۱۰ اردوگاه دانش آموزی خوزستان غیرقابل استفاده هستند
به گزارش خبرنگار ایرنا مسعود حمیدی نژاد شنبه در شورای آموزش و پرورش خوزستان در سالن استانداری اظهار داشت: از استانداری خوزستان درخواست همکاری و کمک داریم تا حداقل هفت اردوگاه را بهسازی کنیم تا دانش آموزان بتوانند از این فضاها برای آموزش و تفریح استفاده کنند.
حمیدی نژاد در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع استعدادیابی دانش آموزان افزود: اداره کل فنی و حرفه ای خوزستان این قول را به آموزش و پرورش داده است تا در مدارس مهارت آموزی را در کنار آموزش تئوری داشته باشیم، این اقدام باعث استعدادیابی و پرورش دانش آموزان در یک مهارت خاص می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: متاسفانه نتیجه تحقیق و بررسی کارگروه روانشناسی آموزش و پرورش خوزستان از دانش آموزان استان بسیار نگران کننده است ، خانواده ها باید در این راه کمک کنند و دانش آموزان را به مراکز اوقات فراغت برای گذراندن اوقات فراغت خود و دریافت آموزش راهنمایی کنند.
حمیدی نژاد اظهار داشت: از استانداری خوزستان در خواست داریم تا مجوز فروش پنج ملک این اداره کل را مصوب کنند تا از پول این املاک برای تکمیل پروژه های مهم و نیمه تمام استفاده کنیم.
وی گفت: در برخی استان ها برای تکمیل پروژه های نیمه تمام خود اعتبارات و مصوبات خوبی را در سفر رییس جمهور داشتند که متاسفانه خوزستان در این خصوص به خوبی عمل نکرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به پروژه ساخت دهکده المپیک دانش آموزی در خوزستان بیان کرد: برای ساخت این دهکده دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که اگر مسئولان استانی کمککنند می توانیم با اعتباری بالغ بر یکهزار و ۲۰۰ میلیار ریال پیشرفت خوبی را برای این پروژه داشته باشیم.
حمیدی نژاد با اشاره به اینکه ۶۱ پایگاه سنجش سلامت برای ۱۲۰ هزار نوآموز در استان راه اندازی شده است افزود: پارسال مراجعه خانواده ها به دلیل شیوع کرونا به این مراکز کم بود اما امسال با توجه به بهبود این شرایط پیش بینی می شود آمار بیشتری از نوآموزان به این مراکز مراجعه کنند.
وی با اشاره به اهمیت طرح سنجش سلامت نوآموزان افزود: این طرح کمک شایانی در شناسایی مشکلات سلامتی نوآموزان خواهد کرد تا از سنین پایین امکان برطرف کردن مشکلات سلامتی و یادگیری فراهم شود، به همین منظور از خانواده ها خواستاریم فرزندان خود را برای انجام سنجش سلامت به مراکز مشخش شده ببرند.
جمعیت دانش آموزی خوزستان یک میلیون و ۹۰ هزار نفر است که در ۱۰ هزار مدرسه دولتی و غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند.
برچسبها مدارس گذران اوقات فراغت دانشآموزان
منبع: ایرنا
کلیدواژه: مدارس
گذران اوقات فراغت
دانش آموزان
مدارس
گذران اوقات فراغت
دانش آموزان
آموزش و پرورش خوزستان
دانش آموزان
حمیدی نژاد
طرح «جبران افت یادگیری» برای مدارس دولتی رایگان است
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش درباره شرایط شرکت در طرح «جبران افت یادگیری» برای دانش آموزان، گفت: شرکت در این طرح برای دانش آموزان مدارس دولتی رایگان است و مدارس غیردولتی هم میتوانند برای خودشان این طرح را اجرایی کنند.
به گزارش ایران اکونومیست، محمد مهدی کاظمی از مشارکت حدود ۲۰ درصدی دانش آموزان در طرح «جبران افت یادگیری» خبرداد و اظهار کرد: بعد از آموزش حضوری نیازمند این هستیم که برای تأمین و تثبیت یادگیری در دانش آموزان برنامه ریزی ویژه تری انجام دهیم.
وی با بیان اینکه با مجوزهای ستاد ملی کرونا اعتباری پیش بینی شد تا برای دانش آموزانی که حد نصاب نمره قبولی را در دوره متوسطه در برخی دروس کسب نکردند یک برنامه جبران افت یادگیری و تثبیت و تعمیق یادگیری را داشته باشیم، تصریح کرد: گروه دومی از دانش آموزان نیز هستند که نصاب قبولی را کسب کردند اما نمره پایینی داشتند، این دانش آموزان بنا بر نظر مدیر و شورای مدرسه ضرورت دارد که برای یادگیری بیشتر دوره جبران افت را بگذرانند به همین منظور برای ایجاد انگیزه در آنها مصوبهای از شورای عالی آموزش و پرورش گرفتیم تا نمره بالاتر جایگزین نمره قبلی شود.
کاظمی در ادامه سخنان خود در یک برنامه رادیویی درس خواندن در فضای مجازی، عدم رفع اشکال، عدم ارتباط مستقیم با معلم، مسائل اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی و همچنین روش تدریس را به عنوان مهم ترین عوامل افت یادگیری دانش آموزان برشمرد و افزود: خود مدارس نیز عملکرد دانش آموزان را رصد و پایش میکنند.
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش در پایان سخنان خود تاکید کرد: ما به عنوان سیاست گذار در حوزه آموزشی برای عدم اختلال در برنامه یادگیری دانش آموزان برنامه ریزی کردیم و رصدهای مختلفی را نیز انجام میدهیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت آموزش و پرورش ، طرح جبران افت یادگیری ، دانش آموزان ، افت تحصیلی
۱۰ اردوگاه دانش آموزی خوزستان غیرقابل استفاده هستند