انتقال سند ۲۷۰ هکتار از اراضی ملی کردستان
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: به یمن دهه تولید و تجارت و گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن؛ فرآیند صدور ۲۷۰ هکتار از اراضی ملی که قریب به دو دهه مسکوت مانده بود؛ با دستور استاندار به اتمام رسید و سند قطعی این زمینها به نام شرکت شهرکهای صنعتی کردستان صادر شد.
احمد خسروی ضمن قدردانی از جدیت و تلاش استاندار کردستان گفت: این فرایند اداری ۵ ماهه با مصوبه کمیسیون ماده ۲۱ اموراراضی به ریاست استاندار کردستان در بهمن ماه گذشته و با همراهی و همکاری ویژه سازمانهای مرتبط، خصوصا”رییس سازمان جهادکشاورزی، امور اراضی، منابع طبیعی استان و دو شهرستان قروه و سنندج و ثبت اسناد و املاک؛ سند قطعی ۲۷۰ هکتار اراضی ملی شهرکهای صنعتی سنندج ۴ و قروه۳ به نام شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در دفترخانه رسمی ثبت صادر شد.
او می گوید: این اقدام اصولی و جهادی، علاوه برایجاد اعتبار و اطمینان برای سرمایه گذاران تولید، موجبات تسهیل شهرک سازیها، رفع بسیاری از موانع ومشکلات این دو شهرک مهم و آینده ساز در توسعه و تولید استان را درپی خواهد داشت.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان گفت: شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در ایجاد هماهنگی و استفاده مطلوب از امکانات زیر بنائی و ارائه خدمات مناسب و ضروری برای متقاضیان سرمایه گذاری بیش از پیش در تلاش است تا نقشی پر رنگ در ایجاد زمینه تولیدات صنعتی داشته باشد و همواره خود را موظف به ایجاد زمینههای لازم برای راه اندازی، هدایت و توسعه سرمایه گذاریهای بخش غیر دولتی در صنایع کوچک به ویژه دانش بنیان با همکاری و تعامل با سایر ارگانها میدانیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در حاشیه امضای سند انتقال قطعی این زمینها گفت: همکاری برای ساماندهی واحدهای تولیدی صنعتی که در سطح استان مشغول فعالیت هستند و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و رونق اقتصادی استان از جمله اهداف واگذاری اراضی ملی به شرکت شرکتهای صنعتی استان است.
پیمان اسکندری حمایت از ایجاد واحدهای صنعتی کوچک زودبازده برای اشتغال سریع، مولد و کارآفرین و حمایت از سرمایه گذاریهای صنعتی به منظور بهبود در روشهای تولید، کاهش ضایعات و ارتقای بهره وری و کیفیت در جهت رونق اقتصادی استان مخصوصا صنعتی شدن بخش کشاورزی جزو اهداف و سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان است.
باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: اراضی ملی
شرکت شهرک های صنعتی
شرکت شهرک های صنعتی کردستان
اراضی ملی
ظرفیت واحدهای تولیدی آذربایجان غربی افزایش مییابد
به گزارش خبرنگار حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، حسن حاتمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هماکنون ۳۵ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و ۲۷ شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری زمین وجود دارد اظهار داشت: همچنین تاکنون دو هزار و ۴۲۵ قرارداد حق انتفاع صنعتی در سطح نواحی منعقد شده است.
وی تصریح کرد: همچنین یک هزار و ۵۷۲ واحد موفق به اخذ پروانه بهرهبرداری و یک هزار و ۳۱۶ واحد صنعتی فعال و ۲۵۶ واحد صنعتی راکد وجود دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: همچنین هماکنون ۲۷ درصد واحدهای صنعتی استان راکد است که با کمک کلینیک عارضهیابی شرکت شهرکهای صنعتی به ۱۶.۳ درصد کاهش یافته است.
وی تاکید کرد: امسال برای افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی اقدامات لازم انجام میشود تا بتوان واحدهای کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت، افزایش یابد.
حاتمی بیان کرد: سال گذشته هدفگذاریها برای راهاندازی ۸۰ واحد صنعتی بود اما به ۹۱ واحد صنعتی ارتقا یافت و به چرخه تولید بازگشت.
وی گفت:در سال گذشته علاوه بر اینکه شهرکهای صنعتی راکد بررسی و عارضهیابی شد، از ۹۱ واحد صنعتی راکد سال گذشته، ۷۶ واحد در سطح شهرکها و نواحی صنعتی و سایر آنها خارج از شهرک و نواحی بودند و در نهایت تمامی تلاشها سبب شد که ۳۰ درصد از واحدهای راکد کاهش یافته و به ۲۵۶ واحد برسد.
حاتمی با اشاره به اینکه دو هزار و ۴۷۶ هکتار زمین در اختیار شرکت شهرکهای صنعتی است اظهار داشت: در این راستا نیز یک هزار و ۶۰۰ هکتار زمین صنعتی توانایی واگذاری داشته که ۸۱۵ هکتار واگذار شده است.
وی در ادامه نیز گفت: با توجه به اینکه آذربایجان غربی یک استان کشاورزی بوده و درصد پوشش گیاهی آن بسیار است بنابراین شرکت شهرکهای صنعتی با کمبود زمین مساعد برای ایجاد نواحی و شهرکهای صنعتی در اراضی ملی و شخصی برای ایجاد اشتغال مواجه هستیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی در ادامه با اشاره به اینکه هماینک هشت تصفیهخانه فاضلاب در حال بهرهبرداری وجود دارد افزود: در این رابطه نیز تصفیهخانه شماره ۳ ارومیه به عنوان بزرگترین تصفیهخانه شهرک صنعتی، در حال بهرهبرداری است و به زودی با حضور مسئولان افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه بحث سرمایه در گردش مهمترین مشکل واحدهای تولیدی است اظهار داشت: همچنین عدم به روز بودن ماشینآلات، مشکلات بانکی و مشکلات با بیمه تامین اجتماعی از سایر مشکلات پیشرو است.
وی از راهاندازی نخستین شهرک خصوصی در استان خبر داد و گفت: شهرک تخصصی مبل در خوی هماینک جواز تاسیس گرفته و در ۱۰۰ هکتار در سه راهی ایواوغلو که زمین آن به زودی تحویل میشود، راهاندازی میشود.
انتهای پیام/
انتقال سند ۲۷۰ هکتار از اراضی ملی کردستان