عمل آپاندیس چقدر طول میکشد

همه چیز درباره عمل آپاندیس و ارتباط آن با اضافه وزن و چاقی

عمل آپاندیس یک عمل ساده است که معمولا برای برداشتن آپاندیس ملتهب یا دچار عفونت و یا حتی پاره شده انجام می شود. در این صفحه درباره علائم، علل و شیوه درمان آپاندیسیت مطالبی خواهید خواند و همچنین ارتباط این عمل با چاقی و اضافه وزن را نیز بررسی خواهیم کرد.

منظور از عمل آپاندیس چیست؟

آپاندیسیت یک بیماری بسیار شایع است و بیش از ۱۷ میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند. آپاندیسیت در واقع یعنی التهاب و عفونت زائده آپاندیس. این زائده بخش مهمی از سیستم گوارش است که در کودکی نقش هایی در سیستم ایمنی نیز دارد اما هنوز نمی دانیم که چه نقش هایی در بزرگسالی دارد.

آپاندیس در قسمت تحتانی شکم و در سمت راست قرار دارد. این زائده در انتهای روده باریک و ابتدای روده بزرگ جای دارد و حالتی آویزان دارد.

علائم اولیه آپاندیسیت چیست؟

عفونت آپاندیس همیشه یک مساله مهم است و بعد از مدت کوتاهی از بروز عفونت علائمی را نمایان می کند. خوشبختانه علائم آپاندیسیت به راحتی قابل تشخیص هستند و به محض اینکه بروز کردند می توانید برای انجام عمل آپاندیس به بیمارستان مراجعه کنید. برخی از مهم ترین علائم عفونت آپاندیس عبارتند از:

شدت و محل درد آپاندیسیت چقدر است؟

محل درد معمولا بسته به سن و موقعیت آپاندیس شما ممکن است متفاوت باشد. در حالت عادی دردی که شما در نتیجه عفونت آپاندیس تجربه می کنید در پایین و سمت راست شکم در حوالی ناف است.

هنگامی که باردار هستید، ممکن است به نظر برسد که درد از قسمت بالای شکم شما شروع می شود. این طبیعی است زیرا آپاندیس شما در دوران بارداری بالاتر از قبل از بارداری است.

همچنین در مواقع اورژانسی که کار از کار گذشته و آپاندیس دچار ترکیدگی شده ممکن است بخش های زیادی از شکم به درد بیاید. در چنین مواردی عمل آپاندیس اورژانسی باید پیش از آنکه کار از کار بگذر تدارک دیده شود.

علل احتمالی آپاندیسیت چیست؟

هنوز به طور قطع نمی دانیم که چه چیزهایی می توانند باعث عفونت آپاندیس شوند اما می دانیم که برخی از دلایل احتمالی بروز این عفونت موارد زیر هستند:

صرف نظر از اینکه چه چیزی باعث بروز آپاندیسیت شده، عمل آپاندیس برای خارج کردن عفونت و خود زائده توسط جراح باید انجام شود.

عفونت آپاندیس چگونه تشخیص داده می شود؟

پیش از آنکه برای عمل آپاندیس اقدام شود معمولا تعدادی تست آزمایشگاهی و معاینه فیزیکی انجام شود. تا نتایج آزمایشات به دست جراح نرسد معمولا اقدامی برای عمل آپاندیس انجام نمی شود.

برخی از مهم ترین تست هایی که قبل از عمل آپاندیس انجام می شود عبارتند از:

آزمایش خون شامل شمارش کامل سلول های خونی

این تست معمولا برای بررسی شاخص های بیماری، مانند تعداد بالای گلبول های سفید خون استفاده می شود. زمانی که آپاندیس دچار عفونت یا ترکیدگی شده باشد تعداد گلبول های سفید خون افزایش میابد و این در آزمایش خون خود را نشان می دهد

آزمایش ادرار

برای تعیین اینکه آیا عفونت ادراری دارید یا خیر حتما این تست قبل از عمل آپاندیس انجام خواهد شد. اگر تست ادرار مثبت شود یعنی شما عفونت ادراری دارید و احتمالا نیازی به آپاندیس ندارید. چنانچه تعداد گلبول های سفید خون شما زیاد باشد و تست ادرار نیز مثبت باشد آزمایش سونوگرافی نیز انجام می شود.

