طرز تهیه ترشی انبه بندری

به طور سنتی، انبه های خرد شده را با ادویه و روغن در ظروف سرامیکی بزرگ ترشی می کنند. با بالا رفتن سن ترشی انبه، مواد تشکیل دهنده تخمیر می شوند و طعم و مزه عالی پیدا می کنند. به طور کلی دو ترشی انبه نوع وجود دارد: ترشی انبه کامل و ترشی انبه خرد شده. البته ترشی انبه بسته به منطقه و ادویه های مورد استفاده به روش های مختلفی درست می شود که در این مطلب از غفاری دایت طرز تهیه نوع ایرانی، پاکستانی و هندی ترشی انبه را توضیح خواهیم داد.

برای عطر و طعم فوق العاده، این ترشی با موادی که به دقت انتخاب شده اند مانند انبه خام، ادویه جات و روغن تولید می شود. اگرچه کشور ما سنت دیرینه ای در تهیه سیر ترشی و ترشی در خانه دارد، اما سبک زندگی پرتحرک امروزی پیروی از این رسم را غیر ممکن می کند. ترشی های انبه بازاری اکنون به طور گسترده در بازار موجود هستند و به شما این امکان را می دهند که به راحتی از این خوراکی ها لذت ببرید.

بهترین ترشی انبه، ترشی است که با ترکیب مناسبی از مواد تازه ایجاد می شود و یک تجربه خوشمزه را فراهم می کند و در عین حال سلامت شما را نیز بهبود می بخشد. مهم است که این چاشنی خوش طعم را در حد اعتدال مصرف کنید تا از مزایای کامل آن بهره مند شوید.

تاریخچه ترشی انبه

انبه به پادشاه میوه ها معروف بوده و به دلیل طعم شیرین و معطرش، مورد علاقه همه گروه های سنی است. ترشی هزاران سال است که وجود داشته است، به سختی می توان یک بشقاب هندی را بدون یک قاشق ترشی تصور کرد،

اولین ترشی انبه (Ma go pickle) از هند آمد. ترشی کردن در هند یک سنت است که تقریباً 4000 سال تکنیک پشت آن است. کتاب های آشپزی نوشته شده از قرن شانزدهم حاوی ترشی انبه هستند. انبه هنوز هم تقریباً در هر وعده غذایی در ایالت های شمالی هند، سرو می شود. حتی برخی آن را با برنج ساده مخلوط می کنند تا از مواد تند، تند و گاهی شیرین آن لذت ببرند.

فرآیند ترشی برای اولین بار برای حفظ مواد غذایی برای مدت طولانی در سفرهای دریایی آغاز شد. ترشی در کتاب مقدس و دیگر متون تاریخی ذکر شده است. کلئوپاترا، ملکه مصر، زیبایی خود را به دلیل استفاده از ترشی می داند. در زمان های قدیم ترشی را با خشک کردن مواد غذایی در آفتاب و سپس خشک کردن آنها با نمک یا فرو بردن آنها در آب نمک انجام می دادند. در قرن سیزدهم، در جشن معروف شاه جان، ترشی به عنوان غذای اصلی سرو می شد.

خواص ترشی انبه

آیا از خواص انبه یا ترشی آن اطلاع دارید؟ اگر نه! توصیه می کنیم ادامه این مطلب را از دست ندهید. طبق تحقیقات اخیر، انبه ویتامین C بیشتری نسبت به سیب، موز، لیمو و پرتقال دارد. محتوای ویتامین C موجود در انبه در درمان اختلالات خونی عالی است. کسانی که عادت به مصرف مرکبات ندارند، می توانند انبه را به صورت خام مصرف کرده یا آن را به غذای خودشان اضافه کنند و به صورت پخته، میل نمایند. 

شیشه ترشی انبه می تواند به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد که منجر به پیری می شود کمک کند. محتوای آنتی اکسیدانی ترشی انبه از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند. از آنجایی که انبه خام بدون پختن ترشی می شود، این ترشی حاوی آنتی اکسیدان بالایی است.

