طرز تهیه آلوچه با گوجه سبز

طرز تهیه آلوچه با گوجه سبز

طرز تهیه آلوچه با گوجه سبز

طرز تهیه آلوچه با گوجه سبز

لواشک‌خورها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن آن را درست کنید.


برچسب‌ها

طرز تهیه لواشک گوجه سبز؛ ترش و جذاب

لواشک‌خورها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن آن را درست کنید.

لواشک‌خورها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم یکی از میوه‌های تابستانی است که لواشک فوق‌العاده‌ای دارد. پس دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن آن را درست کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید گوجه‌ سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

۲. مقداری آب روی میوه‌ها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.

۳. به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجه‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ظرف را کامل نبندید زیرا سر می‌رود.

۴. آن‌ها را با یک کف‌گیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.

۵. وقتی گوجه‌ سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.

۶. در این مرحله، هسته گوجه‌سبزها جدا می‌شود و فقط عصاره میوه از صافی می‌گذرد.

۷. این کار را تا زمانی‌که تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید.

۸. مایع به‌دست‌آمده پس از هم‌زدن، باید به اندازه ماست زده‌شده غلیظ باشد.

۹. داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه‌ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

۱۰. مایع لواشک را بهم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوری‌که ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر شود. (اگر لواشک بیش‌ازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک می‌زند.) 

۱۱. سینی‌ها را در جایی‌که در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.

۱۲. بعد از حدود ۲ تا ۳ روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. می‌توانید لواشک‌ها را لایه‌به‌لایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگه‌داری کنید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

طرز تهیه ترشی گوجه‌سبز؛ طعمی جدید و جذاب

تا فصل گوجه‌سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی‌اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این…

طرز تهیه یک غذای متفاوت گیاهی؛ شارلوت بادمجان

تنوع سبزیجات و پروتئین‌های گیاهی آنقدر زیاد است که تنها با کمی خلاقیت می‌توان بهترین غذاهای…

فوت و فن‌های طبخ کوفته برنجی؛ سفره‌تان را رنگین کنید

کوفته همیشه به عطر و طعم‌های جذابی که دارد معروف است؛ از انواع سبزی‌های معطر گرفته تا گوشت…

طرز تهیه لواشک با میوه‌های تابستانی؛ نوستالژی در خانه‌های آپارتمانی!

طعم لواشک‌های خانگی اما هیچ‌وقت به پای دیگر لواشک‌ها نمی‌رسد. طعی که از دوران کودکی‌مان زیر…

طرز تهیه سس گوجه‌فرنگی؛ خانگی و لذیذ

سس گوجه‌فرنگی از آن چاشنی‌هایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و پیوندی که با غذاهای فست‌فودی…

آلوچه(گوجه سبز ) شور

من این شوری خوشمزه را برای شبهای زمستان بچه ها که واقعا عاشقش هستند

تهیه می کنم و بعد از آن هم برای خورشت و آبگوشت هم به مصرف می رسانم چون

از مزه و طعم آن هیچ چیزی کم نمیشه.خیلی هم ساده تهیه می شه.

مواد لازم.

آلوچه ۱ کیلو

آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم

سرکه به مقدار لازم

نمک مقداری

طرز تهیه.

ابتدا آلوچه را بشویید و بگذارید درون یک سبد تا آب آن کاملا رفته و خشک شود.طی

این فاصله آب را به مقداری که روی ظرف مورد نظرتان را که آلوچه ها را درونش ریخته

بگیرد را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار داده وقتی به جوش آمد مقداری سرکه

سفید درونش می ریزیم مثلا برای ۴ لیوان آب ۱ فنجان سرکه کفایت میکند اگر زیادتر

بریزید آلوچه ها به مروز سیاه می شود.سپس مقداری هم نمک در آب ریخته یک جوش

که زد خاموش کرده و میگذاریم کاملا سرد شود .من به خاطر اینکه آلوچه هایم تا آخر

سفت بماند آنها را داخل بطری دهان باریک (جای نوشابه خانواده) می ریزم و بعد از

سرد شدن کامل آب و سرکه آن را روی آلوچه ها ریخته و درب آن را محکم بسته و درون

یخچال میگذارم.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.در هند و پاکستان آلوچه وجود ندارد و

من این آلوچه ها را از یک آقای افغانی که از افغانستان می آورد خریداری می کردم.

                                                         نوش جان

طرز تهیه آلوچه با گوجه سبز

  • مطلب جدید
  • 6 ژوئن 2022
دکمه بازگشت به بالا