سونوگرافی شکم

تست سونوگرافی شکمی به پزشک اجازه می دهد تا اندام های داخل بدن را در حین کار مشاهده کند و نحوه جریان خون از طریق وریدهای مختلف خون را بررسی کند. معمولا بعد از این تست پزشک می تواند آپاندیسیت را تشخیص دهد و درباره انجام یا عدم انجام عمل آپاندیس تصمیم گیری کند.

سی تی اسکن

با کمک این تست تصاویر جامعی از هر قسمت از بدن، از جمله استخوان ها، ماهیچه ها، چربی ها و اندام ها ارائه می شود. پزشک با این تست اطلاعات زیادی در خصوص ناحیه آپاندیس و اطراف آن به دست می آورد.

 گاهی اوقات به جای سی تی اسکن برای تشخیص آپاندیسیت بخصوص در زنان باردار از روش ام آر آی استفاده می شود.

عوامل خطر آپاندیسیت چیست؟

برخی عوامل وجود دارند که می توانند خطر ابتلاء به عفونت آپاندیس یا آپاندیسیت را افزایش دهد. به عنوان مثال بر اساس تحقیقات و داده ها، برخی از عوامل خطر برای ابتلا به آپاندیسیت عبارتند از:

سن پایین!

دانشمندان متوجه شده اند که اکثر موارد آپاندیسیت در جوانان رخ می دهد یعنی بیشتر نوجوانان نیاز به عمل آپاندیس دارند. اگر شما یک نوجوان یا یک بزرگسال جوان هستید، احتمال ابتلا به آپاندیسیت در شما بیشتر از بزرگسالان مسن است.

مشکلات گوارشی

افرادی که مشکلات گوارشی نظیر سندروم روده تحریک پذیر، کولیت اولسراتیو یا بیماری کرون دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آپاندیسیت و نیاز به عمل آپاندیس هستند.

سابقه خانوادگی ابتلاء به آپاندیست

داشتن والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ با سابقه آپاندیسیت، شما را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری قرار می دهد. تحقیقات همچنین نشان داده است که وراثت نقش مهمی در ایجاد آپاندیسیت در کودکان دارد.

آیا چاقی می تواند باعث آپاندیسیت شود؟

بر اساس تحقیقات و داده های فعلی، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد چاقی می تواند باعث آپاندیسیت شود. با این حال، افرادی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند و سابقه خانوادگی آپاندیسیت دارند در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند و احتما نیاز به عمل آپاندیس نیز دارند.

???? این نوشته ها را از دست ندهید:

درمان آپاندیسیت یا التهاب و عفونت آپاندیس چیست؟

اکثر افراد مبتلا به آپاندیسیت نیاز به آپاندکتومی یا برداشتن آپاندیس ملتهب دارند. این یک عمل نسبتا ساده است که می تواند به صورت باز انجام شود و خیلی زود طول نخواهد کشید. در پاره ای از مواقع اگر آپاندیس هنوز پاره نشده باشد، انجام جراحی از انجام آن جلوگیری می کند و از گسترش عفونت محافظت می کند.

سوالات متداول درباره عمل آپاندیس

درد شکم عمدتاً در قسمت فوقانی یا در ناحیه پایین شکم در سمت راست، نشانه اولیه  آپاندیسیت است و باید جدی گرفته شود.

این عمل می تواند بسته به شرایط مختلفی بین ۲۰ تا ۴۵ دقیقه به طول بی انجامد. امروزه روش های درمان جدید باعث شده مدت زمان عمل کمتر شده و کیفیت جراحی نیز بالا برود.

منابع

ma ham.pk

medli eplus.gov

mayocli ic.o g

این نوشته چقدر برایتان مفید بود؟

به این نوشته امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۴.۳ ۵. تعداد امتیازات ۲۲۸

تاکنون کسی امتیازی به این نوشته نداده شما نفر اول باشید

ارتباط بین اضطراب چیست؟ (آیا چاقی ناشی از اضطراب واقعیت دارد؟)

عمل لاغری چگونه این ۶ بیماری مرتبط با چاقی را درمان می کند؟

۱۲ دلیل که چرا لاغر نمی شویم؟ (بررسی مهم ترین دلایل عدم کاهش وزن)

