درست کردن برگه زردالو

درست کردن برگه زردالو

درست کردن برگه زردالو

درست کردن برگه زردالو

یکی از تنقلات سالم و سرشار از مواد مغذی، برگه زردآلو و هلو است. در این مطلب روش های خشک کردن زردآلو را خواهید دید تا بتوانید از خواص این میوه خوشمزه در


پخش آنلاین ویدئو
لینک دانلود
لینک دانلود

یکی از تنقلات سالم و سرشار از مواد مغذی، برگه زردآلو و هلو است. در این مطلب روش های خشک کردن زردآلو را خواهید دید تا بتوانید از خواص این میوه خوشمزه در فصول دیگر سال هم استفاده کنید.

آموزش خشک کردن زردآلو مشابه بازاری

خشک کردن میوه یکی از روش های نگهداری آنهاست. میوه خشک خصوصا برگه زردآلو آب نبات طبیعی و میان وعده ای سالم و خوشمزه بخصوص برای بچه ها است. ضمنا زرد آلو خشک شده یکی از تنقلات طبیعی و عالی برای شب یلدا است.

انتخاب زردآلوی مناسب

زردآلوهایی انتخاب کنید که خیلی رسیده و نرم نباشند.

خشک کردن زردآلو در آفتاب و هوای آزاد

زردآلوها را با آب سرد بشویید و یگذارید آبش کامل برود.

آنها را از وسط نصف کرده و هسته آن را خارج کنید.

داخل سینی یا سبد پارچه ای نخی و تمیز پهن کنید.

زردآلوها را با کمی فاصله در سینی کنار هم بچینید.

بهتر است روی زردآلوها را با پارچه توری بپوشانید.

سینی را در جایی قرار دهید که روزی یک ساعت آفتاب بگیرد و در بقیه ساعات سایه باشد.

روش خشک کردن سیب در منزل (چیپس سیب)

در این روزهایی که قیمت خشکبار نجومی شده، می توانید از میوه های خشک برای …

آفتاب طولانی مدت زردآلوها را سیاه می کند.

روزی یک بار زردآلوها را پست و رو کنید.

لازم نیست زیاد خشک شوند، زیرا سفت و بد رنگ می شوند.

خشک کردن کیوی برای تهیه چیپس کیوی خانگی

میوه های خشک شده بخصوص چیپس کیوی یکی از تنقلات سالم و بسیار خوشمزه است. …

زردآلو را روی بالکن و رخت آویزهای آپارتمانی هم می توان خشک کرد.

برگه زردآلوها را در ظروف دربسته یا در پاکت فریزری بسته بندی کرده و در فریزر بگذارید.

نکات

فیلم خشک کردن زردآلو به چند روش و مقایسه آنها  

طرز تهیه برگه زردآلو در فر ( یا ماکروفر یا ماکروویو)

ابتدا زرد آلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.

آن ها را بر روی سینی فر بچینید.

فر را داغ کنید و سینی زردآلوها را داخل فر قرار دهید.

حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.

روش های خشک کردن توت فرنگی در منزل و کاربرد آن

میوه های خشک نوعی آب نبات طبیعی و یکی از میان وعده های بسیار مفید …

در فر را به صورت نیمه باز بگذارید و مدام به زردآلو سر بزنید.

در صورت لزوم آن ها زیر و رو یا جا به جا کنید یا هر دو ساعت یکبار سینی فر را بچرخانید.

زمانی که زردآلوها حالت چرمی و منعطف پیدا کردند، سینی را از فر خارج کنید.

خشک شدن زردآلوها ممکن است ۶ تا ۱۲ ساعت طول بکشد.

زردآلوها که خنک شدند، در ظروف شیشه ای در دار ریخته و ۵ روز در آن را باز بگذارید.

روزی چند بار با تکان دادن شیشه، زردآلوها را زیر رو کنید.

سپس در آن را بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه برگه قیسی

مواد لازم جهت تهیه برگه زردآلو

طرز تهیه 

آب و شکر را در ظرفی به جوش آورید تا شکر حل شود.

جوهر لیمو را اضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

زرد آلوها را اضافه کرده و یگذارید  سه یا چهار دقیقه بجوشد.

شعله را خاموش کرده و چند دقیقه زردآلوها داخل شیره بماند.

سپس آبکش کنید تا شیره اضافه آن برود.

روش خشک کردن توت سفید بدون سیاه شدن در منزل

توت یکی از میوه های بسیار مغذی و پر خاصیت است. خشک کردن توت سفید …

وقتی خنک شد و از داغی افتاد، داخل سینی یا سبد بچینید.

