طرز تهیه پنکیک خانگی

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه شیرینی با نشاسته ذرت با بافت بسیار نرم و لطیف

طرز تهیه شیرینی با نشاسته ذرت شیرینی با نشاسته ذرت یکی از انواع شیرینی های بسیار نرم و بسیار خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوری‌ها برای سلامتی و افزایش لذت از طعم‌ها انجام می‌شوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانواده‌ها، برخی …

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سس‌های بسیار کاربردی در شیرینی‌پزی است که می‌توانید از آن در تهیه انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پنکیک خانگی

پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در این دستور آموزش پنکیک به روش انگلیسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوه های تازه فصل سرو می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پنکیک خانگی در ادامه با سایت فرهنگی و آموزشی چیشی همراه باشید.

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه پن کیک صبحانه

مرحله اول

برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.

طرز تهیه کیک زبرا امتحان شده پف دار و خوشمزه دو رنگ

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.

مرحله پنجم

در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

مرحله هفتم

پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

نکات پخت پن کیک صبحانه

استفاده از شیر یا آب

سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.

پنکیک با کره

برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید ، البته به دلیل اینکه شما می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید می توانید پنکیک خود را بدون کره تهیه کنید، زیرا برخی افراد پنکیک را با کره دوست ندارند.

طرز تهیه پنکیک پفکی

در صورتی که تمایل دارید پنکیک های شما تخت نباشند و حالت پفکی مانند کیک داشته باشند می توانید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید. نکته دیگر اینکه برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود نباید آنرا بیش از حد مخلوط کنید.

پس از اینکه بکینگ پودر را به مایه پنکیک اضافه کردیم، باید سعی کنیم از هم زدن بیهوده مایه پنکیک خودداری کنیم، چون خاصیت بکینگ پودر از بین می رود. پس از اینکه شیر یا آب را به مواد اضافه کردیم باید فقط در حدی مواد را مخلوط کنیم که با هم یکدست شوند.

با پنکیک چی بخوریم؟

یک از سوالاتی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد این است که با پنکیک چی بخوریم؟ پنکیک صبحانه به دلیل اینکه طعمی شیرین دارد، معمولا به همراه انواع مربا، خامه صبحانه، میوه های تازه، شکلات صبحانه، نوتلا و .. سرو می شود.

نوع دیگری پنکیک وجود دارد که به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا حتی غذای کامل سرو می شود که طعمی مانند نان دارد و به همین دلیل می توانیم آنرا به همراه مواد غذایی متنوعی مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس، کالباس و .. سرو کنیم.

پنکیک موزی

این نوع پنکیک هم از خوشمزه ترین پنکیک ها محسوب می شود که به طور معمول با دو دستور با آرد و بدون آرد تهیه می شود. اگز تمایل دارید این پنکیک خوشمزه را در منزل درست کنید، توصیه می کنیم آموزش زیر را مطالعه نمایید.

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

پنکیک شکلاتی

یکی از محبوب ترین دستورهای پنکیک صبحانه استفاده از کاکائو یا شکلات تخته ای در پنکیک است که نتیجه آن پنکیک شکلاتی می شود. در صورتی که تمایل دارید پنکیک را به صورت شکلاتی درست کنید، آموزش زیر می تواند به شما کمک کند.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

پن کیک مغزدار

پن کیک مغزدار یکی از انواع پنکیک های پر طرفدار در سراسر جهان است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. برای مغز این پنکیک به دلخواه می توانیم از موادی مثل نوتلا یا شکلات صبحانه استفاده کنیم. دستور این پنکیک را در مطلب زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه پنکیک مغزدار خوشمزه و مخصوص با مغز شکلات نوتلا

پنکیک سیب و دارچین

پنکیک سیب و دارچین یکی از خوش عطرترین پنکیک های موجود است که طعمی بسیار جذاب دارد. این پنکیک بر خلاف دیگر پنکیک ها معمولا به عنوان عصران درست می شود، آموزش درست کردن این پنکیک خوشمزه را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین با عطر و طعم بسیار جذاب

پن کیک به روش ژاپنی

اگر عاشق کیک های کوچک و پفکی هستید، توصیه می کنیم این پنکیک جذاب را امتحان کنید. پنکیک ژاپنی از نظر متریال تفاوت چندانی با پنکیک های دیگر ندارد. تنها تفاوت این کیک تابه ای ژاپنی با دیگر پنکیک ها پف بسیار زیاد آن می باشد.

طرز تهیه پنکیک صبحانه ساده تابه ای فوری پفکی و خوشمزه

یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. پنکیک این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید. در واقع پنکیک ها یک نوع کیک تخت و نازک هستند که داخل تابه پخته می شوند. پنکیک ها بیشتر در وعده صبحانه یا عصرانه سرو می شوند، شاید برای شما جالب باشد در بریتانیا یک روز به عنوان روز پنکیک نامگذاری شده است که تقریبا ۴۰ روز بعد از عید پاک است. شما می توانید طرز تهیه پنکیک ها را در طعم و مزه های مختلف با پوره میوه ها تهیه کنید. پنکیک ها طرز تهیه بسیار آسانی دارند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پنکیک خانگی با پارسی دی همراه باشید

مواد لازم

طرز تهیه پنکیک

مرحله اول : آماده سازی مواد پنکیک

ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک

تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) می توانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا گوله آرد باز شود و مایه یکدست و صافی داشته باشید.