کله سیستیت یا التهاب حاد کیسه صفرا: علل، علائم، تشخیص و نحوه درمان آن

سندروم متابولیک و درمان آن با عمل جراحی لاغری

اهمیت ارزیابی روانشناختی قبل از عمل لاغری و کاهش وزن

اگر مراجعه ی حضوری برای شما مقدور نمی باشد می توانید سوالات خود را به صورت آنلاین از دکتر بپرسید

Maximum file size: 2.1MB

عمل آپاندیس

آپاندیسیت چیست؟

گاهی افراد درد وحشتناکی را در ناحیه معده احساس میکنند و مانند جنین در خودشان جمع شده و به خودشان میپیچند. بیمار ِ در حال درد٬ مطمئن نیست که این درد ناشی از درد معده است یا نشانه ای از آپاندیسیت است.

آپاندیسیت (Appe dici is) یک تورم دردناک آپاندیس است. آپاندیس یک کیسه کوچک و نازک به طول 5 تا 10 سانتی متر (2 تا 4 اینچ) است در انتهای روده بزرگ است، جایی که مدفوع ایجاد می شود. کارایی آپاندیس خیلی مشخص نیست اما بدین معنی هم نیست که کاری انجام نمیدهد.

علائم آپاندیس

درمان ترکیدن آپاندیس چیست؟

اگر آپاندیسیت سریع درمان نشود٬ ممکن است بترکد. ترکیدن آپاندیس شبیه دردی نیست که بشه نادیده اش گرفت. این درد بسیار شدید است. حتی ممکن است هنگام ترکیدن٬ درد ناگهانی احساس کنید و علائم دیگری که داشتید را نیز بیشتر کند.

در این وضعیت شما باید سریعا به اورژانس مراجعه کنید و یا تماس بگیرید. پزشک٬ پس از تشخیص وضعیت٬ عمل جراحی آپاندیس را انجام میدهد. معمولا تشخیص به صورت معاینه فیزیکی٬ یک سری آزمایش و همچنین تصویربرداری انجام میشود.

عمل آپاندکتومی چگونه انجام میشود؟

۱- آپاندکتومی به روش لاپاراسکوپی آپاندیس

در جراحی لاپاروسکوپی چندین برش کوچک در شکم ایجاد میشود که امکان جاسازی ابزارهای جراحی مخصوص وجود دارد.

۲- آپاندکتومی به شیوه جراحی باز آپاندیس

در عمل جراحی باز ، یک برش در شکم ایجاد میشود. معمولاً در صورت ترکیدن آپاندیس برای دسترسی راحت تر از جراحی باز استفاده میشود.

اگر هم قبلا آپاندیس ترکیده باشد; باید سریعا ضایعات آپاندیس خارج شود زیرا بیمار در معرض ابتلا به سپسیس قرار دارد و یک عارضه جدی تر و تهدید کننده برای بیمار باشد که بدن در واکنش به عفونت از خود نشان میدهد.

دوران بهبودی و اقدامات پس از عمل آپاندیس

عوارض عمومی جراحی آپاندیس چیست؟

برداشتن آپاندیس یکی از متداولترین عمل ها است و عوارض جدی یا طولانی مدت آن نادر است.

اما مانند همه انواع جراحی ، خطرات زیادی وجود دارد ، از جمله:

عفونت زخم

گرچه ممکن است قبل ، در طول عمل یا بعد از عمل آنتی بیوتیک داده شود تا خطر عفونت های جدی به حداقل برسد

خونریزی (هماتوم)

خونریزی زیر پوست که باعث تورم محکم می شود. این به خودی خود بهتر می شود، اما در صورت نگرانی باید پزشک معالج خود را ببینید

جای زخم

از عوارض طبیعی هر دو نوع عمل جراحی٬ ایجاد جای زخم در محل برش است

چرک (آبسه)

در موارد نادر ، عفونت ناشی از ترکیدن آپاندیس می تواند منجر به آبسه بعد از عمل شود

فتق بعد از عمل آپاندیس

در محل برش یا در محل برش های مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی. گاهی بعد از عمل ها مثل عمل آپاندیس٬ جای جراحی از داخل به خوبی جوش نخورده و منجر به ایجاد فتق میشود.

