طرز تهیه کالباس خانگی با مرغ

طرز تهیه کالباس مرغ ساده و خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیپس پاستا به روش خانگی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه چیپس پاستا چیپس پاستا یکی از انواع چیپس های خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه سالاد ماکارونی با شوید، یک شام ساده و فوری

طرز تهیه سالاد ماکارونی با شوید سالاد ماکارونی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و …

طرز تهیه خوراک مرغ و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ و هویج خوراک مرغ و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و ساده و رژیمی است که به راحتی و …

طرز تهیه کالباس مرغ ساده

کالباس مرغ یکی از انواع فراورده های گوشت مرغ است که با طعم ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

طرز تهیه کالباس مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کالباس مرغ خونگی ابتدای کار قارچ را می شوییم و پوست اضافی آن را جدا می کنیم، سپس آنرا  به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب آب اضافه می کنیم، سپس روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ های خرد شده را به قابلمه آب در حال جوش اضافه می کنیم، سپس پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه قارچ ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، بلافاصله قارچ را درون آب سرد می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله درون یک لیوان آب جوش می ریزیم، سپس مغز پسته را اضافه می کنیم تا کمی نرم شوند. در ادامه پوست هویج را جدا می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت می گذاریم و به آن آب اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج را درون قابلمه می گذاریم تا نیم پز شود، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سینه و ران مرغ را به تکه های ریز خرد می کنیم، سپس درون غذا ساز یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر، نشاسته ذرت، خردل، سس کچاپ، جوز هندی، روغن مایع، ادویه کالباس، نمک و فلفل سیاه را به گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم، و به خوبی میکس می کنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

مرحله ششم

حالا برای بهتر میکس شدن مایه کالباس، چند تکه یخ را اضافه می کنیم، سپس مجددا میکس می کنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. مایه کالباس مرغ را از غذا ساز خارج می کنیم، سپس درون یک ظرف جادار می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قارچ بلانج شده، هویج نیم پز، مغز پسته و به دلخواه گوشت قرمز را به مایه کالباس مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی ترکیب و یکدست شود. در ادامه به دو روش می توانید کالباس مرغ را بپزید.

مرحله هشتم

روش اول، روی سطح کار دو لایه سلفون پهن می کنیم، سپس از مایه کالباس مرغ روی سلفون می ریزیم، دو لایه سلفون را روی هم قرار می دهیم، سپس دو طرف آن را محکم می بندیم به طوری که آب به آن نفوذ نکند.

مرحله نهم

سعی کنید تمام هوای اضافی بین مواد کالباس مرغ را خارج کنید. در ادامه کالباس مرغ را در دو لایه فویل آلومینیومی بسته بندی می کنیم، سپس به صورت شکلات پیج رول می کنیم مجددا دو طرف فویل را محکم گره می زنیم.

مرحله دهم

روش دوم، ابتدا یک لیوان مناسب که مقاوم در برابر حرارت باشد انتخاب می کنیم، سپس کم کم مواد را به لیوان اضافه می کنیم. در ادامه پس از ریختن مقداری مایه کالباس مرغ آن را با جسمی فشار دهید تا منسجم شود و هوای بین مواد گرفته شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله روی لیوان را با دو لایه فویل آلومینیومی می پوشانیم تا از ورود آب جلوگیری کنیم. در ادامه یک قابلمه بزرگ حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس لیوان یا رول کالباس مرغ را درون قابلمه می گذاریم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه می دهیم کالباس مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون قابلمه آب جوش بپزد. پس از پخت کالباس مرغ، آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا منسجم شود. در نهایت کالباس مرغ را برش زده و به همراه نان ساندویچی و خیارشور میل کنید. نوش جان.