رویش پارچه نازک انداخته و زیر نور آفتاب بگذارید.

روزی چند بار زرد آلوها را زیر و رو کنید.

اگر در محیط بیرون منزل می گذارید، شبها داخل خانه بیاورید.

تا نرم هستد از آفتاب بردارید.

بسته بندی کرده و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

نکات 

یک میان وعده خوشمزه و خوراکی عالی برای شب یلدا.

فیلم تهیه برگه قیسی

برخی خواص زردآلو

روش صحیح خشک کردن انجیر تازه در منزل و طرز نگهداری آن

خشک کردن انجیر به روش های صحیح باعث می شود مواد مغذی آن تا ماهها …

اگر قلیان میکشید برگه زردآلو بخورید تا از ریزش مو و چین و چروک ناشی از قلیان جلوگیری شود و دیرتر دچار سرطان ریه شوید.

بنزن موجود در تنباکوهای اسانس دار مهمترین عامل ابتلا به سرطان خون است.

بهترین زمان مصرف زردآلو صبح ها است، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن شده و چربیهای اضافه را می سوزاند.

طرز تهیه برگه زردآلو خانگی خوشمزه به روش بازاری بدون فر

دستور تهیه برگه زردآلو

برگه زردآلو یا برگ قیسی یکی از خوشمزه ترین تنقلات و چاشنی انواع غذاهای ما ایرانی ها می باشد که شاید برای بعضی ها از خود زردآلو نیز محبوب تر است و بسیار اقتصادی تر می باشد شاید شما هم جزء دسته کسانی باشید که زردآلو را در فصل تابستان بسیار دوست دارید ولی به دلیل فصلی بودن آن نمی توانید در فصل دیگر این میوه خوشمزه را میل کنید اما ما به شما یاد خواهیم داد چگونه این میوه را تهیه کنید تا طعم و مزه آن حفظ و تر و تازه بماند شما می توانید به روش های مختلفی این برگه ها را تهیه کنید مانند خشک کردن در آفتاب یا جوشاندن در شکر و آب یا در سایه یا با گوگود که ما روش بازاری که نرم و شیشه ای هست را برای شما در نظر گرفتیم تا بتوانید هم برای تنقلات و هم غذاهای خود استفاده کنید. برگه زردآلو می تواند یک میان وعده سالم برای بچه ها باشد و خواصی همچون بهبود فرآیند گوارش بدن، سرشار از آهن و کمک به کم خونی، کاهش بیماری ریوی و مفید برای قلب و کلسترول می باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه برگه زردآلو خانگی به شکل بازاری بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه برگه زردآلو در منزل

طرز تهیه قیسی پلو اردبیلی خوشمزه و مجلسی با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه برگه زردآلو به شکل بازاری بدون فر

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا زرد آلو ها را خوب بشورید و از وسط به دو نیم کنید سپس هسته زردآلو را خارج کنید و داخل آبکش بریزید و اجازه دهید تا خشک شود.

مرحله دوم: تهیه شربت

آب و شکر را داخل یک ظرف با گنجایش مناسب بریزید و هم بزنید تا دانه های شکر کمی حل شود سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشید و دانه های شکر ذوب شود.

مرحله سوم: افزودن زردآلو

در ادامه جوهر لیمو را نیز به شربت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد سپس برگه ها زردآلو را اضافه کنید و اجازه دهید زردآلو ۴ دقیقه داخل شربت بجوشد و مرتب هم بزنید سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۴ دقیقه برگ ها داخل شیره بماند.

مرحله چهارم: خشک کردن برگه زردآلو خانگی

زردآلو را از شیره خارج کنید و داخل یک آبکش بریزید و بگذارید شربت اضافی آن خارج شود سپس از قبل سینی فلزی را آماده کنید و برگه ها را مرتب با کمی فاصله از هم داخل سینی بچنید سپس به مدت ۳ روز مقابل آفتاب قرار دهید تا نرم و شیشه ای شود دقت کنید در طول این ۳ روز آنها را زیر و رو کنید و نگذارید زیاد جلو آفتاب بماند وگرنه سیاه و خشک می شود.نوش جان

طرز تهیه آلبالو خشکه خانگی آبدار و بازاری با آفتاب و سولاردم

نکات کلیدی در تهیه برگه زردآلو خانگی

همچنین ببینید  

درست کردن برگه زردالو

  • مطلب جدید
  • 11 ژوئن 2022
دکمه بازگشت به بالا