مرحله سوم : سرخ کردن پنکیک

سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

طرز تهیه پنکیک صبحانه به روش خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لینزر کوکی لینزر کوکی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه قرابیه گل به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قرابیه گل قرابیه گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که به شکل های متنوعی پخته می …

طرز تهیه کیک روانی به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک روانی کیک روانی یکی از کیک‌های معروف و خوشمزه ترکیه‌‌ای است که با آرد غنی شده ایرمیک درست می‌شود، این …

طرز تهیه پنکیک

پنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در تابه تهیه می شود، با نام پَن کیک شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

طرز تهیه پنکیک صبحانه

مرحله ۱: آماده سازی اولیه مایه پنکیک

برای طرز تهیه پنکیک صبحانه ابتدا باید مایه یا همان خمیر رقیق پنکیک را آماده کنیم، برای این منظور تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله ۲: مخلوط کردن مواد اولیه

همزن مواد را تا زمانی که رنگ مخلوط به کرمی تغییر کند و حالتی کشدار پیدا کنند باید ادامه دهیم. در صورتی که همزن برقی در دسترس نداشتم می توانیم از همزن دستی نیز استفاده کنیم.

مرحله ۳: افزودن شیر و روغن به مایه

پس از اینکه رنگ مواد کرمی شد، شیر یا آب (پیشنهاد ما استفاده از شیر است) را به همراه روغن به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

نکته: انتخاب بین شیر یا آب در تهیه پنکیک

استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می خواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر می خواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، می توانید آب را جایگزین شیر کنید.

مرحله ۴: ترکیب آرد و بکینگ پودر با مایه

در این مرحله آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با لیسک یا قاشق به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۵: زمان استراحت بعد از افزودن بکینگ پودر

توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن بکینگ پودر، دیگر نباید مواد را بیش از حد ترکیب کنیم، چون این کار خاصیت بکینگ پودر را از بین می برد. پس از اینکه مایه پنیک آماده شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله ۶: پخت پنکیک در تابه

در این مرحله یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا با اسپری روغن چرب می کنیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، با ملاقه از مواد بر می داریم و درون تابه می ریزیم. مایه پنکیک به دلیل اینکه شل است، خودش درون تابه باز می شود.

مرحله ۷: تزیین و سرو کردن پنکیک

حالا باید صبر کنیم تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه روی پنکیک حباب زد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در ادامه پنکیک ها را درون یک بشقاب قرار می دهیم و به همراه عسل، موز و .. سرو می کنیم.

استراحت دادن به مایه پنکیک

یکی از اصول طلایی در پخت پنکیک، استراحت دادن به مایه است. این مرحله کمی معمولی به نظر می‌رسد، اما باور کنید که تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد.  این استراحت کوچک، باعث می‌شود پنکیک‌های شما بیشتر از همیشه نرم و پفی شوند!

زیاد از حد هم زدن مایه

اما مهم‌ترین قسمت اینجاست: اگر مایه پنکیک را بیش از حد هم بزنید، عواقبی ناخوشایند در انتظارتان است. چرا که مایه‌ی زیاد هم زده شده ممکن است پنکیک نهایی شما را سفت و یا حتی خشک کند. پس همانطور که می‌بینید، هم‌زدن مایه به اندازه‌ی لازم بسیار مهم است.

روش های کاربردی برای پخت پنکیک

یکی از مهارت های اساسی در آماده سازی پنکیک، شناسایی نقطه مناسب برای برگرداندن آن است. این نکته از آشپزی، به شکل حباب های کوچک روی سطح پنکیک مشهود می‌شود. وقتی حباب‌های کوچک روی پنکیک ظاهر شدند، نشانگر این است که پنکیک شما اکنون آماده برای برگشتن است.

در اینجا، شاید ترجیح دهید که پنکیک‌تان را بیشتر بپزید تا به رنگ طلایی دلخواه برسد. اگر شما نیز از طرفداران پنکیک‌های برشته هستید، به راحتی می‌توانید به آن زمان بیشتری برای پخت دهید تا به رنگ طلایی کاملی برسد. اما یک نکته مهم را باید به یاد داشت: برای هر طرف پنکیک، فقط یکبار سرخ‌شدن کافی است. بهتر است از چرخاندن مکرر پنکیک خودداری کنید، همان یک دقیقه برای هر طرف کاملاً کافی است.

تهیه پنکیک دارچینی

مایه پنکیک دارچینی با مخلوط کردن آرد، نمک و بکینگ پودر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ آماده می شود. بعد از هم زدن و یکدست کردن مواد، سس دارچینی که از کره، شکر و پودر دارچین تهیه شده، روی پنکیک پخته شده پخش می شود. رسپی و اطلاعات بیشتر را در مقاله ???? طرز تهیه پنکیک دارچینی ببینید.

دکمه بازگشت به بالا