در مورد دلایل حجاب حرفهای زیادی شنیده ام و خوانده ام ولی هنوز قانع نشده ام که چرا برخی زنان تشنه نگاه مردانند.چرا احساس خوشایندی دارند از اینکه مردان به آْنها نگاه کنند.
[ad_1]
فلسفه حجاب: اولا: چون ما در عقاید خویش براى وحى جایگاهى ویژه قائل هستیم آنچه را که از این طریق به ما برسد با منت مىپذیریم؛ زیرا مىدانیم که خداوند متعال جز به مصلحت بندگان خویش فرمان نمىراند.
ثانیا: بسیارى از حکمتها و فلسفههاى حجاب امروزه روشن شده است:
الف) پوشش، امرى غریزى و فطرى براى بشر است؛ کاوشهاى باستان شناسى نشان مىدهد که از دیر زمان بشر در حد امکان نسبت به مساله پوشش اهتمام ورزیده است و همه صاحبان ادیان نیز آن را سرلوحه عمل قرار دادهاند.
ب ) مستور بودن زیباییها و جذبههاى جنسى زن و مرد آنها را از معرض دید و طمع ورزى شهوت پرستان هرزه محافظت مىکند و امنیت و بهداشت روانى جسمى آنان را تامین مىنماید.
ج ) برهنگى، راهبر به سوى بىبند و بارى و لجام گسیختگى جنسى است که عواقب شوم و زیانبارى دارد؛ از جمله:
1- گسترش فساد و ناهنجارىهاى اجتماعى،
2- شیوع بیمارىهایى چون سفلیس، سوزاک، ایدز و…،
3- سست شدن پیمان مقدس خانواده، گسترش آمار طلاق و بالا گرفتن عقدههاى روحى در کودکان،
4- زیاد شدن فرزندان نامشروع.
اینها و دهها مشکل اجتماعى دیگر عواقب شومى است که دنیا غرب را سخت برآشفته و ستاره تمدنش را به افول مىکشاند تا آن جا که حتى فریاد متفکرین ماتریالیستى چون راسل را برآورده و دنیا را سخت بر آنان تنگ کرده است. ولى مکتب گرانقدر اسلام در پرتو هدایتهاى نورانىاش همچون حجاب از اساس با این جریان ویرانگر به مبارزه برخاسته و حجاب را دژى استوار براى صیانت فرد وجامعه از آسیبهاى بىشمار قرار داده است. از همین روست که استعمارگران براى تخدیر جوانان، در بند کشیدن آنان و گسترش اهداف ظالمانه خویش از بىحجابى و برهنگى به عنوان ابزارى قوى سود مىجویند.
این که چرا برخى زنان سعى در جلب توجه مردان دارند و از این امر احساس رضایت مىنمایند به علل و عوامل متعددى برمىگردد که به اختصار به آن اشاره مىگردد:
الف) عوامل فرهنگى و اعتقادى. این عوامل برخاسته از چند چیز است:
1. عدم آگاهى یا آگاهى ناچیز.
2. سستى ایمان.
3. انحراف اعتقادى و یا اخلاقى
4. گریز از تحقیر. زنان به دلیل ویژگىهاى شخصیتى، احتیاج به محبت دارند و یکى از راههاى جلب محبت را جلوهنمایى مىدانند.
5. خودباختگى
ب) عوامل و انگیزههاى روانى. این عوامل نیز ناشى از چند امر است:
1. جستجوى شخصیت
2. اثبات لیاقت.
3. اشتیاق به تحسینبرانگیزى.
4. ناکامى جنسى
ج) عوامل اجتماعى: این عوامل نیز متأثر از چند چیز است:
1. تأثیرپذیرى از محیط
2. برخوردارى از احترام متقابل
3. تظاهر به زندگى مترقى اجتماعى.
براى آگاهى بیشتر در این زمینه ر.ک:
1- فلسفه حجاب، شهید مرتضىمطهرى
2- فرهنگ برهنگى و برهنگى فرهنگى، غلامعلى حداد عادل
3- مجله پرسمان، دى ماه 1380 (مقالهاى درخصوص چرائى پوشش)
4- کتابهاى تفسیر قرآن در ذیل آیات 31، 32، 59 و 60 سوره نور و 32 و 33 سوره احزاب
5- جلوهنمایى زنان و نگاه مردان، یوسف غلامى، انتشارات لاهیجى
6- راز یک فریب، یوسف غلامى، انتشارات لاهیجى
[ad_2]