خورشت قیمه سیب زمینی

خورشت قیمه سیب زمینی

خورشت قیمه سیب زمینی

خورشت قیمه سیب زمینی

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی عالی که هم ظاهر زیبای قیمه مجلسی را دارد و هم با دارچین و زعفران طعم و رنگی فوق العاده پیدا میکند.


خورشت قیمه سیب زمینی

امتیاز دهید

۳٫۹ از ۳۶۸

مواد لازم برای خورشت قیمه سیب زمینی

اطلاعات مواد مغذی

۳۸۶ کالری

۲۴ گرم چربی

۳۸ گرم کربوهیدرات

۲۴ گرم پروتئین

۵۸ میلی گرم کلسترول

خرید آنلاین لوازم قنادی ارسال رایگان ۵ درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف ۵ درصد : i a cooki اینجا کلیک کنید

 خورشت قیمه قطعاً یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی هست که گرچه در ایام خاصی مثل محرم بازارش بیشتر داغ میشود در همه سال در سفره های ما ایرانی ها جا دارد و تقریباً همه دوستش دارند اما درست کردن خورشت قیمه نکات و جزئیاتی زیادی دارد و در واقع خیلی چیزها میتوانند باعث شوند قیمه شما کیفیتی را که انتظارش را دارید نداشته باشد. گاهی لپه سفت میماند و گاهی بیش از حد پخته شده و به اصطلاح وا میرود. گاهی کمی تلخ میشود یا رنگش تیره میشود. گاهی به نظر میرسد خورشت جا افتاده نیست، لعاب ندارد و اجزایش از هم جدا هستند. همه این ها با رعایت چند نکته ساده قابل حل هستند و هر کسی میتواند با کمی صبر و حوصله یک خورشت قیمه جا افتاده لذیذ درست کند.

در اینجا میخواهیم طرز تهیه خورشت قیمه را با همه جزئیات و نکات بازگو کنیم و تصویر مراحل تهیه خورشت قیمه را با هم ببینیم. گرچه قیمه بادمجان هم یک گزینه عالی است، در اینجا خورشت قیمه با سیب زمینی سرخ کرده، یک پلوی زعفرانی خوش عطر و رنگ، سبزی خوردن و سالاد سرو میشود. این خورشت قیمه با سیب زمینی برای سرو در مهمانی ها هم عالی است. در آخر ضمن بیان نکات خواهیم گفت که چه چیزهایی به تهیه خورشت قیمه مجلسی کمک میکنند.

طرز تهیه خورشت قیمه:

مرحله اول:

لپه ها را از دو سه ساعت قبل در مقداری آب خیس دهید و چند بار آب آن را تعویض کنید. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سپس ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله دوم:

لپه های خیس خورده و گوشت های قیمه ای خرد شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم:

وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن نمک، فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه بزنید. سپس رب را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ بهتری پیدا کند.

مرحله چهارم:

مواد را داخل قابلمه بریزید. ۴ پیمانه پر آب به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید ؛ سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت یکی دو ساعت بپزد. زمان پخت بستگی به نوع لپه دارد.

مرحله پنجم:

وقتی گوشت و لپه پختند لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به خورشت اضافه نمایید. خورشت را بچشید. ۱ ساعت دیگر بگذارید خورشت روی حرارت بماند و جا بیافتد(به روغن بیفتد).

مرحله ششم:

بگذارید زعفران در ۱۴ پیمانه آب جوش دم بکشد و آن را در نیم ساعت آخر همراه دارچین اضافه کنید. خورشت را بچشید و در صورت لزوم کمی دیگر نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله هفتم:

در این مدت سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید، با آب سرد بشویید و خشک کنید و بعد در کمی روغن سرخ نمایید.

خورشت قیمه را در ظرف بریزید و به همراه سیب زمینی سرخ شده و پلو زعفرانی سرو کنید. در کنار پلو قیمه میتوانید از سالاد و سبزی خورن هم استفاده کنید. نوش جان!

نکات کلیدی تهیه قیمه:

۱- میتوانید برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز به همراه گوشت اضافه کنید.

۲- دارچین طعم خوب خورش قیمه نذری را به غذای شما میدهد اما آن را زود اضافه نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود.

