تحقیق درباره آبهای زیرزمینی کلاس سوم
تحقیق درباره آبهای زیرزمینی کلاس سوم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
سومین گام
۲- آب در ماسه بیش تر فرو می رود و در خاک رس تقریبا فرو نمی رود.
۳- در بیشتر استان های ایران رود و دریا چه وجود ندارد . مردم برای مصرف خانگی یا کشاورزی چه می کنند؟ از آب چاه و چشمه استفاده می کنند.
۴- انسان ها آب های زیر زمینی را چگونه به دست می آورند؟ با کندن چاه آب را بیرون می آورند.
۵- استفاده ی بیش از اندازه از آب های زیر زمینی باعث چه می شود؟ باعث خشک شدن و یا کم شدن آب چاه ها می شود .
۶- چرا آب بعضی از چاه ها آلوده است؟ آب های زیر زمینی ممکن است به وسیله ی خروجی فاضلاب منازل و یا فاضلاب صنایع ( کارخانه ها ) آلوده شوند . هم چنین باران کوده۸ا و برخی مواد سمی آلوده کننده را از زمین های کشاورزی می شوید و وارد آب های زیر زمینی می کند .
۷- رود چگونه به وجود می آید؟ آبی که از باران و ذوب برف ها به وجود می آید در سرازیرها به راه می افتد. ابتدا جوهای کوچکی و سپس رود را به وجود می آورد. همه ی رود ها از آب شدن برف کوه ها تشکیل می شوند. رود بزرگ از متصل شدن نهر ها و جوی های کوچک به وجود می آید.
۸- آب ها را چگونه تصفیه می کنند؟ آب رود ها را در پشت سدها یا استخر های بزرگ جمع میکنند و بعد آن را به تصفیه خانه میفرستند. در تصفیه خانه آب را از صافی عبور می دهند تا گل ولای موجود در آب را بگیرند. برای از بین بردن میکروب ها به آب مواد میکروب کش اضافه میکنند. آب سالم و پاکیزه با لوله به شهر ها و روستا ها می فرستند.
۹- همه ی رود ها از ذوب شدن برف ها تشکیل می شوند.
منبع مطلب : sinore.blogfa.com
مدیر محترم سایت sinore.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
موضوع:چاه و قنات و آلودگی های آب های زیرزمینی
آلودگی آب
آب یکی از مهمترین و بنیادیترین عامل حیات موجودات زنده است از این نظر جلوگیری از آلودگی آب نیز به همان نسبت مهم و مورد توجه میباشد عوامل آلوده کننده آب بسیار گوناگوناند و میتوانند هم منابع آبهای زیرزمینی و هم آبهای سطحی را آلوده کنند
منظوراز آلودگی آب، آلودگی شیمیایی، میکروبی و آلودگی با مواد زاید آب دریاچه ها، رودخانه ها، اقیانوس ها و آبهای زیرزمینی است. هنگامی که آلودگی ها به طور مستقیم یا غیر مستقیم بدون تصفیه از مواد ترکیبی مضر در آبها تخلیه می شوند، آلودگی آبها آلوده میشوند. آلودگی آبها بر گیاهان و ارگانیستم های زنده ای درون این آبها اثر میگذارند. تقریبا در همه موارد، این اثرات گروه های زیستی طبیعی را نیز تخریب میکند
آلودگی آبهای زیرزمینی
منابع زیرزمینی آب به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از آبهای سطحی و بارندگی تغذیه میشوند. بنابراین استفاده پایدار از این منابع به معنای برداشت محدود از آنهاست. در سالهای اخیر در بسیاری از کشورهای جهان برداشت آب از منابع زیرزمینی از میزان تغذیه سالیانه آنها بیشتر است. این امر به معنای استخراج و استفاده از آبی است که در طول هزاران سال در لایههای آبدار زمین ذخیره شدهاست. با این کار سطح آبهای زیرزمینی در منطقه روز به روز افت کرده و سرانجام به جایی خواهد رسید که آبی برای استخراج وجود نخواهد داشت. پایین افتادن سطح آبهای زیرزمینی به معنای خشک شدن مناطق پایین دست (مناطق با ارتفاع کمتر که آب جاری در لایههای آبدار تحت اثر گرانش به سمت آنها جریان مییابند) و از بین رفتن چاهها، قناتها و چشمههای آن است.
: چاه اب
چاه آب گودالی است که انسان برای رسیدن به آب در زمین حفر میکند
چاههای آبی آب خود را از سفرههای زیرزمینی تهیه میکنند
چاه خوب چاهیست که مقدار آب مورد نظر به مدتی نامحدود در ازاء حداقل هزینه از آن پمپاژ میگردد.
چاه های عمیق:
به چاه هایی گفته می شود که عمقشان زیاد است و با دستگاه حفاری حفر می شوند . بیشتر چاه های کشاورزی و چاه هایی که در سفره های عمیق ، یعنی در سفره هایی که سطح آب آن ها در اعماق زیاد واقع است
قنات ، تشکیل شده از یک دهانه یا هرنج که روباز است و یک مجرای تونل مانند زیرزمینی و چندین چاه عمودی که مجرا یا کوره زیر زمینی را در فواصل مشخص با سطح زمین مرتبط میسازد. چاهها که به آنها در موقع حفر ، میله هم گفته میشود، علاوه بر مجاری انتقال مواد حفاری شده به خارج ، عمل تهویه کانال زیرزمینی را نیز انجام میدهد و راه ارتباطی برای لایروبی ، تعمیر و بازدید از داخل قنات نیز به شمار میرود.
آغاز قنات ، همان دهانه قنات است که مظهر قنات نامیده میشود. مظهر قنات جایی است که آب از دل قنات بیرون میآید و ظاهر می شود و میتواند برای آبیاری و دیگر مصارف مورد استفاده قرار بگیرد. قسمت انتهایی قنات ، پیشکار قنات نامیده میشود که در آخرین قسمت آن ، مادر چاه قنات قرار گرفته است. قسمتهایی از قنات که با حفر آنها هنوز آب بیرون نمیآید “خشکه کار” و قسمتی که آبدار است (قسمت انتهایی) قسمت “آبده قنات” نامیده میشود
منبع مطلب : dalili1392.blogfa.com
مدیر محترم سایت dalili1392.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.