طرز تهیه مغز گوساله

طرز تهیه ساندویچ مغز گوساله خانگی، حرفه ای و مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ مغز گوساله

یکی از خوشمزه ترین و بهترین ساندویچ های دهه شصتی را باید ساندویچ مغز گوساله بدانیم. ساندویچ مغز را شاید در خیلی از ساندویچی ها دیده باشید که به صورت تکی و یا به همراه زبان گوساله سرو می شود و طرفداران بسیار زیادی دارد.

این ساندویچ یکی از گرانترین ساندویچ هایی است که در ساندویچی های قدیمی پیدا می شود و امروز قصد داریم که طرز تهیه این خوراک بی نظیر و خاطره انگیز را برای شما توضیح دهیم . پس با شادیما همراه باشید.

مواد مورد نیاز ساندویچ مغز خانگی

طرز تهیه ساندویچ مغز حرفه ای مرحله به مرحله

توجه کنید که پیش از شروع به درست کردن ساندویچ باید مغز را داخل آب بگذارید تا خونابه آن خارج شود و هر 15 دقیقه آب آن را عوض کنید و تا 3 بار این کار را تکرار کنید و سپس به سراغ پخت مغر بروید.

سعی کنید پیس از قرار دادن آن در آب، پوست روی مغز را به کمک آب جدا کنید.

مرحله اول (پختن مغز):

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن بکند. سپس یک عدد پیاز را از وسط باز کنید و داخل آن بگذارید و ادویه ها را هم اضافه کنید.

سپس مغز را داخل آب قرار دهید و اجازه دهید تا به همراه مواد طعم دار شود. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.

مرحله دوم (جدا کردن آب از مغز):

پس از گذشت زمان بالا، مغز را به همراه آب موجود در قابلمه از صافی عبور دهید و اجازه دهید تا داخل آبکش بماند که هم به خوبی آب آن جدا شود و هم اینکه خنک شود.

سپس مغز را به اندازه های دو بند انگشتی خورد کنید.

مرحله سوم (سرخ کردن مغز):

داخل یک تابه کره را بریزد و اجازه دهید تا ذوب شود و پس از داغ شدن مغز ها را اضافه کنید. بسیار به آرامی مغز ها را سرخ کنید و توجه کنید که بافت آن را له نکنید.

مرحله چهارم (ساندویچ گرفتن):

ساندویچ مغز شما آماده است و می توانید با خیارشور و گوجه فرنگی و پیاز و جعفری آن را سرو کنید و از آن لذت ببرید. از لیمو ترشی که آماده کرده اید برای مزه دار کردن ساندویچتان استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از آن لذت برده باشید.

طرز تهیه خوراک مغز گوساله خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

یکی از انواع خوراک ها می باشد که با مغز گوسفند نیز تهیه می شود و یک خوراک بسیار پر انرژی و سالم است و می توانید برای انواع وعده های غذایی بخصوص کودکان نیز تهیه کنید زیرا بسیار پر فایده است و کلسترول بسیار بالایی دارد که گفته می شود هر تکه آن ۸ برابر یک تخم مرغ کلسترول دارد پس اگر چربی و یا کلسترول خون دارید در مصرف آن احتیاط کنید و به همراه آب لیموترش استفاده کنید و برای نوجوانان در حال رشد در سنین پایین چند بار در سال بسیار مقوی می باشد و حتما از آبغوره یا آب نارنج تازه استفاده کنید تا جذب چربی را کاهش دهد همچنین بهتر است خوراک مغز را در وعده نهار تهیه کنید تا در طول روز هضم شود. امروز در پارسی دی خوراک مغز گوساله با سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم 

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه خوراک مغز گوساله مجلسی با سیب زمینی

مرحله اول: آماده سازی مغز گوساله

ابتدا مغز گوساله را داخل یک کاسه آب و سرکه بریزید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید در این مخلوط باشد تا بوی زهم آن گرفته شود سپس به آرامی رگه های آن را بگیرید و پوست اضافی آن را جدا کنید و داخل آبکش قرار دهید و با آب سرد خوب بشورید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در ادامه یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید سپس داخل کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس سیر را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود در ادامه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد.

مرحله سوم: پخت مغز

وقتی آب به جوش آمد مغز را داخل قابلمه قرار دهید و آب باید به طوری باشد که روی مغز را بگیرید سپس برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا مغز پخته شود در این حین کف روی آن را جمع کنید و بیرون بریزید و بگذارید با حرارت کم پخته شود.

مرحله چهارم: تفت دادن مغز و رب

در ادامه مغز پخته شده را از آب خارج کنید و با چاقو به تکه های درشت تر خرد کنید سپس ۲ پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید سپس رب و فلفل و دارچین اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود سپس مغز را اضافه کنید و با کمی زعفران مواد را تفت دهید تا یکدست شود.

مرحله پنجم: تهیه خوراک مغز

در حین تفت دادن مغز گوساله مراقب باشید تا آن را له نکنید و به آرامی آن را سرخ کنید در همین حین سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و آنها را سرخ کرده و در انتها با مغز تفت خورده سرو کنید. نوش جان

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی و هویج در فر و بدون فر

فوت و فن های دستور پخت خوراک مغز خوشمزه

همچنین ببینید  

طرز تهیه مغز گوساله خوشمزه و مجلسی با سس قارچ در خانه

مغز گوساله یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و محبوب می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. شما می توانید به راحتی در خانه مغز گوساله را با سس قارچ تهیه کنید. ولی در کنار خواص خوبی که مغز گوساله دارد می تواند مضر نیز باشد زیرا هر مغز گوساله به اندازه ۸ تخم مرغ کلسترول دارد. بهتر است بعد از مصرف مغز کمی آب نارنج و یا آب لیمو میل کنید. اما کسانی که مشکل کم خوابی داشته باشند و یبوست را از بین می برد. امروز در آشمزی طرز تهیه مغز گوساله خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت مغز گوساله خوشمزه:

طرز تهیه مغز گوساله با سس قارچ در خانه:

مرحله اول پخت مغز گوساله:

در یک تابه سیر و پیاز را رنده کنید و سپس ادویه های هل و برگ بو و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و سپس مغز گوساله را بگذارید و با پیاز و ادویه مغز را طعم دار کنید. آب و روغن مایع اضافه کنید و با حرارت پایین به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مغز گوساله بپزد. در آخر نمک و دارچین را اضافه کنید.

مرحله دوم تهیه سس قارچ:

قارچ ها را خرد کنید و در تابه بریزید و نمک و آبلیمو را به همراه کمی روغن اضافه کنید و قارچ را با حرارت بالا تفت دهید تا آماده شود و سپس سس را کنار بگذارید. سس مایونز را به همراه ماست چکیده و نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس با قارچ ها مخلوط کنید تا سس مخصوص آماده شود.

مرحله سوم: مغز گوساله با سس مخصوص

در آخر مغز گوساله را به همراه سس مخصوص و جعفری و لیموترش تزئین کرده و به همراه مخلفات ساندویچ نوش جان فرمائید.

دکمه بازگشت به بالا