۳- لیمو عمانی را در یک ساعت آخر اضافه کنید چون در غیر این صورت باعث تلخ شدن غذا میشود و در ضمن لیمو عمانی ها با پختن بیش از حد له میشوند و ظاهر زیبایی پیدا نمیکنند که به ویژه در تهیه خورش قیمه مجلسی اهمیت دارد.

۴- برای این که سیب زمینی ها به هم نچسبند بعد از خرد کردن آنها را در کاسه آب سرد خوب شستشو بدهید و آبکش کنید تا نشاسته روی سطح آنها گرفته شود. سپس بین دستمال حوله ای خشک کنید و در روغن داغ بریزید. همچنین سیب زمینی ها را در تابه بزرگی بریزید تا به هم نچسبند یا آنها را در دو نوبت سرخ کنید.

۵- پخت خورشت قیمه در زودپز زودتر از قابلمه است اما لازم است اول گوشت نیم ساعت در زودپز پخته شود و بعد لپه اضافه شود. بعد از حدود ۴۰ دقیقه پخت لپه هم تمام میشود. اگر گوشت و لپه را همزمان اضافه کنید لپه ها له میشوند.

۶- در صورتی که عجله دارید میتوانید برای روغن انداختن خورشت دو قالب کوچک یخ داخل آن بیاندازید و هم بزنید. البته اگر اجازه بدهید خورش زمان کافی روی شعله بماند و به طور طبیعی روغن بیاندازد خیلی بهتر است. (برای این که طعم خورش با اضافه کردن یخ کم نشود میتوانید مشابه ترفندی که برای تهیه ریحان قالبی گفته شده، عصاره مرغ را فریز کنید و در چنین مواردی از آن استفاده نمایید).

۷- اضافه کردن زعفران اختیاری است اما رنگ و عطر خیلی خوبی به خورشت شما میدهد.

۴۵ دیدگاه برای خورشت قیمه سیب زمینی

من هرچی آموزش میخونم نوشتن نمک به اندازه لازم من اصلا هیچ ایده ای ندارم چقدر باید نمک بزنم سری اولمه میخوام اشپزی کنم

خب خیلی بستگی به غذاش داره. برای شروع کمتر بزنید بهتره. اگه شور بشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد. همیشه حواستون به مواد اولیه هم باشه. اگه ماده ای استفاده میکنید مثل عصاره ها یا بعضی ماست و کره ها که خودشون نمک دارن از نمک کمتری استفاده کنید.

ممنون عزیزم از دستورای عالیتون.توضیحات دقیقتون.اخلاق خوبتون تو پاسخگویی کامنتها.موفق باشید همیشه❤❤❤

ممنووون لطف داری فائزه جان. شما هم همین طور.

سلام من شنیدم نمک رو نباید موقع پخت ریخت مانع پخت گوش میشه بعد از اب انرو باید ریخت درسته؟؟؟

سلام ? نمک فقط نقطه جوش آب رو بالا میبره و زمان کمی بیشتری برای جوش آمدن نیاز داره. ولی مانع از پخت گوشت نمیشه.

سلام نیلوفر جانم قیمه رو درست کردم خیلی عالی ی شد ??? سالاد ماکارونی و مسقطی هم درست کردم عالی ی ی شدن . مسقطیکه حرف نداشت شیرینیش به اندازه و عطر و بوی عالی و خوشمزه . بقیه غذاها رو هم میخوام درست کنم بخصوص کیک آلبالو ??? عالیه عالی ی ی

خیییلی هم عالی. واقعاً خوشحالم که از دستورهای ایران کوک راضی هستین عزیزم. ?? راستی اگه پیشنهادی داشتین یا دیدین دستور غذایی هست که نداریم خوشحال میشیم بهمون بگین.

واقعاعالی ممنون از همه دست اندرکاران ایران کوک.غذاهای خارجی هم بزارید

نظر لطفتونه…حتما

خیلی سایت مفید و ضروری ای دارید، لطفا همیشه ادامه اش بدید و طرز پخت غذاهای جدید را هم وارد کنید.

ممنون از شما

عالــــــــــی بوووووووودمرسی

سلام همین مراحلو با جزییات می نویسید که وقتی از خانمها میپرسی چکار کردی میگن: کلی کار کردم. اول پیاز سرخ کردم.. دوم گوشت تفت دادم..سوم چهارم پنجم…منت هم میذارن. تک مرحله ایش کنین..بگین همون تصویر اول بریزین توی قابلمه درشو ببنید.. قیمه میشه .. تموم. قیمه در هم برهم بی منت ” به ” از قیمه رنگی با منت… سعدی گفت.

