مراسم تکریم ومعارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه برگزار شد+تصاویر

با حضور سردار مثنوی جانشین سپاه فتح و مسئولان استانی و شهرستانی مراسم تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس امروز با حضور سردار مثنوی جانشین سپاه فتح، سرهنگ فرضی زاده مسئول بازرسی سپاه فتح، فرمانده سپاه عشایر استان، ائمه جمعه و جماعات شهرستان کهگیلویه،اعضای شورای تامین و اداری، خانواده های محترم شهدا و ایثارگران، کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستانهای کهگیلویه و چرام، بسیجیان و اقشار مختلف مردم مراسم تکریم و معارفه فرماندهان قدیم و جدید ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه برگزار شد.

 

جانشین سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد در این آیین گفت: بیش از چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی می گذرد حوادث مختلفی با فراز و فرودهای مختلف را در تقابل با نظام سلطه تجربه کردیم.

سردار مصطفی مثنوی با اشاره به روزهای سخت انقلاب و پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی افزود: اهمیت گذشته پرافتخار و آینده پیش رو تجربه گران‌سنگی در اختیار دلدادگان انقلاب اسلامی گذاشته است که امروز در مرحله گفتمان، عمل و جهاد تبیین در نقطه روشنی قرار داریم‌.

وی با اشاره به اینکه جهاد اصغر و جهاد اکبر یکی از بارزترین تقسیم بندی ها در این زمینه بوده و روایت ها نیز در این خصوص داریم، تصریح کرد: باید توجه کرد که جهاد اکبر مقدمه جهاد اصغر است؛ در جهاد اکبر باید با نفس خویش مقابله کرد و کسی که می خواهد میداندار جهاد اصغر باشد، حتما باید وارد میدان جهاد اکبر شده باشد.

سردار مثنوی جهاد اکبر را یک عرصه جهاد دائمی و جهاد کبیر مرحله ای بالاتر است، خاطرنشان کرد:اگر امروز مکلف به مرزبندی با نظام سلطه هستیم، باید نسبت خودمان را هم با استکبار جهانی مشخص کنیم که در این امر مهم، هم جهاد اصغر و هم جهاد اکبر نهفته است.

وی ادامه داد: هرچند دشمنان تحریم هایی بر این ملت تحمیل کردند و با وجود ضعیف بودن زیرساخت های اقتصادی، اما همچنان ملت بزرگ ایران پیروز میدان تحریم هستند؛ امروز تفکر انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای جغرافیایی و سیاسی است و دشمن پایین تر از سطح تهدید برای انقلاب قرار گرفته است.

سردار مثنوی با اشاره به اینکه امروز جنگ دشمن علیه انقلاب ترکیبی است و از حساسیت بالایی برخوردار است عنوان کرد: دشممن در مواجهه با گفتمان جمهوری اسلامی شکست خورده چرا که امروز فهرست موفقیت های ما و شکست دشمن بیش از گذشته است.

وی با تاکید بر اینکه امروز در وسط منطقه ناامن جهان، امن ترین کشور هستیم و بیشترین اقتدار را در اسیا داریم افزود: امروز با شعار «ما می‌توانیم» به تحریم فلج کننده پاسخ داده‌ایم.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه در این آیین گفت: تمام تلاش و رویکردم در این چند سال مردم‌داری و خدمت خالصانه به مردم بود و هیچ چیزی برایم شیرین‌تر از این نبود.

حمزه محقق زاده به کلنگ زنی درمانگاه تخصصی مهرشفا شهرستان کهگیلویه اشاره کرد و افزود: این درمانگاه به همت موسسه مسکن بسیجیان و مشارکت ادارات شهرستان در زمینه اراضی و حمایت های ویژه استانی کلنگ زنی شد.

وی سرکشی از خانواده شهدا طی چهار سال مسئولیت در شهرستان را یکی از افتخارات خود نام برد.

محقق زاده به سه دوره انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شورای شهر در مدت مسئولیت خود اشاره و تصریح کرد: با تعامل دستگاه‌های امنیتی این انتخابات به نحو احسن در این شهرستان برگزار شد.

امام جمعه دهدشت نیز با اشاره به اینکه بسیج پایگاه انقلاب و جایگاه علوی، شیعی و خواستگاه انقلاب است گفت: سپاه به عنوان مولود انقلاب و مولود فکری امام راحل است ک امروز جامعه آن افتخار می‌کند.

حجت‌الاسلام علی وحدانی افزود: اگر امروز می‌بینم سپاه در نوک پیکان حملات دشمن قرار داره نشان از این دارد که سپاه در ماموریت های خود موفق بوده و در امنیت درونی، برونی و در حفظ و صدور انقلاب و دستاوردهای انقلاب بی بدیلی است.

وی تصریح کرد: حفاطت و حراست از انقلاب، تشیع و اسلام به عهده سپاه است این بسی مایه افتخار است چرا که بسیج و بسیجیان و سپاه به این ملت حق حیات و اقایی بخشیدند.