انبه سرشار از ویتامین های C و K و همچنین فیبر است. علاوه بر این، ادویه به کار برده شده در ترشی انبه، خواص غذایی خوبی دارد.

خواص تقویت کننده ایمنی ترشی انبه اثبات شده است. ترشی ها در صورت مصرف متعادل به بدن کمک می کنند تا مواد مغذی لازم را برای حفظ سلامت بدن به دست آورد. انبه همچنین حاوی عناصر مهمی مانند ویتامین های B، مس، فولات و ویتامین E است که همگی تقویت کننده های قوی سیستم ایمنی هستند.

ترشی‌های انبه سرشار از ویتامین C هستند و به‌عنوان یک چاشنی عالی برای بهبود سلامت پوست و مو شناخته می شوند. ویتامین C به تولید کلاژن بیشتر که به پاکسازی عمیق و حفظ روشنی و لطافت پوست کمک می کند.

ترشی انبه حاوی مقدار زیادی فیبر است. حرکات منظم روده را تقویت می کند و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند. آنزیم های موجود در این ترشی به تجزیه پروتئین در بدن و محافظت در برابر مشکلات گوارشی کمک می کند.

ترشی انبه منبع منیزیم و پتاسیم است که به حفظ تعادل فشار خون کمک می کند. مواد شیمیایی مفید موجود در این ترشی می تواند به جلوگیری از فشار خون بالا و حمایت از سلامت قلب کمک کند.

انبه شامل لوتئین، زآگزانتین و ویتامین A است که اعتقاد بر این است که به بینایی کمک می کند. آنتی اکسیدان های قوی موجود در این ترشی به بهبود بینایی کمک می کند و حتی ممکن است به جلوگیری از اختلالات چشمی مرتبط با افزایش سن کمک کند.

ترشی انبه، زمانی که در حد اعتدال مصرف شود، ممکن است به کاهش وزن کمک کند. این ترشی دارای مواد شیمیایی گیاهی چربی سوز است. سطح بالای فیبر غذایی این ترشی دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد. همچنین معده شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند. در نتیجه، یک ترشی خوش طعم می تواند به کاهش وزن شما کمک کند در حالی که از این ترشی خوش طعم لذت می برید و برای جلوگیری از چاقی اقدام نمایید.

جلوگیری از کم آبی بدن (مانع از دست رفتن بیش از حد آب از بدن می شود و با ترشح بیشتر بزاق، تشنگی شما را رفع می‌کند) درمان اختلالات گوارشی و کمک به بازیابی عملکرد صحیح روده، دادن انرژی فراوان، محافظت از  کبد با افزایش اسیدهای صفراوی و تمیز کردن روده ها با زدایش هر گونه عفونت باکتریایی و بهبود سلامت هورمونی و همچنین کمک به مشکلات گوارشی و یبوست برخی دیگر از خواص ترشی انبه هستند.

خواندن این مطلب را نیز به همه مخاطبان سایت غفاری دایت توصیه می‌کنیم: فواید و مضرات سیر ترشی

طرز تهیه ترشی انبه در ایران

هر قسمت از کشور ما مواد و دستورالعمل های مخصوص به خود را برای این ترشی محبوب دارد، ترشی انبه سیاه، ترشی انبه‌ کال، ترشی انبه بندرعباس یا ترشی با انبه به شیوه جنوبی و ترشی انبه با آبلیمو 4 روش درست کردن انبه خانگی در ایران هستند که طرفداران خاص خود را دارد،

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه سیاه

مجموع زمان آماده سازی و پخت: 35 دقیقه (20 دقیقه زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت)

بعد از شستن، خشک کردن و درآوردن هسته های انبه ها، آنها را با پوست حلقه حلقه یا 4 قارچ کنید. بعد هم با روغن یا بدون روغن کمی روی حرارت برشته کنید. کمی تمر هندی داخل سرکه ریخته و با حرارت خیلی کم می جوشانیم و بعد از صافی رد می کنیم.