کالباس هم مثل سوسیس قدمتی به اندازه تاریخ تمدن بشر دارد و به ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد. در واقع سالامی که بافتی شبیه کالباس دارد ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در شهر ساحلی سالامی در کشور یونان درست شده است. هومر، شاعر و داستان‌نویس مشهور یونانی هم در برخی کتاب‌هایش به سوسیس و کالباس اشاره کرده است.در تاریخ پر فراز و نشیب سوسیس و کالباس ( در دوره‌ای کلیسا و در دوره‌هایی هم برخی دولت‌ها خوردن کالباس و سوسیس را منع کرده بودند) ایرانی‌ها هم دستی بر آتش داشتند. مثلا در دوران جنگ جهانی دوم سربازان انگلیسی مستقر در ایران به دولت انگلیس نامه نوشتند تا با فرستادن چند تن سوسیس و کالباس به خاورمیانه و آفریقا موافقت کند. با این تفاسیر تفاوت ژامبون و کالباس، طرز تهیه کالباس مرغ خانگی لیوانی بدون نیاز به کاور یا دستگاه خاصی، کالباس گوشت، کالباس خشک و کالباس دودی و ترکیب ادویه کالباس را از سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید.

کالباس همان ژامبون است؟ فرق کالباس و ژامبون چیست؟

در ایران میان ژامبون و کالباس ظاهرا تفاوتی نیست اما در اصل ژامبون به مدلی از کالباس گفته می‌شود که صرفا از گوشت ران خوک درست می‌شود. پس در ایران ما ژامبون صرف‌نظر از اینکه چند درصد گوشت دارد، به معنای واقعی کلمه نداریم و هر چه هست کالباس است نه ژامبون، کالباس گوشت، مرغ، گوشت و قارچ، مرغ و قارچ، کالباس گیاهی، کالباس دودی و … .

مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ خانگی لیوانی

مواد لازم طرز تهیه کالباس مرغ خانگی لیوانی

سینه مرغ: ۲ عدد متوسط (می‌توانید از ترکیب یک سینه و یک ران هم استفاده کنید)

قارچ: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

هویج: نگینی خرد شده و نیم‌پز ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

سس گوجه: ۱ قاشق مرباخوری

سس خردل: ۱ قاشق مرباخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

یخ: ۲ قالب کوچک

ترکیب ادویه کالباس

پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری

ادویه کاری: ½ قاشق مرباخوری

پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری

پودر هل: ½ قاشق چایخوری

جوزهندی: ¼ قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

پسته: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

مراحل طرز تهیه کالباس مرغ خانگی لیوانی

مرحله اول

برای درست کردن کالباس لیوانی با طعم کالباس بیرون و بازاری یا همان کالباس خشک باید از لیوان‌هایی استفاده کنید که هم تحمل حرارت زیاد را داشته باشند و نشکن باشند و هم ممکن است رنگش بعد از استفاده کدر شود و دیگر برای پذیرایی قابل استفاده نباشد. پس از مقاومت لیوان‌تان حتما مطمئن باشید.

مرحله دوم

برای تهیه کالباس مرغ لیوانی مثل بیرون و با طعم بازاری ابتدا باید قارچ‌ها را بلانچ کنید (اگر قارچ دوست ندارید آن را حذف کنید). برای بلانچ کردن قارچ به این ترتیب عمل کنید: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کنید و روی آن‌ها آبجوش بریزید. ۲ الی سه دقیقه صبر کنید و سپس آن‌ها را داخل آب یخ بریزید. به این ترتیب برای موارد دیگر می‌توانید قارچ‌ها را به مدت چند ماه فریز هم کنید.

مرحله سوم

تکه‌های مرغ شسته شده و خشک شده را به همراه دو قالب یخ، ادویه و نمک، آرد ذرت، سس خردل، سس گوجه و روغن در غذاساز بریزید. تمام مواد را در غذاساز پوره کنید. سپس مایه کالباس را در یک ظرف بریزید و با هویج نیم پز و نگینی خرد شده، پسته خرد شده، قارچ بلانچ شده و دانه فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. در صورت دلخواه یک تکه گوشت گوسفند یا گوساله را هم می‌توانید خیلی نازک خرد کنید و به گوشت مرغ اضافه کنید که البته اختیاری است.