وحدانی فر با اشاره به اینکه اگر بسیج نبود، سپاه هم نبود ابراز کرد: سپاه در تمام کوران حوادث با صلابت ایستاد و موفقیت های فراوانی را برای کشور بدست اورده است.

‌در این آیین از زحمات سرهنگ حمزه محقق زاده تجلیل و سرهنگ علی اصغر پور بهست به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کهگیلویه منصوب شد.

یادآور می‌شود سرهنگ حمزه محقق زاده به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گچساران منصوب شد.

تصاویر تکمیلی:

 

انتهای پیام/

 

 

صرافی ارز دیجیتال

منبع: دانا

کلیدواژه:
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج
شهرستان کهگیلویه
انقلاب اسلامی
سردار مثنوی
محقق زاده
جهاد اصغر
جهاد اکبر
برگزار شد
سپاه فتح

درخواست حذف خبر:

«آخرین اخبار ایران و جهان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «آخرین اخبار ایران و جهان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه با حضور سرلشکر سلامی، رییس دفتر نظامی فرمانده معظم کل قوا و جمعی از فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح ، سپاه و جامعه اطلاعاتی کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه با حضور سردار سرلشکر پاسدار پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه، سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رییس دفتر نظامی فرمانده معظم کل قوا(مد ظله العالی ) و جمعی از فرماندهان و مسئولین ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه و جامعه اطلاعاتی کشور امروز (چهارشنبه) در محل ستاد سازمان حفاظت اطلاعات سپاه برگزار گردید.

در این مراسم با قرائت حکم فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مد ظله العالی) توسط سردار شیرازی مسئول دفتر نظامی فرماندهی کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار دکتر مجید خادمی به سمت « رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه» منصوب گردید و از مجاهدت‌های صادقانه و تلاش‌های ارزنده سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی در سازمان حفاظت اطلاعات طی ۱۴ سال گذشته که موفقیت‌ها و دستاوردهای بزرگی در حوزه صیانت از سپاه و امنیت کشور، بازدارندگی از تهدیدات دشمن، نفوذ و جاسوسی رقم زده بود، تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

بنا به گزارش،  سرلشکر سلامی طی سخنانی ضمن قدردانی و تشکر از رییس سابق سازمان حفاظت اطلاعات سپاه ، گفت: انقلاب اسلامی توانسته است قلمرو نفوذ خود را به اعماق جغرافیای عالم گسترش دهد. پدیده بسط و نفوذ انقلاب اسلامی که خطرناک‌ترین و خطر آفرین‌ترین خبر و واقعیت اسلام و بشریت برای دشمن بود به فضل الهی از درون مجاهدت‌های سخت و طاقت فرسا و شهادت‌های بزرگ و وفاداری‌ها و مجاهدت‌های جاودان به یک واقعیت مسلّم روی زمین تبدیل شد و امروز آنچه که اتفاق افتاده است درهم‌تنیدگی این قلمرو نفوذ بین ما و دشمنان است.

وی ناکام سازی اراده و نقشه های دشمن از جمله عبور از تحریم های اقتصادی، انزوا بخشی سیاسی، نبرد اطلاعاتی، جنگ روانی، ارعاب نظامی و مسائلی از این دست را از جمله  نقش آفرینی سپاه در کنار دیگر قوای نظام قلمداد و افزود: اعتبار قدرت به اندازه آن نیست بلکه به میزان، شدت و جغرافیای نفوذ است و این موضوع به یک حقیقت جاری و مورد قبول همه جهان تبدیل شده است.

فرمانده کل سپاه درهم شکستن اراده و اقتدار دشمن در توقیف کشتی “استنا ایمپرو ” انگلیسی، انهدام پهپاد متجاوز راهبردی جاسوسی  آمریکا، دستگیری تفنگداران آمریکایی، حمله موشکی  به پایگاه آمریکایی عین الاسد و برخی اقدامات دیگر را از  نقش‌آفرینی‌های غرور انگیز سپاه در برابر دشمن توصیف کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: وقتی دشمن قادر به تکمیل پروژه عظیم دولت‌سازی خود نیست، وقتی که رژیم صهیونستی راهبرد از نیل تا فرات را در سر می‌پروراند اما هم اکنون در دیواره‌های عظیم بتنی دور خود محبوس شده است؛ این یعنی توازن اقتدار به نفع اسلام و انقلاب اسلامی تغییر کرده است.

سرلشکر سلامی یادآورشد: دشمن می‌خواهد  اعتماد به نفس را از ما بگیرد و ما را از درون تهی کند و نگاه و اعتبار خودمان را اول از چشم خودمان بیاندازد. این خطرناک‌ترین و مرموزانه‌ترین نوع تهاجم است و برای همین ما از همه فرماندهان، مسئولان و همه پاسداران می‌خواهیم  این داستان موهوم  دشمن را  ابطال کنند.