بعد از رد کردن از صافی، دوباره سرکه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا 7 تا 8 دقیقه بجوشد. سپس رب انار شیرین یا ملس یا شیره خرما ½ پیمانه (هر کدام را که دوست داشتید) ریخته و بعد هم انبه ها را اضافه می‌کنیم و به محض اضافه کردن، شعله گاز را خاموش می‌کنیم.

اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود (حدود یک شب تا صبح بگذارید بماند). بعد هم سیر و سیاه دونه را اضافه کرده، داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و درب آن را محکم می بندیم.

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه کال

بعد از پوست کندن انبه ها و خلالی خرد کردن آنها، زردچوبه و نمک را روی‌شان ریخته و با دست‌مان خوب ورز می‌دهیم تا زردچوبه به خورد انبه ها برود و انبه ها به رنگ زرد در بیایند. سپس اجازه می دهیم تا انبه ها زیر نور خورشید، خشک شوند. بعد از حدود 1 روز، سرکه و شکر و کمی زردچوبه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید. سپس می گذاریم تا سرکه، خنک شود.

بعد از خنک شدن سرکه، در یک ظرف (بهتر است سرامیکی باشد) یک ریف انبه گذاشته و سپس ادویه ها (پودر گلپر، سیاه دانه، تخم گشنیز) و فلفل قرمز و سیرهای خرد شده را روی انبه ها می ریزیم. به همین منوال تکرار می کنیم تا ظرف مان پر شود. بعد هم سرکه خنک شده را روی‌شان ریخته و درب ظرف‌مان را محکم می بندیم. این ترشی به ترشی انبه زرد نیز معروف است.

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه جنوبی یا ترشی انبه تند

انبه‌ها را خرد کرده و بعد هم ادویه ها را به همراه سیر له شده، روغن زیتون و سرکه با هم مخلوط کنید. بعد هم تمام مواد را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را محکم ببندید. ادویه ترشی انبه بندری عبارتند از: پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیاه دانه

فوت کوزه گری ترشی انبه بندرعباس: اگر ترشی تند دوست دارید می توانید چند عدد فلفل سبز تند به ترشی اضافه کنید. در ضمن اگر انبه ها را به جای خرد کردن، له کنید؛ شیرینی ترشی به علت طعم گرفتن بیشتر مواد با سرکه و سایر مواد افزوده شده، متعادل تر می شود.

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو

ابتدا انبه ها را داخل آبلیمو و رب می‌ریزیم و یک روز تمام می‌گذاریم تا داخل مواد بماند. بعد از 1 روز ادویه ها را به همراه سرکه به مواد اضافه کرده و داخل ظرف می‌ریزیم.

نکات مهم در تهیه ترشی انبه:

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی

ابتدا انبه ها را 4 قسمت کرده و به مقدار کافی به آنها نمک و گلرنگ (یا زعفران تقلبی که نوع گیاه دارویی بوده و خواص درمانی نیز دارد) بزنید تا جایی که کاملا زرد شوند. یک شبانه روز بگذارید به همین حال بمانند تا انبه ها، آب خود را پس بدهند. سپس بعد از خالی کردن آب انبه ها، آنها را داخل روغن تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند.

سپس سیرهای خرد شده، ادویه و فلفل را اضافه کرده و مواد هم می زنیم. سپس در صورت تمایل سرکه را اضافه کرده و بازهم مخلوط را هم می زنیم. نهایتاً کمی نمک اضافه کرده (ترشی کمی باید شور باشد) و سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا مواد خنک شود. سپس داخل ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم.

