهید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشودت و بنابراین کامل جدا نمی‌شود.

استفاده ازحوله گرم و سشوار

بعد از بستن دسر آن را به همراه قالب در یک ظرف دمر کنید، حوله ای را که ازقبل گرم کرده‌اید دور قالب بپیچید و وقتی دسر ازقالب جدا شد و در ظرف افتاد، حوله را بردارید.  تقریبا یک دقیقه زمان برای اینکار لازم است. به همین ترتیب میتوانید از سشوار هم استفاده کنید، سشوار را رو آخرین درجه ش بگذارید و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و داخل ظرف بیفتد.

روش چرب کردن قالب ژله

اگر با چرب کردن مشکلی ندارید؛  قالب را قبل از ریختن دسر با قلم مو چرب کنید و بعد دسر را روی آن بریزید، چون روغن در مواد دسر حل نمیشود و بعد ازبسته شدن دسر با یک تکون به قالب دسر از قالب جدا میشود.

چطور ژله را مغذی تر کنیم؟

مطالب مرتبط

طرز تهیه انواع غذا و دسر با گردو خوشمزه همراه با آموزش

آموزش طرز تهیه پای توت فرنگی در منزل

چگونه یک دسر لیوانی ساده و مجلسی درست کنیم؟

عالی بود ممنون

سپاس

عالی بید

ممنونیم

دکمه بازگشت به بالا