شما یه دفعه به اون روشی که میگی درست کن ببین قابل خوردهن میشه یا نه 😀

بی مزه

خیلی عالی دستورپخت خیلی خوبی بود مرسی از سایت خوبتون

سلام مرسی ازتون هر بار غذا پختم با رسپی شما همه گفتن عالی شده

من هیچوقت اصلا آشپزی نکردم

ولی غذا هام خیلی میشه با رسپی شما

فقط اینکه لطفا بگید که در قابلمه رو بذاریم یا نه

و میزان آب که باید بریزیم رو بگید

مرسی بازم خیلی ازتون ممنونم

سلام…نظر لطفته عزیزم. در جواب سؤالت باید بگم اول بذار آب جوش بیاد و بعدش که جوش اومد شعله رو کم کن و در قابلمه رو ببند تا خورش بپزه. خورشت هر چی بیشتر بمونه روی شعله بهتر جا میوفته. ولی اگر آخر کار دیدی آب زیاد داره میتونی دوباره یه مدت در قابلمه رو برداری تا آبش بخار شه و به غلظتی که میخوای برسه.

سلام خدمت مدیربت محترم سایت، سایتتون معرکه اس اما یه انتقاد کوچیک داشتم، بنده در اشپزی صفرکیلومترم و هیچی از آشپزی نمیدونم برای همینم دستورات آشپزیتون خیلی خلاصه اس و من وامثال من گاهی متوجه توضیحاتتون نمیشیم.واسه همین تقاضامندم بیشتر به جزییات بپردازین. مثلا در دستور خورش قیمه گفتین: رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و بهمراه چند لیوان اب به خورشت اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید ؛ سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت بپزد. الان این جمله اجازه دهید خورشت بپزد یعنی چی؟ از کجا بفهمیم خورشت چه موقع پخته شده؟ لااقل یه زمانی بگین یا یه توضیحی بدین واسه منی که از آشپزی چیزی نمیدونم متوجه بشم که خورشت چند دقیقه طول میکشه بپزه یا اصلا از کجا بفهمم پخته. ممنون از سایت خوبتون

سلام دوست عزیز انتقادتون کاملاً به جاست. ممنونم از نظرتون. اتفاقا ما الان داریم دستورهای جدیدمون رو همونجوری که شما گفتید کامل و جامع میذاریم. دستورهای قدیمی رو هم داریم به تدریج کامل میکنیم و عکس مراحلشونو هم اضافه میکنیم با نکات و جزئیات کامل. مثلاً دستور قورمه سبزی رو اخیراً کامل کردیم.

بازم ممنون از نظرتون

خخخخخ….یعنی هر چی هم ادم صفر کیلومتر باشه،وقتی از غذا بخورید میدونید پخته یا نه…???????

اشپزی نکن جانم کارت نیست مجبوری منماصلا اشپزی نکردم از همسرم که جدا شدم شرایطمو طوری دیدم که باید به شکم خودم و بچه ۱۰سالم میرسیدم پس خودم کمر همت و بستمو شروع به پختن انواع غذا ها کردم با وجود پشتکار و لطف دوستان عزیزی که تو نت طرز تهیه غذاها رو میدن تونستم ،قرمه سبزی،قیمه،اش،انواع خورشت،ته چین برنج کته و ابکش البته با ته دیگ بسیار عالی بپزم اصلا کارم نبود و نیست ولی اجبار زمانه مجبورم کرد ،شما اگه مجبور نیستی انجام نده ولی اگه مجبوری نگران نباش غذات خراب بشه چند بار خراب کنی قلقش میاد دستت از همه عزیزان تشکر میکنم

دستتون درد نکنه سایتتون عالیه و هرچی تا حالا از سایت شما درست کردم عاااالی بوده،ممنون از زحماتتون! والا من یه پروژه سخت دارم که نامزدم پیاز نمی خوره و سفارش قیمه هم داده،واقعا قیمه یا هرخورشتی بدون پیاز میشه خوب بشه؟؟

سلام. خوشحالیم که مورد پسندتون واقع شده. پیاز داغ تو طعم خورشت خیلی تاثیر داره

پیاز و‌چرخ کن مشخص نمیشه تو‌غذا

سلام و خسته نباشید من سحر جعفر پوریان هستم ممنون از زحمتاتون

خواهش میکنم سحر جان…موفق باشید.