مرحله چهارم

۲ لیوان را با مقداری روغن مایع کمی چرب کنید و سپس مایه کالباس را در لیوان‌ها بریزید. روی لیوان‌ها فویل بکشید و در قابلمه آبجوش قرار دهید. مقدار آب باید تا کمر لیوان‌ها باشد نه بیشتر. مدت زمان پختن کالباس مرغ و گوشت خانگی ۱ و نیم الی ۲ ساعت روی شعله ملایم گاز است. در تمام مدت پخت کالباس درب قابلمه را برندارید. مراقب باشید فویل سوراخ یا درز نداشته باشید. کالباس خانگی مرغ و گوشت به راحتی از لیوان جدا می‌شود.

از کالباس آماده شده می توانید در طرز تهیه اسنک  و انواع سالاد پاستا و سایر غذاها استفاده کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه کالباس مرغ خانگی لیوانی با طعم ساده یا دودی

*توجه داشته باشید که طرز تهیه کالباس خانگی گوشت هم دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که به جای گوشت مرغ از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.

*افراد گیاهخوار هم میتوانند از کالباس گیاهی خانگی استفاده کنند.

*برای درست کردن کالباس ساده خانگی می‌توانید قارچ و پسته و گوشت قرمز را حذف کنید.

*طرز تهیه کالباس دودی هم به این ترتیب است. اما برای طعم دودی کالباس باید به ازای هر ۶۰۰ گرم گوشت مرغ یا مخلوط گوشت گوسفند و گوساله، ۴۰۰ گرم سویای دودی یا کبابی که از قبل خیسانده‌اید هم اضافه کنید. سویا را همراه با گوشت در غذاساز پوره کنید.

*اضافه کردن قالب یخ برای پایین آوردن دمای گوشت است.

*بعد از آماده شدن کالباس ۱ ساعت صبر کنید و سپس به راحتی آنها را از لیوان جدا کنید.

*به کالباس حدود ۶ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خوب خودش را بگیرد و به راحتی برش بخورد.

*چون این کالباس خانگی مثل کالباس بیرونی و بازاری مواد نگهدارنده ندارد بهتر است نهایتا ظرف سه روز مصرف شود.

*برای درست کردن کالباس مرغ یا گوشت نیازی به پختن گوشت مرغ یا گوشت قرمز ندارید. روی شعله ملایم گاز و در عرض دو ساعت گوشت حسابی در بخار آب مغز پخت می‌شود.

*برای درست کردن سوسیس خانگی با طعم عالی مطلب ساده‌ترین طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را بخوانید.

در ادامه آنباکس کالباس مرغ ۹۰ درصد برند «کیمبال« که در فروشگاه‌های افق کوروش موجود است را با هم ببینیم:

طرز تهیه کالباس خانگی فوری مرحله به مرحله با قارچ و گوشت مرغ

کالباس خانگی

کالباس یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. البته خیلی افراد به دلیل اینکه از طریقه تهیه آن مطمئن نیستند سعی می کنند کمتر سوسیس و کالباس مصرف کنند. با تهیه کالباس خانگی سالم با گوشت مرغ می توانید با اطمینان از این ماده غذایی استفاده کنید.

با تهیه کالباس مرغ خانگی می توانید غذاهای محبوبی مثل پیتزا مخلوط  ، اسنک کالباس ، ساندویچ کالباس و … را با سالم ترین مواد غذایی تهیه کنید. این کالباس سالم و خانگی را می توانید در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای یک رول کوچک کالباس خانگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کالباس خانگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کالباس خانگی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم کالباس خانگی برای یک رول کوچک با فیلم آموزشی

طرز تهیه کالباس خانگی

برای تهیه کالباس خانگی ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج کنید و آنرا بشویید سپس پوست سیرها را بگیرید. در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعد تمام ادویه ها را آسیاب کنید و به کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید. در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.

پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید. در مرحله بعدی هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.

در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون پهن کنید و مانند شکلات محکم بین سلفون بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.

پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل سلفون نفوذ نکند. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.

دکمه بازگشت به بالا