عوارض ناشی از بیهوشی عمومی

مانند خطر واکنش آلرژیک یا استنشاق معده

تشخیص آپاندیس به چه صورت است؟

آپاندیس برخی افراد ممکن است در قسمت کمی متفاوت از بدن آنها قرار داشته باشد، مانند:

برخی از افراد درد مشابه آپاندیسیت دارند، اما ناشی از چیز دیگری است ، مانند:

پزشک معالج شما در مورد علائم شما سؤال خواهد کرد، شکم شما را معاینه می کند، و می بیند که آیا با فشار به ناحیه اطراف آپاندیس شما (سمت راست تحتانی شکم شما) فشار درد بیشتر می شود.

آزمایش های تکمیلی تشخیص آپاندیس

اگر علائم شما معمولی نباشد ، ممکن است آزمایش های دیگری برای تأیید تشخیص و رد شرایط دیگر لازم باشد.

ممکن است آزمایش های زیر را داشته باشید:

برای گرفتن نتیجه، ممکن است مدتی زمان طول بکشد. اگر تشخیص هنوز قطعی نباشد، جراح ممکن است برای معاینه آپاندیکس و اندام های لگن شما٬ جراحی لاپاراسکوپی را توصیه کند.

برداشتن آپاندیس معمولاً در صورت مشکوک بودن آپاندیسیت توصیه می شود، نه اینکه احتمال ترکیدن آن وجود داشته باشد. اگر پزشک مطمئن نباشد که شما به آپاندیسیت مبتلا هستید، ممکن است توصیه کند حداکثر 24 ساعت صبر کنید تا ببیند علائم شما بهبود می یابد، همین طور بمانید یا بدتر شوید.

چه عواملی باعث ایجاد آپاندیسیت می شوند؟

بر اساس چیزی که موسسه ملی دیابت و گوارش و بیماری های کلیوی اعلام کرده است٬ کار آپاندیس ایجاد مخاط است. این مخاط از طریق لومین به درون روده بزرگ راه پیدا کرده و آنجا تخلیه میشود. اما گاهی اوقات مدفوع ممکن است راه آپاندیس را مسدود کند. بنابرین باعث ایجاد زخم هایی شود که به دلیل تحریک دستگاه گوارش از شرایطی مانند کرون و کولیت است.

در صورت مسدود شدن لومن آپاندیس٬ یک سری باکتری که در آپاندیس وجود دارند شروع به تکثیر کرده و منجر به آپاندیسیت میشود. این یعنی آپاندیس ملتهب شده است و پر از چرک است. از آنجایی که علت آپاندیسیت کاملاً مشخص نیست٬ هیچ راه تضمینی برای پیشگیری از آن وجود ندارد.

چه کسانی در معرض آپاندیسیت هستند؟

آپاندیسیت یک بیماری شایع است. همه ساله افراد زیادی با آپاندیسیت در بیمارستان بستری می شوند.ابتلا به آپاندیسیت در هر سنی امکان پذیر است، اما معمولاً در افراد جوان بین 10 تا 20 سال بیشتر دیده می شود.

آپاندیس
آنوریسم قلبی

درمان و جراحی آپاندیس

عناوین مهم مطلب جهت دسترسی سریع

درمان آپاندیس چگونه است؟

درمان آپاندیس (آپاندیسیت) به صورت نرمال و استاندارد برداشت آپاندیس است که به آن آپاندکتومی (appe dec omy) گفته می شود. اگر حتی پزشک به آپاندیسیت شک داشته باشد و از آن مطمئن نباشد به منظور جلوگیری از ترکیدن و پارگی آپاندیس به سرعت برای برداشتن آپاندیس اقدام می نماید.

بسته به این که در آپاندیس آبسه شکل گرفته باشد، پزشک دو راهکار در پیش رو دارد، می تواند چرک و مایعات آپاندیس را تخلیه کند و یا اینکه می تواند آپاندیس را بردارد.

در عمل برداشتن آپاندیس از بیهوشی عمومی استفاده می شود و از طریق یک برش تقریبا 14 سانتی متری و یا توسط لاپاروسکوپی آپاندیس برداشته می شود.

پیش از عمل جراحی برداشتن آپاندیس برای از بین بردن عفونت های صفاقیِ احتمالی، از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود. اگر با عفونت صفاقی مواجه شوید، شکمتان باید شستشو داده شده و از چرک و عفونت تخلیه گردد.

