علت آتش‌سوزی در پتروشیمی گلپایگان ضایعات موجود در انبار بود

ایسنا/اصفهان فرماندار گلپایگان گفت: علت آتش‌سوزی، ضایعات موجود در انبار پتروشیمی بود که خوشبختانه خسارت مالی و جانی در پی نداشت.

محمدرضا عسگریان، در گفت‌وگو با ایسنا،اظهار کرد: پس از اطلاع از وقوع آتش‌سوزی در ساعت ۱۷.۳۰ عصر شنبه در مجتمع پتروشیمی گلپایگان آتش نشانان به سرعت در صحنه حادثه حاضر شدند و مجموعه مدیریت بحران از شهرستان گلپایگان و شهرهای اطراف توانستند عملیات اطفای حریق را مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی در انبار ضایعات شرکت پتروشیمی قائد بصیر رخ داده است،افزود: علت آتش‌سوزی، ضایعات موجود در انبار پتروشیمی بود که به دلایلی این ضایعات دچار حریق ش، اما این حادثه خسارت مالی و جانی در پی نداشت.

فرماندار گلپایگان در پاسخ به این سوال که گویا تعدادی از کارکنان این مجموعه دچار گاز گرفتگی شدند، گفت: مدیران مجموعه پتروشیمی قائد بصیر اعلام کردند خسارت جانی و مالی  نداشتیم و گرمی هوا و شرایط جوی را علت این حادثه دانستند.

فرماندار گلپایگان گفت: میزان خسارت وارد شد هنوز مشخص نیست و میزان خسارت توسط مدیران شرکت و کارشناسان برآورد خواهد شد.

انتهای پیام 

صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها
آتش سوزی
شهرستان گلپایگان
آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«آخرین اخبار ایران و جهان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیشه‌فروش: گرمای شدید انبار ضایعات شرکت پتروشیمی گلپایگان را به آتش کشید

منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه عصر امروز انبار ضایعات در پتروشیمی گلپایگان دچار حریق شد که با حضور به موقع نیروهای امدادی آتش نشانی این حریق مهار شد.

 

وی با بیان اینکه این حادثه خسارت جانی نداشته است، گفت: این حریق به علت شدت گرما در محل انبار ضایعات و پسماند شرکت پتروشیمی قائد بصیر واقع در منطقه سعیدآباد گلپایگان اتفاق افتاد که با اعزام تیم‌های امدادی و آتش نشانی از شهرهای گلپایگان، گلشهر، گوگد، خمین و شهرک صنعتی و تدارک تجهیزات امدادی و تلاش ۲ و نیم ساعته تیم‌ها حریق مهار شد.

 

 

 

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/آ/

علت آتش‌سوزی در پتروشیمی گلپایگان ضایعات موجود در انبار بود

دکمه بازگشت به بالا