طرز تهیه سوپ ساده رشته

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه عدسی رژیمی، غذایی مقوی و سرشار از پروتئین

طرز تهیه عدسی رژیمی عدس، با توجه به فایده‌ها و خواص غذایی فراوانی که دارد، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به تغذیه‌ی سالم اهمیت می‌دهند. ورزشکاران و افرادی که به …

طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!

طرز تهیه مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و رستورانی، ابتدا پیاز و سبزیجات معطر را آماده و با ماست، زعفران و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را با مواد طعم‌دهنده …

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

طرز تهیه کال کباب کال کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می شود. طعم این غذا به دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به …

طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می شود، هم مانند سوپ هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملا باز است و می توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلا در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ایم که می توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملا گیاهی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ورمیشل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ تقریبا نیمپز شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنیم چون باعث چرب شدن سوپ می شود.

طرز تهیه سوپ جو قرمز کلاسیک خوشمزه و مجلسی رستورانی

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با جو پرک و خامه

مرحله هفتم

ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

در صورتی که می خواهید سوپ ورمیشل را بدون مرغ درست کنید کافیست که گوشت مرغ و مراحل مرتبط با آن را حذف از دستور حذف کنید. در صورت تمایل می توانید از قارچ ورقه ای شده به جای گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید.

جلوگیری از سفت شدن سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل به دلیل استفاده از رشته ورمیشل دراای لعاب بسیار زیاد می باشد و به همین دلیل باید چند نکته را رعایت کنیم تا سوپ هنگام سرو سفت نشود. اولین نکته این است که مراقب باشیم بیش از حد رشته به سوپ اضافه نکنیم.

نکته دیگر اینکه باید رشته را حدودا ۲۰ دقیقه قبل از سرو اضافه کنیم، چون اگر رشته مدت طولانی درون سوپ بماند، آنرا سفت می کند. نکته پایانی هم این است که باید سوپ را به صورت داغ سرو کنیم، چون این سوپ اگر سرد شود، کمی سفت تر می شود.

طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی خوشمزه و مجلسی با مرغ

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل که با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه است که بیشتر برای درمان سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند این سوپ خوشمزه در خیلی از مواقع به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. نام این سوپ از رشته های ورمیشل گرفته شده است. رشته های ورمیشل از ترکیب آرد به همراه نمک و آب تهیه می شود. یکی از دلایلی که سوپ ورمیشل لعاب زیادی دارد به این دلیل است که رشته های آن از آرد تهیه شده است امروزه مدل های مختلف از ورمیشل در بازار موجود است شما به دلخواه می توانید تهیه کنید این سوپ برای مجالس و مهمانی و ایام ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است. با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ ورمیشل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ ورمیشل با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم سوپ ورمیشل رستورانی برای ۴ نفر

طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ

مرحله اول: جوشاندن مرغ

ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند و پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی

ادامه مطلب

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند.

مرحله سوم: پخت مرغ

مرغ را و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ).

مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجددا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و خوشمزه

ادامه مطلب

مرحله پنجم: پخت سوپ ورمیشل

در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته ها به هم نچسبند.پس از اینکه رشته را داخل قابلمه ریختید حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته ها از هم باز شوند و لعاب بیندازند. پس از گذشت این زمان سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی

ادامه مطلب

نکات پخت سوپ ورمیشل

سفت شدن سوپ

به دلیل استفاده از رشته ورمیشل این سوپ لعاب زیادی دارد و اگر بیش از حد رشته داخل آن ریخته باشید سوپ به شدت سفت می شود. به همین جهت زمان اضافه کردن رشته ورمیشل مراقب باشید که بیش از حد رشته داخل سوپ نریزید.

ضمن اینکه سوپ ورمیشل باید به صورت داغ سرو شود و نباید بگذارید خیلی سرد شود. زیرا در صورتی که سرد شود نیز سفت می شود. نکته دیگر در مورد سوپ ورمیشل این است که هر زمان می خواهید سوپ را سرو کنید کمی قبل تر رشته را اضافه کنید تا سوپ حاوی رشته روی حرارت نماند و سفت شود.

گرفتن بوی بد مرغ در سوپ

ممکن است بارها با این مشکل مواجه شده باشید که سوپ شما بوی بدی بدهد که حتی باعث شود نتوانید آنرا مصرف کنید. این بوی نامطبوع بوی زهم مرغ است که همانطور که در مرحله اول آشپزی توضیح داده شد با قرار دادن مرغ در آب جوش می توانید آنرا برطرف کنید.

استفاده از قارچ

در دستور پخت اصلی سوپ ورمیشل از قارچ استفاده نمی شود ولی اگر دوست دارید در سوپ خود از قارچ استفاده کنید ، ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد کنید سپس در زمان اضافه کردن هویج به قابلمه اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی ساده فوری و خوشمزه برای سرماخوردگی

سوپ رشته یکی از سوپ های بسیار خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. سوپ رشته فرنگی را می توانید با مرغ و بدون مرغ با استاک یا همان عصاره مرغ تهیه کنید. این سوپ خوشمزه طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید برای سرماخوردگی یا برای یک شام خوشمزه و سبک تهیه کنید. شما می توانید از سبزیجات مختلف در تهیه این سوپ استفاده کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ رشته فرنگی ساده و فوری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه با سبزیجات

مرحله اول: آماده سازی سبزیجات

ابتدا پیاز و سیب زمینی و هویج را بشورید و پوست بگیرید. شما می توانید این سبزیجات را به صورت مکعبی خرد کنید و یا همه را با کمک رنده درشت یا ریز بزنید. این کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

داخل قابلمه مورد نظر خیلی کم کره یا روغن ریخته و سبزیجات را به همراه ادویه ها تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. شما می توانید مقدار رب را کمتر بریزید.

مرحله سوم: پخت سبزیجات

روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سبزیجات پخته شوند. جو پرک را بشورید و به دلخواه به مواد سوپ اضافه کنید و بگذارید با درب قابلمه نیمه باز پخته شوند. عصاره مرغ را داخل یک کاسه خرد کنید و به محتویات قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه سوپ رشته

در ادامه رشته فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا رشته ها نرم شوند. سپس در انتها جعفری و آبلیموترش را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و سرو کنید. نوش جان

دکمه بازگشت به بالا