آمادگی برای جراحی آپاندیس چگونه است؟

طبق قوانین اکثر جراحی ها بیمار از 8 ساعت پیش از عمل باید ناشتا باشد. حتما نام هر دارویی که مصرف میکنید را پیش از عمل با دکتر خود در میان بگذارید تا در صورت نیاز مصرف آن را با تجویز پزشک قطع کنید.

همچنین هر یک از موارد زیر را باید حتماً به پزشک خود اطلاع دهید:

بهتر است در صورتی که برای جراحی به بیمارستان مراجعه می کنید حتما یک همراه برای کمک در انجام امور  با خود داشته باشید. تا پس از جراحی نیز شما را به خانه ببرد. چرا که پس از بیهوشی تا چند ساعت خواب آلود هستید و توانایی رانندگی کردن ندارید.

پیش از جراحی آپاندیس توسط چند پزشک معاینه می شوید و شرح حال شما نوشته می شود. در راستای این معاینه ها شکم شما بررسی می شود تا نقطه مرکزیت درد پیدا شود.

اگر با بروز علائم، به موقع و سریع به پزشک مراجعه کنید احتمال انجام آزمایش و عکسبرداری وجود دارد. ولی در صورتی که پزشک تشخیص جراحی آپاندیس فوری بدهد دیگر نیازی نخواهد بود.

در برخی مواقع ممکن است به جای بیهوشی عمومی از بی حسی نخاعی برای انجام عمل استفاده شود. در این صورت ناحیه جراحی کاملا بی حس می شود و با اینکه شما بیدار هستید اما دردی را احساس نخواهید کرد.

روش های جراحی آپاندیس

درمان آپاندیسیت با توجه به تشخیص پزشک و شرایط بیمار از جمله شدت التهاب آپاندیس و سوابق پزشکی به 2 روش لاپاروسکوپ و یا جراحی باز انجام شود.

آپاندکتومی باز

در عمل جراحی آپاندکتومی باز، پزشک جراح یک بریدگی در سمت راست و پایین شکم ایجاد می‌کند و از محل همین بریدگی، آپاندیس را با دقت از بافت های اطراف جدا کرده و خارج می کند. سپس جای این بریدگی را با بخیه می‌بندد. در این زمان آپاندیس برای آزمایش به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود.

روش آپاندکتومی باز برای چه کسانی استفاده می شود؟

اگر آپاندیس پاره شده و محتویات آن در داخل حفره شکم پخش شده باشد، با استفاده از این روش این امکان فراهم می شود که پزشک حفره شکمی را تمیز کند.

درنتیجه اگر آپاندیس پاره شده و عفونت ناشی از آن به سایر اندام‌های داخلی سرایت کرده باشد، احتمالاً پزشک، جراحی آپاندیس را به روش باز انجام می دهد.

همچنین روش آپاندکتومی باز برای افرادی که قبلاً عمل جراحی باز شکم انجام داده‌اند، گزینه بهتری می‌باشد.

آپاندکتومی لاپاراسکوپی

در عمل آپاندکتومی به روش لاپاراسکوپی، پزشک جراح عمل جراحی برداشت آپاندیس را با استفاده از لاپاروسکوپ برای مشاهده داخل حفره شکمی انجام می دهد. در این روش جراح از طریق چند بریدگی کوچک که بر روی شکم آپاندیس را بررسی می‌کند.

سپس با استفاده از یک لوله کوچک و باریک به نام کانولا از طریق این بریدگی‌ها به حفره شکم وارد می‌شود. کانولا برای باد کردن شکم با گاز دی‌اکسیدکربن مورد استفاده قرار می گیرد. این گاز به جراح امکان می‌دهد که بتواند آپاندیس را با وضوح بیشتری ببیند.

پس از وارد شدن گاز دی‌اکسیدکربن به شکم، یک ابزار جراحی به نام لاپاراسکوپ از طریق بریدگی‌ها وارد شکم می‌شود. لاپاراسکوپ به شکل یک لوله دراز و نازک است که یک چراغ قوی و یک دوربین با کیفیت بالا در نوک آن تعبیه شده است.

این دوربین تصویر داخل حفره شکم را بر روی یک صفحه مانیتور نشان می‌دهد و جراح از این طریق می‌تواند داخل شکم شما را با وضوح بالایی ببیند و ابزار جراحی را جهت انجام عمل جراحی به سمت نقطه مورد نظر خود هدایت کند.