خیلی خورش خوشمزه ای میشه

لپه رو از ابتدا اضافه میکنین له نمیشه؟ رب رو هم اول کار اضافه کردین گوشت رو دیرپز میکنه که؟

نه عزیزم… تفت دادن لپه اول کار باعث میشه له نشه. در مورد رب اینو نشنیده بودم. ممنون ازتون.

عالی بود

نوش جانتون عالی بود

برای طعم و بوی بیشتر و مجلسی تر میتوانید از هل و گلاب و در آخر از دارچین استفاده کرد

خوب ومختصربودممنون

ممنون از زحمت های شما،بسیار عالی

خواهش میکنم سروش جان!

واقعا ممنون از اینهمه دستور پخت عالی،مرسی از زحمت هاتون

بهترین دستور پخت خورشت قیمه با رعایت ریزه کاریاش

سلام خسته نباشید جای تقدیر و تشکر داره از زحمت هاتون

من که عاشق قیمه سیب زمینیم برا قیمه سیب زمینی بهتون توصیه میکنم ۱ بار از چاشنی خوراک با زعفران استفاده کنید خیلی خوب میشه

ممنون نیلوفرجان، خیلی خوب بود،آخه من فقط خورشت بادمجان بلدم! چون تازه ازدواج کردم وهیچ کلاسی هم نرفتم که یادبگیرم ، واقعأسایتت عالی و شدید قابل استفادست . مرسی

خواهش میکنم عزیزم ، خوشحالم که مفید بوده 🙂

سلام وقتتون بخیر من هیچی اشپزی بلد نیستم و تنها زندگی میکنم هرچیم با مامان بابام تماس گرفتم که ازشون بپرسم کی باید به مواد قیمم نمک بزنم جواب ندادنگویا اینتزنتشون خاموشه تروخدا بگید زمانی که داریم مواد قیمه رو تفت میدیم باید نمک و ادویه اضافه کنیم یا وقتی اب ریختیم روش پخت

راستی میشه بهش الو خورشتی اضافه کنم برای طعمش اگر اره بگین کی

نمک رو موقع تفت دادن به گوشت بزنید. مراحل آخر بچشید و اگه لازمه یکم بیشتر نمک اضافه کنین. آلو رو نمیدونم راستش تا حالا ندیدم توی قیمه بریزن.

دیدگاهتان را بنویسید برای لغو پاسخ کلیک کنید.

دیدگاه *

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه سوپ سبزیجات خوشمزه رستورانی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ سبزیجات سوپ سبزیجات یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی …

طرز تهیه سیرابی خوشمزه و مخصوص به روش کله و پاچه ای

طرز تهیه سیرابی سیرابی یکی از غذاهای بسیار سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی در شهرهای مختلف کشور تهیه می شود. این غذای خوشمزه در گذشته محبوبیت بسیار …

طرز تهیه پیتزا بیکن گوشت یا مرغ خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا بیکن پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، …

طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. خورش قیمه به صورت سنتی با گوشت قرمز تهیه می شود، اما کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند می توانند این خورش خوشمزه را با گوشت های سفید مثل گوشت مرغ یا اصلا کاملا بدون گوشت درست کنند و از میل کردن آن در کنار خانواده لذت ببرند، برای مشاهده آموزش آشپزی سنتی و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی عالی خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه خورشت قیمه

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه مجلسی به روش سنتی ابتدا چند ساعت قبل از اینکه آشپزی را شروع کنید بهتر است لپه را به مدت چند ساعت در یک کاسه حاوی آب بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخ آن برطرف شود ، با سرعت بیشتری نیز بپزد.

مرحله دوم

توصیه ما این است که هر زمانی قصد دارید قیمه درست کنید از شب قبل لپه را بخیسانید. در صورت امکان چند بار آب داخل کاسه را تعویض کنید تا به طور کامل نفخ لپه ها گرفته شود. در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله سوم

سپس به همراه مقداری روغن مایع در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته اید تفت دهید تا شفاف و نرم شوند. در ادامه کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود ادامه دهید.