نکته ها:

مواد لازم و طرز تهیه ترشی انبه هندی

برای درست کردن ترشی انبه به روش هندی، در یک کاسه بزرگ، انبه های مکعبی خرد شده را با پودر فلفل قرمز، پودر خردل، دانه متی، نمک و سیر کمی له شده را مخلوط می کنیم. روغنی را که قبلا گرم کرده بودیم اضافه کنید (اگر می خواهید ترشی انبه را ظرف 10 تا 12 روز مصرف کنید، می توانید از گرم کردن روغن صرف نظر کنید). قبل از افزودن به مخلوط از خنک بودن آن اطمینان حاصل کنید.

همه چیز را خوب مخلوط کنید. مخلوط در این مرحله تیره و خشک به نظر می رسد .روی آن را بپوشانید و به مدت 24 ساعت در جای خشک قرار دهید. از نگهداری در آشپزخانه خودداری کنید زیرا معمولاً مکانی است که به دلیل پخت و پز، یک مکان مرطوب است. پس از 24 تا 28 ساعت، انبه رطوبت یا آب خودش را آزاد می کند. با قاشق خشک خوب مخلوط کنید.

برخی از انواع انبه فقط آب نمی دهند بنابراین ممکن است بعد از یک روز همچنان خشک شوند. مزه کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.  ممکن است برای یک هفته یا بیشتر طعم آن کمی تند و تلخ باشد. اما با بالا رفتن سن ترشی، طعمش خوب می شود. ترشی انبه را در ظرف شیشه ای یا سرامیکی نگهداری کنید. اگر دوست داشتید یک ترشی انبه هندی با روغن زیتون درست کنید، می توانید به جای روغن معمولی از روغن زیتون استفاده کنید.

11 نکته و ترفند جادویی برای تهیه بهترین ترشی انبه

ترشی  انبه و رژیم غذایی

ترشی انبه یک چاشنی سنتی هندی است که با انبه خام، ادویه و روغن تهیه می شود. در هند، ترشی را به عنوان یک کنار در هر وعده غذایی میل می کنند. آن را با برنج و حتی با بسیاری از غذاهای صبحانه می خورند. غذاهای هندی متنوع است، بنابراین ترشی انبه به روش های مختلفی درست می شود.

همانطور که گفتیم یکی از خواص ترشی انبه کمک به هضم غذا و کمک به کاهش وزن بدن است. توصیه می کنیم حتماً از بیماری هایی که باعث چاقی می شوند، اطلاع داشته باشید. یک رژیم غذایی اصولی برای لاغری، مقدار انرژی روزانه مشخصی دارد و شامل همه گروه‌های غذایی مانند غلات، گوشت‌ها، سبزیجات، لبنیات، میوه‌ها و روغن‌ها به نسبت مناسب است.

وقتی تصمیم به کاهش وزن می‌گیرید، اگر بی برنامه اقدام کنید احتمالا بعد از مدتی که به نتایج دلخواه خود نمی‌رسید، دلسرد خواهید شد. ما در غفاری دایت با تکیه بر دانش و بیش از 8000 تجربه موفق خانم بهاره غفاری، برنامه رژیم غذایی اصولی که مناسب شما است را آماده می کنیم، کافیست وارد صفحه خرید رژیم آنلاین شده و مشخصات خودتان را وارد کنید. بقیه کارها را به ما بسپارید.

ترشی انبه یکی از لذیذترین ترشی‌های تابستانی است. ترشی انبه به روش پاکستانی و ترشی انبه بندری طرز تهیه تقریبا مشابهی دارند. ترشی انبه را با انبه کال و انبه رسیده درست می‌کنند. طرز تهیه ترشی انبه به سبک بندرعباسی‌ و مواد تشکیل دهنده ترشی انبه بندری را در مجله کوروش بخوانید. با سرویس آشپزی همراه باشید.

