مبانی تبلیغ مهدویت
مبانی تبلیغ مهدویت
تصمیم بسیار مبارک و خردمندانه ای در نظر دارید. آرزوی توفیق شما را در طی این مسیر با حمایت وجود مقدس امام عصر ارواحنا فداه داریم . نظر دقیق به صحنه واقعی عالم ، نبرد و ستمگری بیش از اندازه و نا برابر ی توسط مستکبرین به اهل دین را برای ما ترسیم مینماید. مطالب ، کتاب ، فیلم ، کلیپ ، نمایش و تمام امور هنری پر جاذبه بسوی انحطاط بشریت و گرفتار نمودنش در منجلاب باطل و بی دینی بخصوص در تخریب مهدویت خاص و منجی موعود بصورت عام در حال رشد سرطانی است. لذا این نوع تبلیغ دفاع از حق و به صبر و شهامت والایی نیاز دارد . شور و شوق مهدویت گرایی نیز بصورت خودجوش یا در گروههای کوچک تا اقصی نقاط عالم در حال ظهور ، بروز و مقاومت است . صاحب چنین انگیزه و تجمعات و افرادی باید انس شخصی با وجود نازنین آن حضرت عجل الله تعالی فرجه الشریف داشته باشند وگرنه امری ظاهری و بزودی رسوا و شکست خورده اند . بعد از خودسازی با شناخت و معرفت افزایی باید پرچم تبلیغ برای وجود مبارک امام عصر ارواحنا فداه برافرازیم . حضرت مهدی به عنوان خاتم الاوصیا و آخرین ذخیره الهی در روی زمین و منجی آخرالزمان و عدالت گستر جهانی است . لذا تربیت خود شخص بسیار مهم است . در بعد علمی این حقیقت هستی شناسی را باید بدرستی برای اهل عالم تعریف نمود و چنین امری بسیار امر سترگ و گرانمقداری است . دولت عدل، عقل، حکمت، خیر، سعادت، سلامت، امنیت، رفاه، آسایش و وحدت عمومی و جهانی، در انتظار بشریت است، تعالیم جاودانی و جهانی و فراگیر مهدوی ، حکومت عدالت و امنیت برای اهل جهان است . فرهنگ انتظار و پیام مهدویت محدود به جغرافیای خاص، فرقه، مذهب و… نبوده و چشم انداز تمامی فرق اسلامی است .
تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار ضرورت توجه به رسالتها و وظایف اصلی بشریت بخصوص مبلغان است . خواندن دعای عهد ، عرض سلام خدمت آن حضرت ، خواندن زیارت آل یاسین ، دعای ندبه ، دعا برای سلامتی آن حضرت ، قنوت نماز و خواندن نماز امام زمان ، توسل به آن حضرت بخصوص در مواقع سختی و مشکلات از مقدمات الزامی ورود در چنین تبلیغی است . موارد زیر نیز در هنرمندی و مفاهیم تراکتها به تناسب جامعه هدف مورد عنایت و دقت باشد :
وجوب شناخت
اثبات امامت اثبات حقوق و مراحم متقابل
درجات و امتیازها
فواید دعا برای فرج؛
کیفیت دعا
تکالیف انسان
لزوم وجود حجت الهی
اثبات ولادت
دلایل امامت
سیره و رفتار شخصی
حکمت و فلسفه غیبت
نشر توقیعات
بنظر میرسد از اهم مواردی است که به تناسب توان و طرح ومحیط باید بصورت کنایه یا تصریح و بسیار کوتاه و ارزشمند و مخاطب پسند و با تدریج و برنامه منتشر گردد .