فرمانده کل سپاه افزود: نبرد اطلاعاتی، جاری‌ترین، مستمرترین، واقعی‌ترین و نزدیک‌ترین جنگی است که ما سال‌هاست در آن قرار داریم و یقینا سالیان متمادی دیگری تا اثبات کامل نظام های استکباری و غروب خورشید آنها در مغرب زمین قطعا استمرار خواهد داشت و حفاظت اطلاعات یکی از مؤثرترین ارکان و ساختارهای قدرتمند ما برای در هم شکستن اراده ، آرزو و آبروی دشمن در عرصه جنگ اطلاعاتی است .

وی تاکید کرد: دشمن سپاه را نقطه شکل‌گیری همه شکست‌ها  و امتداد  اراده نظام برای درهم شکستن خود می‌داند و بر همین اساس است که روی این نهاد قدرتمند و مردمی متمرکز شده است.

سرلشکر سلامی خاطر نشان کرد: حفاظت اطلاعات ما درگیر یک رویارویی مستقیم با همه سرویس‌های مجرب و کارآزموده اطلاعاتی و امنیتی استکبار است که فروپاشی رژیم‌های بسیاری را در کارنامه پلید خود دارند و در این راه از ابزار های پیچیده و تکنیک‎‌های مبتکرانه، متغییر و دائما نوشونده برخوردارند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بیشترین تجربیات موفق دشمن ما در عمل سرویس‌های اطلاعاتی اوست؛ گفت: این بخش عمل دشمن کاملا جدی و قابل اتکا است اما اگر نتوانسته اند به اعماق نقاط مختلف نیروهای مسلح راه یابند ناشی از مجاهدت ها و  تلاش‌های شبانه روزی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح و سپاه ماست که راه را بر چشمان و گوش‌های آنها بسته است.

وی حفاظت اطلاعات را متکی بر دو پدیده دانسته و افزود: پدیده اول شناخت دشمن، تکنیک‌ها، تاکتیک‌ها و ابزارهای او است که به عرصه و مبانی اطلاعاتی نیاز دارد؛ پدیده دوم شناخت استعدادهای خودی است و کار حفاظت حائل شدن در میان این دو پدیده است که اجازه ارتباط‌گیری نیروهای خودی با دشمن و دور زدن  و ارتباط‌گیری دشمن با نیروهای خودی را نمی‌دهد.

 سرلشکر سلامی در پایان با ابراز اطمینان از موفقیت دوره جدید مدیریتی سازمان حفاظت اطلاعات سپاه یادآورشدند: حفاظت اطلاعات مدرن و پیشرفته حفاظت اطلاعاتی است که ابزارهای اطلاعاتی مورد نیاز خود را خودش می‌سازد و این چیزی نیست که از طریق تبادل به دست آید . عرصه این نبرد عرصه نبردهای پنهان است.

سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی رئیس پیشین سازمان حفاظت و اطلاعات سپاه نیز سخنانی با قدردانی از حمایت ها و همکاری های فرمانده کل سپاه و آحادفرماندهان ، مسئولین و کارکنان این نهاد طی دوره تصدی وی در سازمان حفاظت اطلاعات سپاه گفت: نهاد مبارک ، انقلابی و ولایی سپاه با تاسی به آموزه های دینی و انقلابی در مکتب ولایت فقیه و هوشمندی و هوشیاری در قبال نقشه ها و سناریوهای دشمن که برای نفوذ و پیگیری اهداف و مقاصد شوم و شیطانی خود در سپاه سرمایه گذاری هنگفتی کرده است، موفق و سربلند عمل کرده  و عزم، اراده، پاکی و ماهیت مردمی خود را حفظ کرده است و به یاری خداوند صیانت از این سرمایه گران سنگ و افتخارآمیز در تعامل با دو حوزه فرماندهی و نمایندگی ولی فقیه و مراجع  توسط سردار خادمی تداوم خواهد یافت.

در ادامه سردار سرتیپ پاسدار مجید خادمی رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه با سپاس از حسن اعتماد فرمانده معظم کل قوا و فرمانده کل سپاه در سپردن این مسئولیت خطیر تصریح کرد : دشمن بداند حفاظت اطلاعات و حوزه نمایندگی دو بال پیش برنده برای فرماندهی خواهند بود و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضل الهی همچنان با اقتدار، توانمند، متوکل و با صلابت خواب را از چشم دشمنان خواهد گرفت و امید مسلمانان، مظلومان و آزادی‌خواهان جهان تبدیل خواهد بود.

گفتنی است رییس جدید سازمان حفاظت اطلاعات سپاه طی دوران خدمت ، علاوه بر عهده دار شدن  در مسئولیت‌های متعدد حفاظتی در یگان‌های رزم، قرارگاه نوح و رده‌های مختلف سپاه استان فارس در دوران دفاع مقدس و پس از آن و  مسئولیت نظامی در حوزه خارج کشور، جانشین اطلاعات سپاه،  مسئول اطلاعات قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص)، ریاست سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را نیز در کارنامه خود دارد.

سردار خادمی دارای دکترای امنیت ملی و همچنین دکترای علوم دفاعی راهبردی است.

انتهای پیام

مراسم تکریم ومعارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه برگزار شد+تصاویر

دکمه بازگشت به بالا