سپس پزشک در صورت مشاهده زائده آپاندیس در تصویر، انتهای آن را با بخیه می‌بندد و آن را خارج می‌کند. سپس بریدگی‌های کوچک روی سطح شکم شما تمیز، ضد عفونی، بخیه و پانسمان می‌شود.

روش جراحی لاپاراسکوپی برای چه کسانی استفاده می شود؟

جراحی لاپاراسکوپی معمولاً بهترین گزینه برای افراد سالمند و بیمارانی که اضافه وزن دارند، می‌باشد.

خطرات و عوارض ناشی از این عمل خیلی کمتر از عمل آپاندکتومی باز است و دوره بهبودی بعد از آن هم عموماً خیلی کوتاه‌تر است.

مراقبت‌های بعد از عمل آپاندیس

• پس از ۱۰ تا ۱۴ روز استراحت مطلق پس از عمل آپاندیس، برنامه ورزشی خود را باید با پیاده روی کوتاه شروع کنید. هنگام ورزش‌های سبک و یا پیاده روی، نباید به ناحیه شکم فشاری وارد شود. همچنین اگر احساس خستگی دارید، باید از پیاده روی صرف نظر کرده و هرگز سعی نکنید مدت زمان طولانی را ورزش یا پیاده روی کنید.

چند هفته پس از شروع بهبودی و پیاده روی کوتاه مدت و سبک، می‌توانید تمرینات اولیه شکم را انجام دهید، زیرا این کار باعث تقویت عضلات شکمی خواهد شد.

• پس از عمل آپاندیس، می‌توانید رژیم معمول و همیشگی خود را داشته باشید. مگر اینکه احساس ناراحتی در ناحیه شکم داشته باشید، که در این صورت سعی کنید غذا‌های کم چرب مانند برنج ساده، مرغ آب پز، نان تست و ماست، مصرف کنید. نوشیدن مقدار زیادی مایعات توصیه می‌شود (مگر اینکه پزشک شما محدودیتی تعیین کرده باشد)

• سعی کنید دچار یبوست نشوید. برای جلوگیری از یبوست می‌توانید به طور روزانه مکمل فیبر مصرف کنید.

• به طور کلی توصیه می‌شود که پس از عمل آپاندیس و تا مدت شش هفته پس از جراحی، فعالیت بدنی سنگین از جمله فعالیت جنسی انجام نشود. به طور کلی برای انجام روابط جنسی نباید فشار زیادی به ناحیه شکم وارد شده و از انجام دادن حرکات سنگین جلوگیری شود.

هزینه جراحی آپاندیس

هزینه درمان برای هر بیمار متفاوت می باشد زیرا نوع، شدت و گستردگی بیماری ها در افراد مختلف یکسان نبوده و پس از معاینه و انجام آزمایشات مربوطه می توان هزینه دقیق برای درمان را بیان کرد. لذا جهت اطلاعات بیشتر و رزرو وقت با شماره های مطب تماس حاصل فرمایید.

چرا دکتر ستایش؟

دکتر ستایش از اولین های طب اورژانس بودند که بعد از گذارندن یک دوره تکمیلی در امریکا به همراه ده نفر از همکاران خود طب اورژانس را در دانشگاه علوم پزشکی ایران پایه گذاری نمودند.

علاوه بر این دکتر ستایش دارای بیش از 15 سال تجربه در زمینه جراحی های لاپاراسکوپی و فلوشیپ  جراحی عروق می باشند، و یکی از بهترین ها در حرفه خود بوده که از نتایج آن می توان به تعداد بسیار زیادی از عمل های موفق ایشان اشاره کرد.

مطالب مرتبط

درمان فتق شکمی

درمان و جراحی فتق های شکمی

درمان و جراحی آنوریسم عروقی

درمان و جراحی آنوریسم عروقی

درمان و جراحی انسداد شریانی

درمان و جراحی انسداد شریانی

درمان واریس توسط فوق تخصص عروق

درمان و جراحی واریس پا

جراحی لیزر واریس پا

جراحی لیزر واریس پا

درمان و جراحی انسداد عروق کاروتید خونرسان مغز

درمان و جراحی انسداد عروق کاروتید خونرسان مغز

سرطان روده

جراحی سرطان روده بزرگ و کوچک

جراحی سرطان لوزالمعده (پانکراس)

جراحی سرطان لوزالمعده (پانکراس)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

دکمه بازگشت به بالا