طرز تهیه ترشی انبه بندری

مدت زمان آماده سازی مواد: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت ترشی انبه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه خلالی

مراحل طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی

برای درست کردن ترشی انبه غلیظ و خوشمره به روش خوزستانی و جنوبی‌ها، باید انبه‌ها را بعد از شستن با ادویه‌ها استراحت دهید و سپس با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید. می‌توانید ادویه‌های دلخواه و بومی شهر خود را هم در طرز تهیه ترشی انبه استفاده کنید. برای تهیه ترشی انبه خلالی مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: انبه‌ها را آماده کنید

برای درست کردن ترشی انبه بندرعباسی زعفرانی ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبه‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن‌ها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویه‌ها و فلفل‌ها به جز شکر و سیاه دانه‌ها را هم اضافه کنید.

مرحله دوم: سرکه و روغن زیتون را بجوشانید

انبه‌های مزه‌دار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبه‌های مزه‌دار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: سرکه را به انبه‌ها اضافه کنید

حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبه‌ها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبه‌ها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبه‌ها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی انبه سرد شود و سپس سیاه‌ دانه را به ترشی اضافه کنید. ترشی انبه را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی انبه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی انبه با تمبر هندی

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه با تمبر هندی

• تمر سیاه هندی: یک چهارم بسته متوسط • انبه کال: ۵ کیلوگرم • رب انار شیرین یا ملس: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی • شکر: ۱۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی (دلخواه) • سیاه دانه: ۱۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی • سیر له شده: ۵ قاشق غذاخوری • ادویه مخصوص ترشی انبه: ۱ قاشق غذاخوری • مخلوط تخم گشنیز، تخم خردل و زیره سبز (به‌صورت برشته و پودر شده): ۱ قاشق غذاخوری • سرکه: ۲ لیتر

مراحل طرز تهیه ترشی انبه سیاه

برای تهیه ترشی انبه کال با تمبر هندی، باید سرکه را با تمبر هندی بجوشانید و به انبه‌هایی که از قبل آماده کرده بودید، اضافه کنید. در آخر هم سیر و سیاه‌دانه را به ترشی بیفزایید. این ترشی نیاز به پختن ندارد و فقط کافی است کمی آن را روی حرارت قرار دهید و قبل از جوشیدن انبه‌ها حرارت را قطع کنید. برای مشاهده جزییات تهیه این مدل ترشی انبه بلوچی، مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: انبه‌ها را آماده کنید

انبه‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس آ‌ن‌ها را از وسط برش بدهید و هسته‌‌شان را جدا کنید. انبه‌ها را به صورت چهار قاچ یا حلقه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مواد دیگر را آماده کنید

در این مرحله، ادویه‌ها را در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برشته شوند. می‌توانید روغن زیتون را در همین مرحله به ادویه‌ها اضافه کنید. سپس کمی از تمبر هندی را با کمی از سرکه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و رقیق شود. بعد از چند دقیقه مواد را با آبکش صاف کنید.

مرحله سوم: انبه‌ها را اضافه کنید

بعد از صاف کردن سرکه، مایع تمبر را اضافه کنید و به اندازه ۱ لیوان از انبه‌های خرد شده را داخل آن بریزید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بجوشند. ۱۰ دقیقه بعد رب انار را اضافه کنید. سپس همه انبه‌ها را به سس ترشی اضافه کنید و قبل از این که جوش بخورند، حرارت را قطع کنید.

مرحله چهارم: انبه‌ها را در بطری بریزید

اجازه دهید انبه‌ها و مواد ترشی سرد شوند و از دما بیفتند. سپس سیاه دانه و سیر را به آن اضافه کنید و مواد را در شیشه‌های خشک و تمیز بریزید. درب شیشه ترشی انبه را محکم ببندید و آن را در جای خشک و به دور از آفتاب قرار دهید.

سوالات متداول

ادویه ترشی انبه چیست؟

ادویه ترشی انبه انواع مختلفی دارد. این ادویه شامل فلفل سیاه، هل سبز، زیره سبز، دارچین و گل هچک (گلرنگ) است که با نسبت‌های مختلف با هم ترکیب می‌شوند. نوع دیگر این ادویه برای ترشی انبه با ترکیب فلفل قرمز، تخم گشنیز، رازیانه، سیاه دانه و گل هچک تهیه می‌شود.

