درمان ناامیدی از خدا

 درمان ناامیدی از خدا

ما هم از شما سپاسگزاریم که مشکلات و دغدغه ی خودتون را با ما در میان گذاشتید و از خدای کریم و مهربان می خواهیم هرچه زودتر مشکل شما و همه مؤمنین بلکه همه بشریت و انسانها را حل کند و در ظهور گشایش‌گر و نجات دهنده همه انسانها حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه تعجیل فرماید. در آخر این توصیه برادر خود را مد نظر داشته باشید که ارتباط خود را با خالق خود به هیچ نحو قطع نکنید که خداوند در آیه 153 سوره بقره می فرماید: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَهِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ. یعنی: اى کسانى که ایمان آورده اید، از صبر و نماز کمک بگیرید که خداوند با صابران است و یا در آیه 45 و 46 همین سوره می فرماید: وَاسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَهِ وَإِنَّهَا لَکَبِیرَهٌ إِلاَّ عَلَى الْخَاشِعِینَ. یعنی از صبر و نماز کمک بجوئید و آن بسى سنگین است مگر براى خشوع پیشگان.در کافى از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمود: هر وقت امرى و پیشامدى على علیه السلام را به وحشت مى انداخت، برمی خاست، و به نماز مى ایستاد، و مى فرمود: (اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاهِ)، از صبر و نماز کمک بگیرید. و نیز در همین کتاب از آن جناب روایت کرده که امام صادق علیه السلام فرمود: صبر همان روزه است، و فرمود: هر وقت حادثه اى براى کسى پیش آمد، روزه بگیرد، تا خدا آن را بر طرف سازد، چون خداى تعالى فرموده: (وَ اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ)، که منظور از آن روزه است.
در روایتى از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نقل شده، که صبر بر سه نوع است:
1- صبر در برابر مصیبت.
2- صبر در برابر معصیت.
3- صبر در برابر عبادت.
آنچه در روایات آمده که مراد از صبر در این آیه روزه است، اشاره به یکى از مصادیق صبر دارد.
خداوند در آیه 156 بقره نیز می فرماید: الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَهٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ یعنی آنها کسانى هستند که هر گاه مصیبتى به آنها رسد مى گویند ما از آن خدا هستیم و به سوى او باز مى گردیم.
بدیهى است منظور از گفتن جمله انا لله و انا الیه راجعون تنها ذکر زبانى آن نیست، بلکه توجه به حقیقت و روح آن است که یک دنیا توحید و ایمان در عمق آن نهفته است.
توجه به این واقعیت که همه از او هستیم این درس را به ما مى دهد که از زوال نعمتها هرگز ناراحت نشویم، چرا که همه این مواهب بلکه خود ما تعلق به او داریم، یک روز مى بخشد و روز دیگر مصلحت مى بیند و از ما باز مى گیرد و همه اینها وسیله اى است براى پیمودن مراحل تکامل توجه به این دو اصل اساسى اثر عمیقى در ایجاد روح استقامت و صبر دارد( با استفاده از: https://www.mehrnews.com/news/1652234/استعینوا-بالصبر-و-الصلاه-امام-علی-چه-زمانی-از-نماز-کمک-می-گرفت).
حضرت علی علیه السلام در فرمایش دیگر می فرماید:
«فَاسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصِّدْقِ، فَإِنَّمَا یَنْزِلُ النَّصْرُ بَعْدَ الصَّبْرِ»؛ پس، از صبر و راستی کمک گیرید؛ چرا که نصرتِ (الهی) بعد از صبر، نازل می شود(منبع : الکافی، ج ۵، ص۴۰).

ممکن است این مطلب هم برای شما مفید باشد:

دکمه بازگشت به بالا