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت گوسفندی یا گوساله را بشویید و به اندازه قورمه ای ( مانند خورش قورمه سبزی ) خرد کنید. نکته مهم در مورد خرد کردن گوشت خورشتی این است که حتما گوشت را به اندازه متوسط خرد کنید.

مرحله پنجم

زیرا اگر گوشت خورشتی خیلی ریز باشد روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارد و اگر خیلی بزرگ باشد علاوه بر تاثیر منفی که بر روی ظاهر خورش می گذارد باعث می شود که گوشت خورشتی دیرتر بپزد.

مرحله ششم

اگر از گوشت گوسفندی استفاده می کنید قطعات را کمی بزرگتر در نظر بگیرید زیرا گوشت گوسفندی پس از پخت کمی جمع می شود. گوشت خورشتی را پس از خرد کردن به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

مرحله هفتم

سپس کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کمی سرخ شود.در این مرحله یکی دو دقیقه دقیقه گوشت را تفت دهید تا کمی سرخ شود. سرخ شدن گوشت در این مرحله باعث می شود در پایان پخت خورش خوشمزه تری داشته باشید.

مرحله هشتم

البته باید توجه داشته باشید که گوشت را بیش از حد تفت ندهید زیرا باعث می شود گوشت سفت و دیرپز شود و در پایان پخت درون دهان به راحتی آب نشود. پس از اینکه گوشت کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید.

مرحله نهم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود و رنگش کمی تیره شود. این کار علاوه بر اینکه طعم خورش را خوشمزه تر می کند باعث می شود در پایان کار خورش خوش رنگ تری نیز داشته باشید.

طرز تهیه خورش مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

مرحله دهم

البته باعث مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا باعث بد طعم شدن خورش می شود.پس از اینکه رب گوجه فرنگی را خوب تفت دادید ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله یازدهم

پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا گوشت به آرامی حدود یک و نیم تا دو ساعت بپزد.در حین پختن گوشت لپه ها را به همراه نصف پیاز و مقداری آب داخل یک قابلمه جداگانه بریزید و اجازه دهید به طور کامل بپزند.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه لپه پخت آب را آنرا دور بریزید. نکته مهم در مورد لپه خورش قیمه این است که حتما باید به صورت جداگانه پخته شود و در آخرین مراحل به خورش اضافه شود تا خورش طعمی مانند خورش های نذری داشته باشد.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی و خوشمزه رستورانی

مرحله سیزدهم

یکی از دلایلی که قیمه های نذری طعم بسیار خوبی دارند این است لپه را به صورت جداگانه می پزند و به خورش اضافه می کنند. در صورتی که لپه را به همراه گوشت بپزید خورش طعمی مانند آبگوشت می گیرد.

مرحله چهاردهم

در این مرحله لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخم های داخل لیمو عمانی را خارج کنید. مهم ترین دلیل تلخی خورش تخمه های لیمو عمانی هستند. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت لیمو ها را به همراه لپه به خورش اضافه کنید.

مرحله پانزدهم

پس از اضافه کردن لیمو عمانی و لپه زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. اگر بخواهید خورش شما طعم خورش های نذری را به خود بگیرد باید ۱ قاشق غذاخوری دارچین به خورش خود اضافه کنید.

مرحله شانزدهم

دارچین را اگر از ابتدای پخت خورش اضافه کنید باعث می شود رنگ خورش تیره تر شود.بهتر است یا دارچین را در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید یا از چوب دارچین استفاده کنید (چوب دارچین را می توانید اواسط پخت خورش اضافه کنید).

مرحله هفدهم

پس از اضافه کردن چاشنی ها و طعم دهنده ها حرارت زیر خورش را کم کنید تا خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد کنید.

مرحله هجدهم

سیب زمینی های خرد شده را چند بار با آب سرد بشویید و با دست زیر و رو کنید تا نشاسته های اضافی روی سیب زمینی ها به طور کامل از بین برود. می توانیم سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد قرار دهیم.

مرحله نوزدهم

نشاسته روی سیب زمینی علاوه بر اینکه روی طعم سیب زمینی تاثیر منفی می گذارد باعث می شود که سیب زمینی در زمان سرخ کردن به هم بچسبند. پس از آبکشی سیب زمینی ها با آب سرد انها را با یک دستمال تمیز خشک شوند.