نوع اول در ترشی انبه بندرعباسی استفاده می‌شود و نوع دوم به ادویه ترشی انبه سرکه‌ای مشهور است و برای درست کردن ترشی انبه به سبک هندوستان، پاکستان و سیستان و بلوچستان به کار می‌رود.

چه کار کنیم که ترشی انبه له نشود؟

نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر می‌خواهید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند، باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید. ترشی انبه را با انبه سبز و کال هم می‌توانید درست کنید.

ترشی‌ها عضو جدایی‌ناپذیر سفره‌های ایرانی هستند. اگر همراه هر وعده غذایی ترشی نباشد، غذا اصلا به ما ایرانی‌ها نمی‌چسبد. خوشمزگی غذا به چاشنی ترشی و شورهای کنار آن است. ترشی انبه یکی از چاشنی‌های ملس و بی‌نظیر ایرانی‌ست که طرز تهیه آسانی دارد و در کنار غذاهای برنجی سرو می‌شود.

هیچ‌چیز بهتر از ترشی خانگی که در آن از میوه و سبزیجات تازه استفاده شده نیست. برای درست‌کردن ترشی انبه می‌توانید انواع چاشنی و ادویه‌های مورد علاقه را اضافه و مطابق با ذائقه خانواده طعم آن را مشخص کنید.

در ادامه مطالب، طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و ملس با نکات طلایی خوشمزه‌ترشدن این ترشی آورده شده است. اگر دوست دارید ترشی نسخه خانگی را درست کنید، تا انتها با مجله اسنپ مارکت همراه شوید.

مواد لازم ترشی انبه

با این مقدار از مواد اولیه برای تعداد 20 نفر می‌توانید ترشی درست کنید. مدت‌زمان آماده‌سازی مواد اولیه این ترشی 15 دقیقه است و درست‌کردن آن هم 15 دقیقه دیگر زمان نیاز دارد  که جمعا 30 دقیقه از وقت شما را می‌گیرد.

طرز تهیه ترشی انبه بندرعباس

ترشی خانگی انبه اصالتا به جنوب کشور و شهرهایی مثل بندرعباس و بوشهر برمی‌گردد. در شهرهای جنوبی این ترشی انواع مختلفی دارد که عبارتند از: ترشی انبه بندرعباس، ترشی انبه خوزستانی، ترشی انبه مخلوط و ترشی انبه بندری. در این بخش ما طرز تهیه ترشی خانگی انبه به روش بندری را برای شما آورده‌ایم که مراحل آن به‌صورت زیر انجام می‌شود:

نکات تکمیلی در طرز تهیه ترشی انبه که باید بدانید

درست‌کردن ترشی خانگی راهی عالی برای خوردن مخلفات در کنار ناهار و شام است. حالا که با طرز تهیه این ترشی خوشمزه و پر از طعم‌های مهیج آشنا شدید، وقت آن رسیده است دست‌به‌کار شوید و این ترشی را در خانه و با چاشنی‌های مورد نظر خودتان درست کنید.

ما طرز تهیه این ترشی را به روش بندری و اصیل گفتیم و ممکن است در سایر شهرها به‌صورت دیگری درست شود. نظر شما درباره این ترشی خوشمزه چیست؟ آیا تا به ‌حال ترشی خانگی انبه درست کرده‌اید؟ بیشتر طرفدار کدام‌یک از انواع ترشی‌ها هستید؟ اگر ترفندی می‌شناسید که می‌تواند به ترشی‌ها طعم بهتری دهد، آن را در بخش کامنت‌ها یادداشت کنید. منتظر نظرات شما در اسنپ مارکت هستیم.

دکمه بازگشت به بالا