مرحله بیستم

سپس در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. برای بهتر شدن طعم سیب زمینی ها می توانید در زمان سرخ کردن کمی زردچوبه به سیب زمینی ها اضافه کنید. در پایان پس از اینکه خورش به غلظت مورد نظر شما رسید آنرا از روی حرارت بردارید

مرحله بیست و یکم

سپس در ظرف خورش خوری بکشید. خورش قیمه باید کمی آب داشته باشد پس باید حد وسط را نگه دارید، نه اجازه دهید خورش خیلی سفت شود، نه اینکه خیلی آبکی. پس از کشیدن خورش آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو کنید.

نکات طرز تهیه خورش قیمه

خوش رنگ شدن خورش قیمه

یکی از مهم ترین دلایل خوشرنگ شدن خورش قیمه استفاده از زعفران است. خورش های قیمه نذری هم به دلیل استفاده از زعفران فراوان خوشرنگ می شوند. البته نکاتی دیگری هم هستند که باعث خوشرنگ تر شدن خورش قیمه می شوند.

تفت دادن زیاد رب گوجه فرنگی باعث خوشرنگ تر شدن قیمه می شود البته باید مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید. البته برای داشتن رنگ بهتر توصیه می شود از رب گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید، دستور رب خانگی را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی و سنتی غلیظ در منزل

تلخ شدن خورش قیمه

یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با درست کردن خورش قیمه دارند این است که خورشت شان تلخ یا بدمزه می شود. از مهم ترین دلایلی که باعث تلخ شدن یا بدمزه شدن خورش قیمه می شود سوزاندن رب گوجه فرنگی یا عجله کردن در اضافه کردن لیمو عمانی به خورش است.

۱ . لیمو عمانی

از مهم ترین دلایلی که باعث می شود خورش قیمه تلخ شود این است که لیمو عمانی ها از ابتدای پخت خورش داخل قابلمه ریخته شوند. نیاز نیست از ابتدای پخت لیمو عمانی را داخل خورش بریزید ، اگر در ۳۰ دقیقه پایانی لیمو عمانی را داخل خورش بریزید علاوه بر اینکه خورش تلخ نمی شود ، طعم بسیار خوبی نیز می گیرد. فقط توجه داشته باشید که حتما دانه ها یا تخم های داخل لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورش خارج کنید.

۲ . رب گوجه فرنگی

نکته دیگری که باعث بد شدن طعم خورش قیمه می شود این است که رب گوجه فرنگی بیش از حد تفت داده شود. رب گوجه فرنگی را باید در حدی تفت دهید که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و کمی سرخ شود. بیش از حد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم خورش تلخ یا بدمزه شود.

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت مرغ

خورش قیمه از خورش هایی است که با گوشت مرغ و هم طعم بینظیری دارد و همانطور که در ابتدای مطلب ذکر شد، در صورت تمایل می توانیم انرا با مرغ نیز درست کنیم. برای مشاهده آموزش خورش قیمه با گوشت مرغ به لینک زیر مراجعه نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و مخصوص رستورانی

بهترین روش تهیه خورش قیمه

خورش قیمه از غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر تمایل دارید این خورش خوشمزه را با بهترین کیفیت درست کنید، به نکات مهم تهیه این خورش خوشمزه نیاز دارید. در مقاله زیر برخی از این نکات را مطالعه نمایید.

نکات خورش قیمه و روش هایی برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه با آلو خورشتی

اگر دوست خورش قیمه را با طعم ملس درست کنید توصیه می کنیم از آلو خورشتی استفاده کنید. در روش های قدیمی پخت خورش قیمه از آلو هم در این خورش استفاده می شده است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو با مقاله زیر همراه باشید.

طرز تهیه خورش قیمه آلو خوشمزه و مجلسی به روش اصفهانی

خورش قیمه فوری با گوشت چرخ کرده

یکی از انواع دستورهای خورش قیمه که خیلی فوری آماده سرو می شود و مورد پسند خانم های شاغل است، دستور خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده است. اگر مایلید خورش قیمه را با این سبک امتحان کنید، از آموزش زیر استفاده کنید.

خورشت قیمه سیب زمینی

  • مطلب جدید
  • 5 ژوئن 2022
دکمه بازگشت به بالا